Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(armyteee @ 2011 02 11, 12:05)
Labas,prasau padekit.Man reikia sviestines teslos recepto.kai buvau maza mama gamindavo man labai skanu pyraga ir nebepamena teslos recepto.Labai noreciau ji pagaminti savo vyrui valentino dienos proga.As panenu kad mama kai pagindavo ta tesla ,ja dedavo i kamara kuriam laikui,kad jinai susaltu ir poto tarkuodavo ja.Sutarkuota dedavo i orkaite iskepdavo ir tada jau is jos gamindavo ta pyraga is kondensuoto pieno.Gal kauri zinot sitos teslos recetuka? Lbai dekinga buciau  4u.gif

Sveiki, radau ko neieskojau, gal kalba eina apie tai , jei ne tai ne blush2.gif

250g. sviesto
0,5 stiklinės pieno
2 kiaušiniai
miltai (tiek,kad gautųsi minkšta tešla ir neliptų prie rankų)

2 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno
riešutų (graikiškų, žemės, kitokių)
džiovintų slyvų(arba razinų).
Sausainių kepimas:
sutarkuojame sviestą burokine trintuve arba išsukame, sudedame kiaušinius, supilame pieną, įdedame miltų bei išminkome tešlą kol nelips prie rankų. Paruoštą tešlą įdedame į celofaninį maišelį arba į kelis,tai lengviau bus tarkuoti, bei įdedame į šaldymo kamerą porai valandų. Sušaldytą tešlą sutarkuojame burokine trintuve,paskleidžiant po visą skardą.
Gautus trupinius kepame iki 200 laipsnių Celsijaus temperatūros įkaitintoje orkaitėje kol pagels. (Iš šios tešlos turi gautis dvi skardos trupintų sausainukų)
Riešutus paskrudiname bei susmulkiname, taip pat susmulkiname džiovintas slyvas .
Sumaišome ataušusius sausainukus (maišant jie susilaužys), riešutus, slyvas su karamelizuotu kondensuotu pienu.

Gautą masę sudedame į porą celofaninių maišelių kuriuos paslegiame bei paliekame šaldytuve per naktį.
Cia ne mano receptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 11, 10:50)

man ir kringeliukai vaizdą gadina rolleyes.gif o šiaip tai liux biggrin.gif

ikriukai tai jėga thumbup.gif man jie žiauriai patinka, tik baisiai tyngiu juos daryt lotuliukas.gif

aš šiandien nuo ryto spalvinu biggrin.gif relaxas totalus biggrin.gif tik kai į laikrodį pasižiūrėjau tai bloga pasidarė doh.gif

kavos tortas ir mmg biggrin.gif

kliurkų padariau doh.gif bet visumoj man pačiai šitas torčiukas fainas tongue.gif

user posted image
Atsakyti
o sokaldine saldainiu mase turi buti juk tokia standi,ane?man poskyste gavosi g.gif reik,jauciu krakmolo su pudra dadeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 11, 14:15)
o sokaldine saldainiu mase turi buti juk tokia standi,ane?man poskyste gavosi g.gif   reik,jauciu krakmolo su pudra dadeti  doh.gif

nieko nedek daugiau, suvyniok ir palik kuriam laikui mirksiukas.gif
akvilyte - nu nerealus jusu tortai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
atnesu dar viena mirksiukas.gif cia ne 3D o 2B
lotuliukas.gif jogurtinis , dengtas pastilažu (cipciuko) as juo visada dengiu, 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 11 vasario 2011 - 13:28
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 11, 14:15)
o sokaldine saldainiu mase turi buti juk tokia standi,ane?man poskyste gavosi g.gif  reik,jauciu krakmolo su pudra dadeti  doh.gif

Man potirste gaunasi, bet paskui saldytuve sustengsta. Krakmolo isvis nededu g.gif
As visada ten pieno dedu, nes del 3 saukstu grietinele gaila atidarinet tongue.gif
P.S. i Napoleono lakstus nereikia jokiu kildikliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 14:09)

Jetau kaip grazu bigsmile.gif , turiu viena veikeja, kuriam galeciau kazka panasaus padaryti ax.gif , noriu paklaust- ten viena mase ir ispiesta taip graziai, kad atrodo atskiros tos fiskes, ar atskirai sudeta...kokiais dazais dazet ir kuo skiedet dazus, Aciu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 13:31)
kuuuuuuuuuurrr????? vakar normali kaina buvo  g.gif  o ir laikraščiuose rašo kad brangs iki 10proc  tik  g.gif  ir pudrą pirkau šiandien sena kaina  g.gif  man tai čia eiliniu fuflo kvepia....

atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

medutis, mmg...

user posted image

nu koks grazuolis wub.gif o as turiu prasyma gal butu galima issamiau pamatyt kaip pasidaryti toki suniuka 4u.gif blush2.gif nes greitu metu prasides mano vaikiuku gimtadienei tai noriu padaryt buciau labai dekinga

o del cukraus ana dienele atkreipiau demesi kad cukrus tikrai pabrango pats pigiauses kur kainuodavo 2,99.dabar kainuoja 3,09ct.
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 11, 13:22)
nu nerealus jusu tortai 

aš dar tokio amžiaus kad jaučiuosi nejaukiai kai man sako jūs blush2.gif

o delfiniukas super mielas wub.gif

QUOTE(airius @ 2011 02 11, 13:25)
noriu paklaust- ten viena mase ir ispiesta taip graziai, kad atrodo atskiros tos fiskes, ar atskirai sudeta...kokiais dazais dazet ir kuo skiedet dazus, Aciu

ten viskas iš vienos masės, tik padaryti ispaudimai per visą perimetrą kur fiškės ax.gif o paskui spalvinta biggrin.gif dažiau americolor juoda, zalia maisiau americolor su dr.other, o raudona tik dr.other biggrin.gif

QUOTE(meilikatyte @ 2011 02 11, 13:49)
nu koks grazuolis wub.gif o as turiu prasyma gal butu galima issamiau pamatyt kaip pasidaryti toki suniuka 4u.gif 

g.gif aš tai iš lempos formavau g.gif o kas neaišku??? medučio lakštai sutepti, kur galva ten atittinkamai mašesni lakštelaii... kai suminkštėja dar apapjaustau, o kojos bulvyte konkrečiai šitam...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 15:02)
aš dar tokio amžiaus kad jaučiuosi nejaukiai kai man sako jūs  blush2.gif 

nematau gi aš kas ten slepiasi už monitoriaus jei įžeidžiau - soryy blush2.gif sunglasses2.gif
NA bet TAVO TORTAI TAI SUPER thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 11, 14:21)
jei įžeidžiau - soryy  blush2.gif  sunglasses2.gif
NA bet TAVO TORTAI  TAI SUPER  :thumb_

viskas gerai smile.gif neįžeidei smile.gif diedas seniai jau sako kad priprask kai sako jūs, o man tai vis -niolika lotuliukas.gif cool.gif

ačiū 4u.gif

klausykit, o jūs visos dažniausiai dažot ant viršaus ar į masę dedat??? nu pvz makvynui raudoną išgaut man kosmosas.. aišku įmanoma nu bet dažų kiek sueina doh.gif

o jei dažot ant viršaus tai ar nesiskundžia žmonės kad burnas išdažo g.gif
Atsakyti
laba dienele norejau paklaust kada geriausia kept ir tept "Juoda miska" jei ragausim tik pirmadieni???? ir ar gali mano sokoladiniu geliu mase stovet saldytuve pora dienu ar geriau padarytas geles laikyt?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 14:46)
viskas gerai smile.gif neįžeidei smile.gif  diedas seniai jau sako kad priprask kai sako jūs, o man tai vis -niolika  lotuliukas.gif  cool.gif

ačiū  4u.gif

klausykit, o jūs visos dažniausiai dažot ant viršaus ar į masę dedat??? nu pvz makvynui raudoną išgaut man kosmosas.. aišku įmanoma nu bet dažų kiek sueina  doh.gif

o jei dažot ant viršaus tai ar nesiskundžia žmonės kad burnas išdažo  g.gif

As makvynui bandziau iminkyt dazus, nu niekaip tikros raudonos neisgavau... tik blanki.. tas pats su juoda.. mases niekaip neis nudazyt ryskia juoda, tik dazant ant virsaus.. o del burnu isdazymo... manau nusidazo.. bet nieks nesiskunde smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 13:09)

kavos tortas ir mmg  biggrin.gif

kliurkų padariau  doh.gif  bet visumoj man pačiai šitas torčiukas fainas  tongue.gif

Sitas labai grazus smile.gif
Atsakyti