Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(wingaile @ 2011 02 11, 10:07)
labas, aš kai neturėjau, pieno dėjau, man gavosi tas pats, nors čia paskaičius kai kam ir su grietinėle neišeina    g.gif  smile.gif neaišku kas ir kaip  smile.gif

aciu.bandysiu su pienu.
Atsakyti
Labas rytas.Gal kuri is cia esanciu mergaiciu dare kada torta Ferrero rocher ? Idomu ar man jis nesigavo ar jis toks yra.Siaubingai sausas,nors sulaisciau tikrai gausiai,recepte parasyta 3 sluoksnei, o man gavosi 4 storiausi.Nors dariau 26cm formoje.Pjaunant ties tave vieta kur vafliu sluoksnis issiskyre.Dariau savam vartojimui pabandyti,nes pavadinimas viliojanciai skambejo primindamas tuos skanius saildainius
Atsakyti
user posted image

i papuosima ir padekliuka tai nekreipkit demesio,aptepliojau bele kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 11 vasario 2011 - 09:41
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 11, 10:15)
Labas rytas.Gal kuri is cia esanciu mergaiciu dare kada torta Ferrero rocher ?  Idomu ar man jis nesigavo ar jis toks yra.Siaubingai sausas,nors sulaisciau tikrai gausiai,recepte parasyta 3 sluoksnei,  o man gavosi 4 storiausi.Nors dariau 26cm formoje.Pjaunant ties tave vieta kur vafliu sluoksnis issiskyre.Dariau savam vartojimui pabandyti,nes pavadinimas viliojanciai skambejo primindamas tuos skanius saildainius

Kada dareri ir kada pjovei? Seip dariau du kartus, pirmiausia gerai jai tas tortas pries valgant kambario temperaturoj patovi ir valgem 3 diena.
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 11, 10:36)
user posted image

i papuosima ir padekliuka tai nekreipkit demesio,aptepliojau bele kaip

nerodo nuotraukos man verysad.gif
Atsakyti
viena diena dariau,sekancia valgem as ir ji palaikiau kol kremai sustingo saldytuve o po to stovejo virtuveje
Atsakyti
Sveikos

Norejau paprasyti pagalbos blush2.gif noriu padaryti tuos ikriukus is zele, visi puslapiai kur radau aprasant ju daryma yra rusu kalba blush2.gif suprantu viska iki tos viestos su sviestu , tai man iskilo klausimai?
Ar sviestas turi buti siltas ?
Ar vietoj sviesto galiu naudoti alieju ?
busi dekinga jai kuri atsakytumet blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kokokie tortukai thumbup.gif
akvilyte thumbup.gif tavo ciuciukas mielas, gaila butu toki niam niam
o čia jusu teismui su broku
juodas miškas, pastilažas
user posted image
Atsakyti
Labas,prasau padekit.Man reikia sviestines teslos recepto.kai buvau maza mama gamindavo man labai skanu pyraga ir nebepamena teslos recepto.Labai noreciau ji pagaminti savo vyrui valentino dienos proga.As panenu kad mama kai pagindavo ta tesla ,ja dedavo i kamara kuriam laikui,kad jinai susaltu ir poto tarkuodavo ja.Sutarkuota dedavo i orkaite iskepdavo ir tada jau is jos gamindavo ta pyraga is kondensuoto pieno.Gal kauri zinot sitos teslos recetuka? Lbai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 02 11, 11:43)
Sveikos

Norejau paprasyti pagalbos  blush2.gif  noriu padaryti tuos ikriukus is zele, visi puslapiai kur radau aprasant ju daryma yra rusu kalba  blush2.gif suprantu viska iki tos viestos su sviestu , tai man iskilo klausimai?
Ar sviestas turi buti siltas ?
Ar vietoj sviesto galiu naudoti alieju ?
busi dekinga jai kuri atsakytumet  blush2.gif  4u.gif

Dariau tokius sumustinukus ant vyro gimtadienio nu tikrai niekas nesuprato kad piragas, kai pavalgem uzkandzius, sakiau -- oi visai pamirsau sumustinukus tai kiek po to nagrinejimo buvo labai pakele nuotaika

o ikriukus dariau taip--- prisispyliau puse stiklines aliejaus gero, padejau i kamera, reikia pasidaryti zele su skoniu (apelsinine atrodo) su mazu kiekiu vandens ir truputi apstingdinti, po to paemiau svirksta be adatos, trauki zele ir lasini i salta alieju, biski padirbejus laseliai jau gaunasi vienodi, tik reik ne per daug prilasint, kad nesukristu daug viens anr kito ir trumpam i kamera, tada suzvejoji su sauksteliu ir per sieteli nuvarvini, ir lasini toliau. Po kiek laiko paemiau dar viena stikline su aliejum, tai prisidaraiu per daug ir valgem ikra saukstais
tikrai nesunku, aliejus nesijaucia visai, o ta panaudota alieju as perkosiau per sieteli tanku ir sunaudojau, nieko jam nebuvo nutike.

Sekmes, bandykit nera sunku, o ir visai greitai visas reikalas gaunas, palyginus su tortu. Ir tikrai nustebinsit

čia ne aš dariau , bet išsaugojau smile.gif

akvilyte auksinės tavo rankos wub.gif wub.gif
pasta222 tortukas gražus , gėlytės dailios tik tie kringeliukai ma biškį vaizdą gadina ax.gif , be jų būtų idealus
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 02 11, 12:19)
Dariau tokius sumustinukus ant vyro gimtadienio  nu tikrai niekas nesuprato kad piragas, kai pavalgem uzkandzius, sakiau -- oi visai pamirsau sumustinukus  tai kiek po to nagrinejimo buvo  labai pakele nuotaika

Sekmes, bandykit nera sunku, o ir visai greitai visas reikalas gaunas, palyginus su tortu. Ir tikrai nustebinsit

čia ne aš dariau , bet išsaugojau  smile.gif

akvilyte auksinės tavo rankos  wub.gif  wub.gif
pasta222 tortukas gražus , gėlytės dailios tik tie kringeliukai ma biškį vaizdą gadina  ax.gif , be jų būtų idealus

dekuj labai uz toki issamu atsakyma 4u.gif vakare bandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 11, 10:46)
viena diena  dariau,sekancia valgem as ir ji palaikiau kol kremai sustingo saldytuve o po to stovejo virtuveje

as kai paragavau ta torta po dienos, tai visiskai nepatiko schmoll.gif kita diena isveziau pas uosvene hihihi.gif , jis pastovejo kambario temperaturoje ir kai paragavau net nepatikejau kad cia tas pats tortas, taip patiko kad net du gaaliukus isvien sukirtau blush2.gif puoliau kita diena daryt vel sau biggrin.gif
Atsakyti