Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(airius @ 2011 02 10, 16:31)
As taip pat kalte suversciau tikriausiai cukraus pudrai, nes esu tikrai girdejus, kad jos padauginus kartumas atsiranda, manau saukstelio uztenka 4u.gif

Vaniliniam cukrui...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 11:31)
atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

pasakiskai mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wingaile tortukas su laisku issaugotas kompe Liuks labai mielas.

akvilytes dalmantinas superinis bet tokiu nekaupiu nes dar labai toli iki ju....
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 02 10, 16:44)
Pagal recepta matau tik viena galima klaida... tas pokelis vanilinio cukraus labai neapibreztas.. nes pokeliai labai skirtingi buna.. ir jei padaugini labai to vanilino tai jis duoda kartuma  ax.gif

drinks_cheers.gif as ir manyciau kad vanilinis cukrus, nes kazkada buvau kazkur ji padauginusi tai ir kartumo dave, tai dabar naudoju tik vaniles esencija ax.gif
Atsakyti
kokią želatiną naudojai gamindama masę??? geltonoji duoda kartumą tiek kremui, tiek masei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 02 10, 17:31)
As taip pat kalte suversciau tikriausiai cukraus pudrai, nes esu tikrai girdejus, kad jos padauginus kartumas atsiranda, manau saukstelio uztenka 4u.gif

ka as cia parasiau- vanilinis cukrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 02 10, 15:56)
kepiau pagal si recepta:
700gr miltu
500gr sviesto
1 kiausinis
4 saukstai grietines,druska,viska sukapoti ir atsaldzius iskepti lakstus
kremas:
500gr sviesto
120gr miltu 350gr cukraus
1 st pieno
2 tryniai,pak vanilinio cukraus,citrinos sulciu
kepu ji nepirmakart rolleyes.gif tik nzn,kas sikart nepavyko su skoniu(citrinos zieveles nedejau)valgant skonis lyg aitrus,i kartuma blink.gif

Greičiausiai tai pagedo sviestas su pienu, sureagavo su citrinos rūgštele, buvau kartą ir aš prisidirbus taip, dabar labai atsargiai elgiuos su rūgštelėmis, kur dedasi sviestas ir pienas.
Nualpti galima biggrin.gif , kiek čia pas jus grožių wub.gif
Atsakyti
suniukas koks fainutis,gaila butu ji ir pjauti
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 02 11, 00:59)
Greičiausiai tai pagedo sviestas su pienu, sureagavo su citrinos rūgštele, buvau kartą ir aš prisidirbus taip, dabar labai atsargiai elgiuos su rūgštelėmis, kur dedasi sviestas ir pienas.
Nualpti galima biggrin.gif , kiek čia pas jus grožių wub.gif

Labukas, va užvakar lakštus kepiau pagal tokį pat receptą, kremą vakar tepiau, mano kremas liuks, o lakštai kartūs lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas
darant sokoladine saldainiu mase,3v.š. grietineles gal kazkuo galima pakeisti? siandien reikia daryti,o apsiziurejau,kad nebeturiu jos doh.gif turiu pieno,grietines...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 02 11, 08:05)
Labukas, va užvakar lakštus kepiau pagal tokį pat receptą, kremą vakar tepiau, mano kremas liuks, o lakštai kartūs  lotuliukas.gif

O ten kokia soda ar kepimo milteliai nesideda?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 11, 09:51)
labas rytas
darant sokoladine saldainiu mase,3v.š. grietineles gal kazkuo galima pakeisti? siandien reikia daryti,o apsiziurejau,kad nebeturiu jos  doh.gif  turiu pieno,grietines...

labas, aš kai neturėjau, pieno dėjau, man gavosi tas pats, nors čia paskaičius kai kam ir su grietinėle neišeina g.gif smile.gif neaišku kas ir kaip smile.gif
Atsakyti