Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(jėga @ 2011 03 10, 10:43)
Paskutinemis ziniomis Vydunas oficialiai dar neperkraustytas. Posedzio savivaldybej dar nebuvo. Kol kas viskas tik kalbu lygyje wink.gif

Kitos sav gale sužinosim viską cool.gif
Atsakyti
O aš vis nerimstu su ta pirma klase doh.gif
Užrašiau į Stulpiną, jis mums arčiausias, pasirinkau mokytoją, bet neramu širdelėj nors sienom lipk verysad.gif
Na kiek klausinėju, apie tą mokyklą girdžiu tą patį per tą patį pradinėse galima mokytis, nuo penktos bėgti lauk g.gif
Ar didelę žalą aš savo vaikui padarysiu jei į penktą klasę išvesiu į kitą mokyklą? Kiti vaikai, atskirsiu nuo draugų, cry.gif kodėl taip sunku nors bliauk blink.gif
Ar dabar leisti iškart į geresnę, bet šutins kokį pusvalandį iki tos mokyklos doh.gif čia apie Vyturio mastau
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2011 03 14, 13:51)
Ar dabar leisti iškart į geresnę, bet šutins kokį pusvalandį iki tos mokyklos  doh.gif čia apie Vyturio mastau

Na as manau, geraiu is karto i Vyturio, nera taip toli, kaip atrodo, o siaip priklauso nuo vaiko, jei komunikabilus, nebijantis zmoniu, gales i 5 klase eiti paskui ramiai ir i kita mokykla. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2011 03 14, 14:51)
Užrašiau į Stulpiną, jis mums arčiausias, pasirinkau mokytoją, bet neramu širdelėj nors sienom lipk verysad.gif
Na kiek klausinėju, apie tą mokyklą girdžiu tą patį per tą patį pradinėse galima mokytis, nuo penktos bėgti lauk g.gif
Ar didelę žalą aš savo vaikui padarysiu jei į penktą klasę išvesiu į kitą mokyklą? Kiti vaikai, atskirsiu nuo draugų,  cry.gif kodėl taip sunku nors bliauk blink.gif
Ar dabar leisti iškart į geresnę, bet šutins kokį pusvalandį iki tos mokyklos  doh.gif čia apie Vyturio mastau

na ir kas taip jau blogai nuo penktos? g.gif drauges vaikas mokosi,berods 8 klasej na ir nieko,nesiskundzia,o visokiausiu ivykiu ar nesusipratimu su mokytojais tai visose mokyklose buna
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2011 03 14, 13:51)
Ar didelę žalą aš savo vaikui padarysiu jei į penktą klasę išvesiu į kitą mokyklą? Kiti vaikai, atskirsiu nuo draugų,  cry.gif kodėl taip sunku nors bliauk blink.gif

aš vedu į stulpiną, ir tikrai neplanuojame bėgti nuo penktos klasės, iki gimnazijos lankysime šioje mokykloje. Nėra tas baubas toks baisus kaip skamba čia. priklausys nuo jūsų klasės, nuo tėvų požiūrio į mokyklą ir t.t. bet jei jau ateisi su nuomone, kad čia jau š , mes čia tik pabūsim iki ketvirtos klasės tai juk niekas neišmuš jums iš galvelės to. Nes ir sienos tada nepatiks, ir budinčios, ir durų spalva ir t.t biggrin.gif Mūsų klasė labai stipri, vaikai geri, paralelinėse klasėse taip pat vaikai geri , daugelį pažįstu, o kitose mokyklose taip pat įvykių įvykėlių būna cool.gif atsimenu save panašiu metu blaškiausi tarp vydūno ir arčiau namų, o kad vydūno iš vis mokykla nesaugi avarinės būklės tai vis tiek visiems gerai, gi čia vydūnas cool.gif . Ant vydūno nevarau, tik šiaip manau, kad mano vaikas tikra ne prastesnis nei bet kuris vydūnietis. Manau visur gerai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 14, 15:39)
Nėra tas baubas toks baisus kaip skamba čia. priklausys nuo jūsų klasės, nuo tėvų požiūrio į mokyklą ir t.t. bet jei jau ateisi su nuomone, kad čia jau š , mes čia tik pabūsim iki ketvirtos klasės tai juk niekas neišmuš jums iš galvelės to. Nes ir sienos tada nepatiks, ir budinčios, ir durų spalva ir t.t  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif mano pirmas kriterijus buvo - arčiau namų
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 14, 15:47)
drinks_cheers.gif  mano pirmas kriterijus buvo - arčiau namų

na taip ilgai svarsčiau, vaikis gabus, ir mes patys nežiūrim pro pirštus galvojau atvesiu į atsilikėlių mokyklą prapuls, nė velnio labai gera mokykla, organizuota, nekalbu jau apie labai gerą mokytoją , ruošia labai stipriai , nes klasė pati iš savęs labai stipri. Man patinka, tvarka yra, menų pakankamai, ko mums trūksta lankome papildomai. Maitinimas geras, nekalbu apie nuėjimą ir grįžimą namo cool.gif kelios min ir vietoje, nesinori vėl pradėti nuo pradžių, bet čia ir klasės draugai visi arti, ir kiemo draugai šią mokyklą lanko, kas būtų jei būtų kitas rajonas, jis kaip koks atsiskyrėlis būtų...na čia jau kaip sakant ne pats svarbiausias kriterijus, bet vis tiek gan svarbus cool.gif , juk auga draugų bus neišvengiamai, tai jei žaidžia su klasioku man po langais man smagiau, jį matyti nei išlesti nežinai kur, apskritai viskas šalia man ir vaikui yra patogiausia , pas mokytoją bet kada galiu ateiti pasikalbėti, ir netgi per užgavėnes nunešiau vaikams karštų šviežiai iškeptų blynų biggrin.gif a tolimesnė mokykla būtų buvę tik vakarykščiai ir šalti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik nevarom ant Vydūno gerai? cool.gif laugh.gif Aišku, renkamės kas geriausia. Man geriau, kad ir toli, ale vaikams ten patinka, vadinas ir aš rami cool.gif O kas dėl kiemo draugų, tai mums jie kaip ir nereikalingi. Atvirkščiai, ne mes į kiemą, o kiemo vaikai prie mūsų buto durų stovi lotuliukas.gif

Dar, kas dėl Vydūno, tai aš turiu vieno žmogaus nuomonę, pabuvusio vienoj ir kitoj mokykloj. Man ji svarbi. Bet čia jau nesiplėsiu, ba vėl pomidorais užmėtysit pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jėga žinoma, renkamės pagal galimybes, jau apkalbėta tai šimtą kartų, o to žmogaus nuomonę pasakyk gi biggrin.gif , pomidorčikai virtualūs laugh.gif skaudžiai nebus cool.gif o jei pasakysiu, kad maniškiui stulpine patinka cool.gif , tai įmanoma patikėti ar nelabai g.gif laugh.gif

na dar šovė mintis, jei vaiką veži ilgai ir nuobodžiai į pamokas na daugelį metų, ir parveži iš pamokų natūraliai sumažėja galimybė prisidirbti pvz pareidinėjant iš jos nei tarkim maniškiu, aš jo nedaboju , kuomet jis pareina ax.gif , jis gali ilgiau pasivaikščioti, sugalvoti atrakcijų, a jei mama prie tvoros lauktų jokis pasivaikščiojimas net nekvepėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 14, 16:06)
o jei pasakysiu, kad maniškiui stulpine patinka  cool.gif , tai įmanoma patikėti ar nelabai  g.gif laugh.gif

Tikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 14, 17:35)

As irgi, bet as savo vaikina pervedziau i kita mokykla (gailiuosi, kad velai) ir mano kaimyne. (na jie buta pakeite, bet vaiko atsilepimai apie kita mokykla - mokytis sunkiau, mokytojai daugiau reikalauja, bet idomiau. Kitos kaimynes vaikas mokesi Varpo, po sujungimo (Varpu tapo gimnazija, visus mokinius iki 8 kl perkele i Stulpina) ir mokytoju pakeitimo labai suprastejo ir pazymiai ir noras mokytis. Mano nuomone si mokykla labai prasta, nors pagrindinej tikrai dirba saunios mokytojos, bet nuo 5 kl schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 14 kovo 2011 - 18:00
QUOTE(eris @ 2011 03 14, 19:00)
As irgi, bet as savo vaikina pervedziau i kita mokykla (gailiuosi, kad velai) ir mano kaimyne. (na jie buta pakeite, bet vaiko atsilepimai apie kita mokykla - mokytis sunkiau, mokytojai daugiau reikalauja, bet idomiau. Kitos kaimynes vaikas mokesi Varpo, po sujungimo (Varpu tapo gimnazija, visus mokinius iki 8 kl perkele i Stulpina) ir mokytoju pakeitimo labai suprastejo ir pazymiai ir noras mokytis. Mano nuomone si mokykla labai prasta, nors pagrindinej tikrai dirba saunios mokytojos, bet nuo 5 kl  schmoll.gif

gal galima konkreciau,kuom ji prasta g.gif
Atsakyti