QUOTE(marmari @ 2011 03 14, 13:51)
O aš vis nerimstu su ta pirma klase
Užrašiau į Stulpiną, jis mums arčiausias, pasirinkau mokytoją, bet neramu širdelėj nors sienom lipk
Na kiek klausinėju, apie tą mokyklą girdžiu tą patį per tą patį pradinėse galima mokytis, nuo penktos bėgti lauk
Ar didelę žalą aš savo vaikui padarysiu jei į penktą klasę išvesiu į kitą mokyklą? Kiti vaikai, atskirsiu nuo draugų,
kodėl taip sunku nors bliauk
Ar dabar leisti iškart į geresnę, bet šutins kokį pusvalandį iki tos mokyklos
čia apie Vyturio mastau
aš vedu į stulpiną, ir tikrai neplanuojame bėgti nuo penktos klasės, iki gimnazijos lankysime šioje mokykloje. Nėra tas baubas toks baisus kaip skamba čia. priklausys nuo jūsų klasės, nuo tėvų požiūrio į mokyklą ir t.t. bet jei jau ateisi su nuomone, kad čia jau š , mes čia tik pabūsim iki ketvirtos klasės tai juk niekas neišmuš jums iš galvelės to. Nes ir sienos tada nepatiks, ir budinčios, ir durų spalva ir t.t
Mūsų klasė labai stipri, vaikai geri, paralelinėse klasėse taip pat vaikai geri , daugelį pažįstu, o kitose mokyklose taip pat įvykių įvykėlių būna
atsimenu save panašiu metu blaškiausi tarp vydūno ir arčiau namų, o kad vydūno iš vis mokykla nesaugi avarinės būklės tai vis tiek visiems gerai, gi čia vydūnas
. Ant vydūno nevarau, tik šiaip manau, kad mano vaikas tikra ne prastesnis nei bet kuris vydūnietis. Manau visur gerai yra