Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

i 5 dailes klase 4u.gif
Atsakyti
Juokingiausia, kad apie tai, jog mokytoja ar mokytojos vartojo alkoholi kalba nėjo, nes niekas nematė. lotuliukas.gif

QUOTE(krika @ 2011 06 28, 10:15)
priminkit, o 12 val. mokykloje ne pietų metas?

Mokyklose nėra pietų meto. Kiekvienoje mokykloje pagal pamokų laiką priklauso, kada būna didžioji pietų pertrauka ir kiek ji trunka. Paprastai pradinukai ir dičkiai pietauja skirtingu metu.

Atsakyti
QUOTE(skirgita @ 2011 06 28, 21:10)
O kas neleidžia šventiniais rūbais (t.y. baltais baltinukais /maikute) būti kiekvieną dieną?  g.gif Pradinukai taip ir vaikšto rugsėji, kol šilta. Tik dažniau teks skalbt...

ačiū. tavo komentaro ir laukiau 4u.gif

QUOTE(ezra @ 2011 06 29, 00:58)
Juokingiausia, kad apie tai, jog mokytoja ar mokytojos vartojo alkoholi kalba nėjo, nes niekas nematė.  lotuliukas.gif
Mokyklose nėra pietų meto. Kiekvienoje mokykloje pagal pamokų laiką priklauso, kada būna didžioji pietų pertrauka ir kiek ji trunka. Paprastai pradinukai ir dičkiai pietauja skirtingu metu.

na matai, čia buvo pasipiktinimas kad 12 val jos nepriėmė, tai ir galvoju, gal pietų metas ir mokytoja turi pilną teisę daryti ką nori.
aš irgi dar va nelankant mokyklą nuėjau per SAVO pietų pertrauką į mokyklą 12 val. pakalbėti su mokytoja. bet ji pietavo ir ciongo aš nekėliau, kad aš su ja nesusitikau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 28, 18:01)
matau ir dukrą turit. tai gal pagelbėsit. išsiaiškinau dėl uniformos ir golfuko. spalva bordo. o ką šiltam orui taip ir nepasidomėjau  doh.gif ar maikutės tinka? kas turi būti po liemene?

Is savo 6 metu mokyklines patisries galiu pasakyti, kad tik 1 rugsejis buvo toks siltas, kad vaikai ejo tik su maikutemis biggrin.gif visi kiti buvo rudeniski ir tiko mokykliniai golfukai.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 29, 08:44)
na matai, čia buvo pasipiktinimas kad 12 val jos nepriėmė, tai ir galvoju, gal pietų metas ir mokytoja turi pilną teisę daryti ką nori.

Net ir ne pietų metu mokytoja turi teisę daryt, ką nori. biggrin.gif
Jei pamoka, tai ji negali nutraukt pamokos ir kalbėt su tėvais, jei pertrauka, ji gali turėti visokios kitokios veiklos (budėti, bedrauti su auklėtiniais, valgyti, ruoštis pamokai) ar galų gale ilsėtis. O be to, gal jau nebeturi pamokų tuo metu, vadinas, darbas baigtas.
Atsakyti
o jei ohmy.gif man nereikia ataskaitų duoti. aš puikiai viską suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 29, 13:02)
o jei ohmy.gif man nereikia ataskaitų duoti. aš puikiai viską suprantu  4u.gif

Aš tau ir neduodu ataskaitų. mirksiukas.gif Tiesiog garsiai išsakau nuomonę dėl konkrečios aprašytos situacijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 29, 13:02)
o jei ohmy.gif man nereikia ataskaitų duoti. aš puikiai viską suprantu  4u.gif

manau, cia ne Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
niu tai taip iseina niekad negalima su ta mokytoja pabendraut lotuliukas.gif . per pamokas negalima, per pertraukas irgi taram baram. po pamoku turbut irgi norisi greiciau begt namo biggrin.gif .

nors siaip mes niekad neturejom problemu, visada laiko rasdavo bent keliom frazem persimesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 29, 18:41)
niu tai taip iseina niekad negalima su ta mokytoja pabendraut lotuliukas.gif . per pamokas negalima, per pertraukas irgi taram baram. po pamoku turbut irgi norisi greiciau begt namo biggrin.gif .

nors siaip mes niekad neturejom problemu, visada laiko rasdavo bent keliom frazem persimesti 4u.gif

O kur jūs dirbate, kad nežinote apie tokį dalyką kaip darbotvarkė, susitarimas dėl susitikimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 28, 22:39)
i 5 dailes klase 4u.gif

Tai susitiksim smile.gif

krika, o koks skirtumas, kur žmogus dirba? Aš irgi eičiau per pertrauką, tikėdamasi pabendraut su reikiama mokytoja smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti