Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(jėga @ 2011 03 03, 23:08)
Nu, jei laikas dar neaiškus, ar jis bent jau ne artimiausioj perspektyvoj, tai ir vieta lieka neaiški... Bo ta vieta jau tiek kartų keitėsi doh.gif

iš serijos:

... o ji tebestovi dar vis.

Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 04, 14:02)
iš serijos:

... o ji tebestovi dar vis.

Tai jo, jo... Juk ta Vydūnkė nuo pat jos įsikūrimo, t.y. 1992 metų toj vietoj, kur dabar yra, įleista TIK LAIKINAI, kol ras rimtesnę vietą... hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
Na va, prisidiskutavot čia, o aš šiandien galutinai patikslinau žinias.
Suklydau dėl to, kad pastatą dalinsis su jaunimo mokykla. Tai pasirodo, ne. Vydūniečiai karaliaus vieni Simonaitytės mokyklos pastate, jei jau bus ten perkelti. Tam pačiam pastate yra suaugusių mokykla, bet ten net įėjimas iš kitos pusės, ir sienomis atskirta.
Ir pagrindinis klausimas, kada. biggrin.gif Tai ką aš praklausiau, nes nelabai aktualu buvo. Dabar jau galiu tiksliai pasakyti, kad jau nuo šio rugsėjo, jei taryba patvirtins. O tai bus aišku iki balandžio mėnesio. Jei nebus priimta iki balandžio, tada galima tikėtis, kad bus nukeltas sprendimas neribotam laikui. Galėsit ir toliau ramiai gyventi. 4u.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 11:20)
Blyn briedas....kažkokiam užkampy doh.gif

Na, Baltikalnio g. sakyčiau ne ką mažesniame užkampy. biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 11:26)
Bet ten juk dar ir Gilijos kažkur yra? Kur tą dės?

O Gilija Vydūnui netrukdys. biggrin.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 13:01)
o kas taip ten švietime nusprendė? kodėl tokioj vietoj bus Vydunkė? ar nebuvo atsižvelgta į mokytojų, tėvų pasisakymus? nes nu pripažinkime tikrai ne ten turėtų būti ta mokykla unsure.gif .

O tai kur jau turėtų būt VYDŪNO mokykla? cool.gif

Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 04, 20:01)
Dabar jau galiu tiksliai pasakyti, kad jau nuo šio rugsėjo, jei taryba patvirtins.

Nu va, cia irgi svarbi dalis. Bo praeita karta kazkokia rusu partija uzprotestavo ir savo Pamario mokyklos neatidave lotuliukas.gif Nors irgi, viskas kaip ir buvo nuspresta... biggrin.gif
Dabar ziuresim, kaip su ta Simonaitytes bus. Prisimenu tik, kad Vydunkes direktorius jau anuomet jai labai nepriestaravo cool.gif Taip kad visko gali but...
Papildyta:
Ai, o kas del Simonaitytes tolumo nuo pagrindines gatves, tai dabar Vydunke irgi panasiu tolumu nuo tos pacios pagrindines gatves wink.gif
Atsakyti
NU bet kontingentas ten aplink doh.gif , ką aš žinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 04, 21:30)

Nu bet tai va, Gilija tai lanko kazkaip. Ir lyg nebloga mokykla vadinama unsure.gif
Nu ir tu va, i Simonke sakei vaikstai. Tai kaip? Gyva dar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 21:33)
Nu bet tai va, Gilija tai lanko kazkaip. Ir lyg nebloga mokykla vadinama unsure.gif
Nu ir tu va, i Simonke sakei vaikstai. Tai kaip? Gyva dar? biggrin.gif

Aš tai vaikštau triniti.gif biggrin.gif ... Bet vaiko vieno uiii, nepaleisiu schmoll.gif . Be to, ji ten ne pusdienį praleidžia, o tik 3 valandas. Ir visad su trenerėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 kovo 2011 - 00:34
QUOTE(Dilma @ 2011 03 05, 00:26)
Aš tai vaikštau triniti.gif biggrin.gif ... Bet vaiko vieno uiii, nepaleisiu schmoll.gif . Be to, ji ten ne pusdienį praleidžia, o tik 3 valandas. Ir visad su trenerėm smile.gif

Zinok, kad ir dabar Vydunkej pradinukai vieni nevaiksto biggrin.gif Jei i lauka - tai tik su mokytojom. O po pamoku bent jau pradinese irgi pati pasiimsiu, parsivesiu, vansi, dar kokius 5 metus vazinesiu laugh.gif Tai bedos bent jau as kaip ir nematau ax.gif

Is tikruju, tai as tik girdejus apie ta rajona kazka TOKIO. Nu, kazkada neilgai gyvenau Nidos g. bet TOKIO nieko nemaciau. Todel man bais idomu butu suzinot, o kas ten TOKIO yra? tongue.gif
Vaiku globos namai? Nu tai dabar musu darzelis salia kitu vaiku globos namu ir irgi nieko TOKIO nepastebiu.
Daug asocialiu? Tai tokiu ir senojo turgaus rajone, ar salia Saturno, ar Rumpiskes g. rajone irgi pilna, nors, miesto centras skant...
Tai kur tu baubu nera?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 04, 22:30)

praeikit vakare Rumpiškės gatve, dar ne tokio kontingento pamatysit rolleyes.gif
O Simonaitytės mokykla prie pat gatvės, ne tarp čigonų kiemų, nedarykit baubo iš nieko. Ne Harlemas gi tas Žvejybos uosto rajonas mirksiukas.gif

O aš vėl turėsiu pasinerti į gilius svarstymus. Jei Vydūnas bus Simonaitytės m-kloj, tai man labai tinka, jei senojoj vietoj, tai tada eisim į Giliją. Nu ir kur dabar eit, į Vydūną ar į Giliją... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 03 05, 13:05)
praeikit vakare Rumpiškės gatve, dar ne tokio kontingento pamatysit  rolleyes.gif
O Simonaitytės mokykla prie pat gatvės, ne tarp čigonų kiemų,  nedarykit baubo iš nieko. Ne Harlemas gi tas Žvejybos uosto rajonas  mirksiukas.gif

O aš vėl turėsiu pasinerti į gilius svarstymus. Jei Vydūnas bus Simonaitytės m-kloj, tai man labai tinka, jei senojoj vietoj, tai tada eisim į Giliją. Nu ir kur dabar eit, į Vydūną ar į Giliją... g.gif  g.gif  g.gif

Harlemas ne Harlemas, bet daugiau ten gyvent nenorėčiau schmoll.gif

Ir Simonaitytės mokykla ne prie pat gatvės tongue.gif

O kokie čia pasinėrimai reikalingi? Įdomu, kodėl jūs norit rinktis Vydūną? Todėl, kad visi šaukia ir ploja rankom, kaip ten puiku, ar todėl, kad vaikas linkęs į meną? Jei antras variantas - tai kam svarstyt apie Giliją... SUprasčiau, blaškytumėtės tarp dviejų vienodo profilio mokyklų... O dabar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 03 05, 13:05)
O aš vėl turėsiu pasinerti į gilius svarstymus. Jei Vydūnas bus Simonaitytės m-kloj, tai man labai tinka, jei senojoj vietoj, tai tada eisim į Giliją. Nu ir kur dabar eit, į Vydūną ar į Giliją... g.gif  g.gif  g.gif

Tai palaukit balandžio mėnesio ir bus aišku, ką daryt.

QUOTE(Dilma @ 2011 03 05, 17:02)
Ir Simonaitytės mokykla ne prie pat gatvės tongue.gif

O kokie čia pasinėrimai reikalingi? Įdomu, kodėl jūs norit rinktis Vydūną? Todėl, kad visi šaukia ir ploja rankom, kaip ten puiku, ar todėl, kad vaikas linkęs į meną? Jei antras variantas - tai kam svarstyt apie Giliją... SUprasčiau, blaškytumėtės tarp dviejų vienodo profilio mokyklų... O dabar tongue.gif

Prie pat. biggrin.gif Šalia yra Nidos g.

O dėl svarstymų tai visiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 05, 20:46)

Prie pat. biggrin.gif Šalia yra Nidos g.

Nu jei taip, tai ne Nidos, o Sulupės tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti