Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(kvartetas @ 2011 06 28, 09:18)
na kaip norit taip sakykit, bet darbo metu vartoti alkoholi rolleyes.gif . sveikinimus ir visas linksmybes galima perkelti visom mokytojom po pamoku laiko 4u.gif .  juk dirbama ne iki 18.00

na, as irgi nesakau, kad tinkamas metas ax.gif bet, nors ir numanome, kad buvo, kas ji mate? bigsmile.gif O gal tik sveikino 12 val, o vaises buvo veliau...
Atsakyti
priminkit, o 12 val. mokykloje ne pietų metas?

gal kas lankot jau P. Mašioto mokyklą? turiu klausimuką
Atsakyti
Merginos, kokie atsiliepimai apie Saulėtekio mokyklą? Mes persikeliame iš kito miesto, tad reikia vaikams mokyklas surasti. Pagal teritoriją priklauso Saulėtekio, šiaip Sendvario netoli dar,. Į Balsio turbūt jau pavėlavom, stojamieji jau buvo. Mano vyresnioji 5 metus dailės mokyklą lankė, nesinori numest.Bet yra ir Dailės Brako mokykla Klaipėdoje, gal kieno vaikai lanko, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2011 06 28, 11:30)
Merginos, kokie atsiliepimai apie Saulėtekio mokyklą? Mes persikeliame iš kito miesto, tad reikia vaikams mokyklas surasti. Pagal teritoriją priklauso Saulėtekio, šiaip Sendvario netoli dar,. Į Balsio turbūt jau pavėlavom, stojamieji jau buvo. Mano vyresnioji 5 metus dailės mokyklą lankė, nesinori numest.Bet yra ir Dailės Brako mokykla Klaipėdoje, gal kieno vaikai lanko, kokie atsiliepimai?

Apie Sauletekio ir Sendvario mokyklas buvo nemazai rasyta...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 28, 10:15)
priminkit, o 12 val. mokykloje ne pietų metas?

gal kas lankot jau P. Mašioto mokyklą? turiu klausimuką

Lankom Mašiotą, pabandysiu atsakyti į iškilusius klausimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 28 birželio 2011 - 14:50
matau ir dukrą turit. tai gal pagelbėsit. išsiaiškinau dėl uniformos ir golfuko. spalva bordo. o ką šiltam orui taip ir nepasidomėjau doh.gif ar maikutės tinka? kas turi būti po liemene?
Atsakyti
Krika,aš taip supratau,kad galima baltą golfą ar maikutę mastau.gif Per susirinkimą tie vaikai su bordo spalvos golfais tai tokiais šiltais buvo g.gif
Atsakyti
Mirtiše, mūsų mokytoja man asmeniškai (nes kalbėjau su ja dar kitą dieną) sakė, kad golfuką bordo spalvos pasieiškoti turguj. ten žino apie mašioto mokyklą ir aprangą. o va ką šiltom rugsėjo dienom apvilkti reikės?

balti marškinukai - tai čia jau šventinis rūbas

g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 07:49)
visi mes nešventieji, bet alkoholio vartoti negalima švietimo įstaigose,

O ar kas sakė, kad buvo vartojama?.. Mes darbe irgi sveikinam su gimtadieniu kolegas... ir kavos pageriam su pyragaičiu... ir nieko čia blogo nematau...

QUOTE(tula @ 2011 06 28, 10:30)
Į Balsio turbūt jau pavėlavom, stojamieji jau buvo. Mano vyresnioji 5 metus dailės mokyklą lankė, nesinori numest.

Stojamieji jau buvo. O į kelintą klasę Jūsų mergaitei reikia?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 28, 09:18)
as visdelto apsisprendziau vesiu i viduna. nzn man ji pati paciausia visdelto.

Į kurią klasę eis dukrytė? Muzikos ar dailės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 06 28, 17:32)
Mirtiše, mūsų mokytoja man asmeniškai (nes kalbėjau su ja dar kitą dieną) sakė, kad golfuką bordo spalvos pasieiškoti turguj. ten žino apie mašioto mokyklą ir aprangą. o va ką šiltom rugsėjo dienom apvilkti reikės?

balti marškinukai - tai čia jau šventinis rūbas

g.gif

O kas neleidžia šventiniais rūbais (t.y. baltais baltinukais /maikute) būti kiekvieną dieną? g.gif Pradinukai taip ir vaikšto rugsėji, kol šilta. Tik dažniau teks skalbt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirgita: 28 birželio 2011 - 20:10
Na ir aš taip suprantu,kad jei su baltais rūbais,tai kaip ir nesvarbu,kad šventiniai.
Atsakyti