Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 09:41)
sveikos mamos,

ai dar prisiminiau, zada daryti dar prailginta dienos grupe norintiems vaikms. ji kainuos kazkaip apie 80 lt/men.  thumbup.gif

kaina priklausys nuo vaiku skaiciaus, nuo 80 iki 120 lt. Kuo daugiau norinciu, tuo pigiau. Tiesa, soc.remtiniems - nemokamai, bet i norinciu skaiciu irgi iskaiciuojami. Taigi, jei soc. remtinus surasys, kaina mazes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 26 gegužės 2011 - 08:46
QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 09:41)
vakar buvo sendvraio mokykloj pirmoku teveliu susirinkimas. <...>

ai dar prisiminiau, zada daryti dar prailginta dienos grupe norintiems vaikms. ji kainuos kazkaip apie 80 lt/men.  thumbup.gif

thumbup.gif
pas kurią mokytoją papuolėt? gal klasiokai būsim? biggrin.gif

o prailginta grupė tiksliai suma įrašyta - rašai prašymą ir įsipareigojimą, kad mokėsi 88 Lt kas mėnesį.
Atsakyti
nu lyg pas Vida. bet sarase mes prie galo. ir dar neaisku, kaip bus, jei sukomplektuos dar viena klase. o jus pas kokia mokytoja? buvote vakar irgi susirinkime? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 10:51)
nu lyg pas Vida. bet sarase mes prie galo. ir dar neaisku, kaip bus, jei sukomplektuos dar viena klase. o jus pas kokia mokytoja? buvote vakar irgi susirinkime?  drinks_cheers.gif

pas Vidą, buvom smile.gif
Atsakyti
šaunu drinks_cheers.gif , man tik atrodo, kad galejo berniukams uniformai ir kelnes pasiuti. ax.gif o jusu mergaite ar berniukas bus musu klasiokas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 05 20, 21:55)
pas kurią mokytoją būsit?  Mes irgi ten būsimos pirmokės  mirksiukas.gif

Pas E.Jankauskiene smile.gif
Atsakyti
[quote=gudrius,2011 05 26, 11:51]nu lyg pas Vida. bet sarase mes prie galo. ir dar neaisku, kaip bus, jei sukomplektuos dar viena klase. o jus pas kokia mokytoja? buvote vakar irgi susirinkime?  drinks_cheers.gif
[/qu

mes irgi pas vida:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke: 26 gegužės 2011 - 13:57
QUOTE(Pacankė @ 2011 05 20, 09:24)
O kodėl?  unsure.gif

Na, labai nesidomėjau, kodėl. Yra kažkokie niaunsai, matyt.

QUOTE(bytte @ 2011 05 20, 22:34)
Skaityt mokykloj vaikai turi mokytis...

tik mokosi mokytis, bendrauti kolektyve, susikaupti ties tam tikra užduotim, toks ir yra pradinės mokyklos tikslas, o ne išmokyti skaityti ir skaičiuoti.

Pati sau prieštaraujat.

O šiaip, jums reiktų susirasti mokytoją, kuri papildomai dirbtų su jūsų vaiku. Kuri būtų nusiteikusi ugdyti jo matematinius gebėjimus. Jei jis toks gabus, mokytoja pati turėtų būt suinteresuota.
Atsakyti
QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 10:51)
nu lyg pas Vida. bet sarase mes prie galo. ir dar neaisku, kaip bus, jei sukomplektuos dar viena klase. o jus pas kokia mokytoja? buvote vakar irgi susirinkime?  drinks_cheers.gif

QUOTE(juoduke @ 2011 05 26, 14:56)
mes irgi pas vida:)

drinks_cheers.gif galėsim paskui atsidaryt temą "Sendvario pradinukai" ką manot? ar taip įmanoma? rolleyes.gif

galim ir dabar jau atidaryt, nes va, yra Versmės, Dacho, Gedminų.

manau, kad ir ateičiai mamytėm, kurių pirmokai bus tik po kelių metų - būtų naudinga tokia tema. nes iš šalies klausant nelabai daug atsiliepimų yra, o ten rašysim, kaip yra ištikrųjų 4u.gif kad galėtų realų vaizdą pamatyt. cool.gif

ar būtų man pritariančių? drinks_cheers.gif biggrin.gif
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 27 gegužės 2011 - 07:54
QUOTE(Lindra @ 2011 05 27, 08:49)
drinks_cheers.gif galėsim paskui atsidaryt temą "Sendvario pradinukai" ką manot? ar taip įmanoma?  rolleyes.gif

neištvėriau biggrin.gif Sendvaris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 08:41)
vakar buvo sendvraio mokykloj pirmoku teveliu susirinkimas. nu asmeniskai man, tai labai patiko. matosi, kad labai tam susirinkimui buvo ruostasi (bureliai rode savo pasirodymus, psichologe, logopede labai neblogai pakalbejo). buvo net jau daugmaz sudarytos klases ir kalbejo jau busimu pirmoku mokytojos. labai viskas sustyguota. patiko man del to labai.
o dar sake, kad gali komplektuoti dar viena pirmoku klase. taigi, kaip supratau, vaikai gali buti nebutinai is to mikrorajono. todel, mamytes, kurios pergyvenat ar svarstot del tos mokyklos, galiu pasakyti, kad as savo vaika ten uzrasiau, ir mano sirdis labai ir net labai rami.

Mano irgi širdis rami, aplinka patiko, mokytojai taip pat thumbup.gif , likau patenkinta susirinkimu, tuo, kad bus prailginta grupė, bus uniforma rolleyes.gif
Mes irgi pas Vidą thumbup.gif , dar kai darželyje buvo atėjusios visos mokytojos iš sendvario ir saulėtekio, Eva išsirinko būtent ją smile.gif
Psichologės patarimai labai thumbup.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 05 26, 08:45)
kaina priklausys nuo vaiku skaiciaus, nuo 80 iki 120 lt. Kuo daugiau norinciu, tuo pigiau. Tiesa, soc.remtiniems - nemokamai, bet i norinciu skaiciu irgi iskaiciuojami. Taigi, jei soc. remtinus surasys, kaina mazes.

schmoll.gif negalės keist kainos, nes pasirašėm sutikimus su nustatyta kaina mirksiukas.gif

QUOTE(Lindra @ 2011 05 27, 07:49)
manau, kad ir ateičiai mamytėm, kurių pirmokai bus tik po kelių metų - būtų naudinga tokia tema. nes iš šalies klausant nelabai daug atsiliepimų yra, o ten rašysim, kaip yra ištikrųjų  4u.gif kad galėtų realų vaizdą pamatyt.  cool.gif

ar būtų man pritariančių?  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
blush2.gif

drinks_cheers.gif , galėsim aptart kaip seksis mūsų mažiesiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 05 26, 23:04)
Pati sau prieštaraujat.

O šiaip, jums reiktų susirasti mokytoją, kuri papildomai dirbtų su jūsų vaiku. Kuri būtų nusiteikusi ugdyti jo matematinius gebėjimus. Jei jis toks gabus, mokytoja pati turėtų būt suinteresuota.

Rašydama kad vaikas mokykloje turi išmokti skaityti, turėjau omenį, kad neturi ateiti mokėdamas skaityti, nes tada tik sedės pamokoje ir neiųmoks mokytis, o tai ir yra pradinės mokyklos tikslas. Toks pat tikslas turėtų būt ir pagrindinės - ne prikišt kuo daugiau žinių į mokinio galvą, bet kad jis gebėtų atsirinkti teisingą informaciją bei ją panaudoti. Mano nuomonė apie mokyklą sutampa su šio žmogaus. Deja mokytojai laikosi įsikibę seno savo suolo kėdės, statosi kompus, paprastas lentas keičia į interaktyves, bet esmė nesikeičia. Mielu noru vesčiau savo vaiką į kitokią mokyklą, deja...
Atsakyti