QUOTE(gudrius @ 2011 05 26, 08:41)
vakar buvo sendvraio mokykloj pirmoku teveliu susirinkimas. nu asmeniskai man, tai labai patiko. matosi, kad labai tam susirinkimui buvo ruostasi (bureliai rode savo pasirodymus, psichologe, logopede labai neblogai pakalbejo). buvo net jau daugmaz sudarytos klases ir kalbejo jau busimu pirmoku mokytojos. labai viskas sustyguota. patiko man del to labai.
o dar sake, kad gali komplektuoti dar viena pirmoku klase. taigi, kaip supratau, vaikai gali buti nebutinai is to mikrorajono. todel, mamytes, kurios pergyvenat ar svarstot del tos mokyklos, galiu pasakyti, kad as savo vaika ten uzrasiau, ir mano sirdis labai ir net labai rami.
ai dar prisiminiau, zada daryti dar prailginta dienos grupe norintiems vaikms. ji kainuos kazkaip apie 80 lt/men.
Mano irgi širdis rami, aplinka patiko, mokytojai taip pat
, likau patenkinta susirinkimu, tuo, kad bus prailginta grupė, bus uniforma
Mes irgi pas Vidą
, dar kai darželyje buvo atėjusios visos mokytojos iš sendvario ir saulėtekio, Eva išsirinko būtent ją
Psichologės patarimai labai
QUOTE(ČIČI @ 2011 05 26, 08:45)
kaina priklausys nuo vaiku skaiciaus, nuo 80 iki 120 lt. Kuo daugiau norinciu, tuo pigiau. Tiesa, soc.remtiniems - nemokamai, bet i norinciu skaiciu irgi iskaiciuojami. Taigi, jei soc. remtinus surasys, kaina mazes.
negalės keist kainos, nes pasirašėm sutikimus su nustatyta kaina
QUOTE(Lindra @ 2011 05 27, 07:49)
, galėsim aptart kaip seksis mūsų mažiesiems