Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Cererakennel @ 2011 05 12, 10:09)
neturiu patirties muzikinėj klasėj

Kokia ten patirtis, vaikštai į koncertus ir tiek biggrin.gif Gražūs tie koncertai rolleyes.gif Labai wub.gif
Gal vyresnėse klasėse daugiau ko būna, kai pradeda po užsienį važinėt. Bet tame ir aš patirties dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pajūrys @ 2011 05 12, 10:11)
Bet cia buvo sneka ziema ane?  g.gif Nes as sakiau , kad planuojame i Saltineli  g.gif Nu reiks eit kalbet , kad augina patrijota savo mokyklos, kad paliktu  biggrin.gif

jo, čia dar žiemą per susirinkimą pasiuntė lapus, kad užsirašytumėm kur planuojam mokytis ir ar čia planuojam pasilikti.. tada pasakiau, kad nežinau, nes stosim Vydūnkėn.. labai nepatenkinta liko
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2011 05 12, 10:14)
Kokia ten patirtis, vaikštai į koncertus ir tiek biggrin.gif Gražūs tie koncertai rolleyes.gif Labai wub.gif
Gal vyresnėse klasėse daugiau ko būna, kai pradeda po užsienį važinėt. Bet tame ir aš patirties dar neturiu biggrin.gif

o instrumentą kada rinktis?

pajūry, ne Dabašinskienė buvo Rusnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 gegužės 2011 - 09:19
Nea- Rusnes aukletoja daba Jegos aukleja biggrin.gif

Del muszikines klases as tikriausiai turiu daugiausiai patirties, nes Rusne jau seniausiai ja lanko.
Man labai patiko ju koncertai wub.gif Vaikams ir labai patiko choro vadove, nors labai stipriai grieštoka , bet nuo pradžių tvarka ivesdavo, kad vėliau nebūtų problemų mirksiukas.gif
Vėliau kai jau 5 klasėje- skirsto pagal gabumus į prof. chora ir paprastą . Tai tie kur paprastam- tai lafa, o tie kurie pas dyrika- juodai aria, jei koncertai- tai ir savaitgaliais repeticijos. Jokiu atsisakymu ir kelioniu planavimų jei koks koncertas, nes dyrikas pyksta. Teigama puse, kad nuo 5-6 klases jau su choru vaziuoja kur i uzsieni karta metuose . Tai tie paprasto choro vaikai pavydi to. Maniske norejo iseit is profesionalaus, del savu sumetimu - dyrikas neisleidzia jau 2 metus doh.gif Tad mes kankinames bigsmile.gif Del uzimtumo tai tikrai dailes klasej lengviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajūrys: 12 gegužės 2011 - 09:34
QUOTE(Cererakennel @ 2011 05 12, 10:17)
o instrumentą kada rinktis?

pajūry, ne Dabašinskienė buvo Rusnės?

Nu, instrumentą nėr būtina rinktis ax.gif Maniškiai nė vienas mokykloj negroja. O rinktis gali antroj klasėj ir man atrodo, nesvarbu, muzikinę, ar dailės klasę lankai.

Nea, Rusnės mokytoja dabar mano trečioką moko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pajūrys @ 2011 05 12, 10:31)
Vėliau kai jau 5 klasėje- skirsto pagal gabumus į prof. chora ir paprastą .

O tas skirstymas vyksta pagal pageidavimą, ar kaip pasako, taip ir yr? ax.gif
Atsakyti
ačiū labai kolegės bigsmile.gif bigsmile.gif kažkaip buvau rami kad nepriims mūsų į muzikinę... nu dainuoja darželyje jis, bet galvojau į dailę papulsim... tai gerai jei instrumentas neprivalomas rolleyes.gif ...
žinau kad ir dabar choras didesnių su direktoriumi Londone..

tai gal kas ką girdėjot apie Dabašinskienę smile.gif
Atsakyti
Aha daba dyrikas su choru Londone bigsmile.gif Vakar klaseje su Rusne buvo vos keli vaikai doh.gif Tai maniske kontrus atsiskaitinejo 4 ax.gif Paskui namo pedino biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir ne vieta, bet ax.gif Parduodu dėvėtą Vydūno mokyklos švarkelį berniukui smile.gif Siūtas pirmai klasei, rankovės atsilenkia, tad tiks dviems metams smile.gif Jei kam įdomu - į Až prašom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2011 05 13, 08:28)
Gal ir ne vieta, bet  ax.gif  Parduodu dėvėtą Vydūno mokyklos švarkelį berniukui smile.gif Siūtas pirmai klasei, rankovės atsilenkia, tad tiks dviems metams smile.gif Jei kam įdomu - į Až prašom  rolleyes.gif

Tavo vaikinas aukštas, galėtum ir išmatavimus parašyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2011 05 13, 08:28)
Gal ir ne vieta, bet  ax.gif  Parduodu dėvėtą Vydūno mokyklos švarkelį berniukui smile.gif Siūtas pirmai klasei, rankovės atsilenkia, tad tiks dviems metams smile.gif Jei kam įdomu - į Až prašom  rolleyes.gif

N e b e t u r i u 4u.gif
Atsakyti
o mes parduosime mergaitišką smile.gif jei ką domina į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei čia yra būsimų Mažvydo pirmokų (kaip ir mes), tai žinokit, kad gegužės 26 d. 18 val. būsimų pirmokų tėvų susirinkimas aktų salėje.
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 05 14, 14:03)
o mes parduosime mergaitišką  smile.gif jei ką domina į AŽ  mirksiukas.gif

švarkelis dėvėtas vienus metus. būklė puiki.
Atsakyti