Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Cererakennel @ 2011 05 12, 09:09)
jau po visko...Dominykas papuolė smile.gif aina sau kaip gerai  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 05 12, 09:11)
Sveikinu  4u.gif

dėkui... tikėjausi į dailę, kaip sesė, papult.. ale pasirodo vaikas mano labiau muzikai gabus.. tikiuosi ištempsim.
Atsakyti
Sveiku, galesim meetintis Vydunkej lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 05 12, 09:27)
Sveiku, galesim meetintis Vydunkej lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o joo drinks_cheers.gif Simonas dailėj pas tave? Įdomu kaip kitiems sekėsi.. tik saviškį paskambinus sužinojau, o bent 5 SM mamkas tikrai mačiau priėmime smile.gif
Atsakyti
Simonas dailej 4u.gif
Man irgi idomu, kaip kitiems sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 05 12, 09:33)
Simonas dailej 4u.gif
Man irgi idomu, kaip kitiems sekesi mirksiukas.gif

tai pas Daivą? labai gera mokytoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 05 12, 09:35)
tai pas Daivą? labai gera mokytoja  bigsmile.gif

blink.gif Mum nelabai verysad.gif Teisi buvo tavo mergina, nemegsta ji isdykusiu bernu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 05 12, 09:38)
blink.gif Mum nelabai verysad.gif Teisi buvo tavo mergina, nemegsta ji isdykusiu bernu doh.gif

buvo ir pas Augustę išdykusių... ale išsilaikė..turėk kantrybės ir kalbėk su ja smile.gif viskas bus ok mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 05 12, 09:09)
jau po visko...Dominykas papuolė smile.gif aina sau kaip gerai  biggrin.gif

Sveikinu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes (jau rasiau kitoj temoj priezastis) - nepapuolem, tad kaip Jonas ( nu uzmust maza ji lotuliukas.gif ) ir norejo paliksim Saltinelyje ax.gif Rusne sako-ko pergyvenat, as po metu tikriausiai i gimnazija pereisiu, nes jei but brolis, ji sako labai da pagalvociau ax.gif
Bet yra pozityvus dalykas, nemaniau, kad mano dukra prisimena pavaduotoja , sako faina ir sauni buvo thumbup.gif Da paklause kaip jai sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajūrys: 12 gegužės 2011 - 09:07
QUOTE(jėga @ 2011 05 12, 10:02)
Sveikinu bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū smile.gif . smile.gif . jėg smile.gif a, turėsi mane pašefuoti smile.gif neturiu patirties muzikinėj klasėj blush2.gif rolleyes.gif

QUOTE(pajūrys @ 2011 05 12, 10:05)
Mes (jau rasiau kitoj temoj priezastis) - nepapuolem, tad kaip Jonas ( nu uzmust maza ji  lotuliukas.gif ) ir norejo paliksim Saltinelyje  ax.gif Rusne sako-ko pergyvenat, as po metu tikriausiai i gimnazija pereisiu, nes jei but brolis, ji sako labai da pagalvociau  ax.gif
Bet yra pozityvus dalykas, nemaniau, kad mano dukra prisimena pavaduotoja , sako faina ir sauni buvo  thumbup.gif Da paklause kaip jai sekasi  bigsmile.gif

o mūsų būtų nepriėmę jaučiu atgal... labai direktorė nepatenkinta buvo, kad ne juos pirma pasirinkau unsure.gif unsure.gif

vilties daug neturėjau dėl jo.. po jo perliukų per priėmimą... kai pirmą dieną vaikinuks į klausimą, kur gyvena atsakė - Čili kaime, o antrą dieną piešdamas su akvarele saulę skylę pratrynė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 gegužės 2011 - 09:13
Bet cia buvo sneka ziema ane? g.gif Nes as sakiau , kad planuojame i Saltineli g.gif Nu reiks eit kalbet , kad augina patrijota savo mokyklos, kad paliktu biggrin.gif
Atsakyti