Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2011 03 04, 10:13)
Jau nebesikeis, nes šie duomenys prieš savaitę jau buvo pateikti kaip faktas.
Simonaitytės mokykla bus perkelta į Pamario mokyklos patalpas, o paliekamose patalpose ir bus sujungtos jaunimo mokykla (rengiama pagal ES standartus ir jos finansuojama) ir Vydūno.

Aš nesiginčiju. Kol neišgirsiu to paties patvirtinimo iš savo valdžios, tol nededu taško hihihi.gif Bo pernai tą patį apie Pamario mokyklą kalbėjo.
O jeigu taip būtų, tai variantas ne pats geriausias cool.gif
Bet ten juk dar ir Gilijos kažkur yra? Kur tą dės?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 11:26)

O kodel ja reikia kur nors deti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 12:26)
O jeigu taip būtų, tai variantas ne pats geriausias cool.gif

Pritariu...

Gilijos m-kla netose pačiose patalpose, jin toliau truputi, kiek iš atminties išplaukia vaizdai, nu kokis 200m. unsure.gif , kitam pastate
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 12:43)
Pritariu...

Gilijos m-kla netose pačiose patalpose, jin toliau truputi, kiek iš atminties išplaukia vaizdai, nu kokis 200m. unsure.gif , kitam pastate

Tarp jos ir Simonaitytes mokyklos yra dar vienas pastatas - "Ryto" globos namai
Atsakyti
Visiškas briedas, nebežinau, kur dabar vesti vaiką doh.gif
Iš Simonaitytės tikrai viena nepareis doh.gif
Teks bandyt Sendvario g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 11:20)
Blyn briedas....kažkokiam užkampy doh.gif

Ir dar kokiam doh.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 11:26)

Gilija ir liks Gilijoj - ji globos namų pastate. O Simonaitytė - atskirai...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 04, 13:46)

Aš žinau kur ji randas, nes tam rajone gyvenau ir baigiau vidurinę.

QUOTE(*Jura* @ 2011 03 04, 13:48)
Visiškas briedas, nebežinau, kur dabar vesti vaiką  doh.gif
Iš Simonaitytės tikrai viena nepareis  doh.gif
Teks bandyt Sendvario  g.gif

Pala..nepanikuok, kai bus viskas patvirtinta tada ir žiūrėsi.....
Pritariu dėl "nepareis" ten.....tik su vežiojimu......
Papildyta:
Aš čia dar su tokiu kl.:
o kas taip ten švietime nusprendė? kodėl tokioj vietoj bus Vydunkė? ar nebuvo atsižvelgta į mokytojų, tėvų pasisakymus? nes nu pripažinkime tikrai ne ten turėtų būti ta mokykla unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 04, 12:58)

Gal kazkada ir buvo globos namu, bet pastatas, tai atskiras...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 04, 12:46)

Nėra ten tarpe jokio kito pastato. Gilija tik glaudžiasi vienam iš tų pastatų. Arba tam, arba kitam. Va šito tai tiksliai nežinau.

QUOTE(Dilma @ 2011 03 04, 12:58)

Vo, nu... unsure.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 13:01)
Pritariu dėl "nepareis" ten.....tik su vežiojimu......

o kas taip ten švietime nusprendė? kodėl tokioj vietoj bus Vydunkė? ar nebuvo atsižvelgta į mokytojų, tėvų pasisakymus? nes nu pripažinkime tikrai ne ten turėtų būti ta mokykla unsure.gif .

Nu tak aš ir dabar vežioju ir didesnė dalis tėvų vežioja, nes vaikai susirinkę iš viso miesto. Nenorėkit gi visų privalumų iškart ir vienoj vietoj cool.gif

Nu oki, prieš kelis metus buvo siūloma Vitės (buvusi 5 vidurinė). Irgi nekas... Man tai išvis - kitas miesto galas wacko.gif Tai Simonkė šiuo atveju netgi geriau, bent jau susisiekimas geresnis, arti pagrindinės gatvės, autobusų ir t.t. cool.gif
Pernai ar užpernai apie Pamario mokyklą kalba ėjo. Tai irgi tas pats rajonas - Naikupės g. Kur randa vietos, ten siunčia, niekas čia daug neklausia.

Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 14:35)
Nu tak aš ir dabar vežioju ir didesnė dalis tėvų vežioja, nes vaikai susirinkę iš viso miesto. Nenorėkit gi visų privalumų iškart ir vienoj vietoj cool.gif

Nu oki, prieš kelis metus buvo siūloma Vitės (buvusi 5 vidurinė). Irgi nekas... Man tai išvis - kitas miesto galas wacko.gif Tai Simonkė šiuo atveju netgi geriau, bent jau susisiekimas geresnis, arti pagrindinės gatvės, autobusų ir t.t. cool.gif
Pernai ar užpernai apie Pamario mokyklą kalba ėjo. Tai irgi tas pats rajonas - Naikupės g. Kur randa vietos, ten siunčia, niekas čia daug neklausia.

Nu, dzin, dauguma vežioja, tas tai pritariu, bet pats rajonas...baisu ten...kokia ten pagrindinė gatvė? iki tos pagrindinės toli..pradinukui eiti juk..ten iš riporto kokie autobusai važiuoja?( anksčiau trečias, pirmas, dvyliktas) ir ten man pagrindinė gatvė skaitos jau taikos, o tai reiškia eit reiketų iki Pempinikų....bliaha bliaha.....baisu....man pačiai būnant jau ne pardinėse klasėse vaikščiot būdavo baisu (rusų laikais)...kol daeidavau iki stotelės ir pan, o dabartiniais laikais.... unsure.gif ph34r.gif , saugumo sumetimais....karoč......
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 04, 13:04)
Gal kazkada ir buvo globos namu, bet pastatas, tai atskiras...

NU kad ne atskiras tongue.gif . Kasdien einam por šalį - sujungtas biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 04, 13:35)
Nėra ten tarpe jokio kito pastato. Gilija tik glaudžiasi vienam iš tų pastatų. Arba tam, arba kitam. Va šito tai tiksliai nežinau.

Tai Simonkė šiuo atveju netgi geriau, bent jau susisiekimas geresnis, arti pagrindinės gatvės, autobusų ir t.t. cool.gif

drinks_cheers.gif globos namų...

Nu kad iki pagrindinės gatvės yra gabaliukas pakiemiais visokiais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 04, 15:00)
Nu kad iki pagrindinės gatvės yra gabaliukas pakiemiais visokiais unsure.gif

br.....fui tas rajonas.... ph34r.gif
Atsakyti