Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2011 04 28, 00:01)

Beje, ten patekt sunku, nes anksti pareiškimus suneša tėvai, daug norinčių.

Į "Verdenę" šiemet irgi daug norinčių. Girdėjau, kad jau baigia formuoti trečią klasę, o bus keturios.
Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 04 28, 14:24)
Į "Verdenę" šiemet irgi daug norinčių. Girdėjau, kad jau baigia formuoti trečią klasę, o bus keturios.

Visko gali būt, nors tai gali būti tik gandai. Kaip kad čia vieną kartą dar žiemą buvo nuskambėję, kad Gedminai jau beveik suformavo savo pirmokų klases. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 04 28, 20:15)
Visko gali būt, nors tai gali būti tik gandai. Kaip kad čia vieną kartą dar žiemą buvo nuskambėję, kad Gedminai jau beveik suformavo savo pirmokų klases. cool.gif

Na tada raštinėje skelbia gandus mirksiukas.gif . Mes į Verdenę...
Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 04 28, 21:30)
Na tada raštinėje skelbia gandus mirksiukas.gif . Mes į Verdenę...

Arba neskleidžia. biggrin.gif
Atsakyti
Užsirašėm pas norimą mokytoją, bet ten galim nepatekt, nes užsirašiusių doh.gif , ir mes gale... tai kur mus tada kiš kažin? Pas blogiausią? Ir kodėl apie mokytojus jokios info mokykla neskelbia, pvz, kai paklausiau kokie tos mokytojos vaikų pasiekimai, nusuko kalbą, kad ne tik nuo mokytojo jie priklauso... suprantu, kad ir nuo vaiko, ir nuo susidariusios klasės, bet ... negi tai konfidencialu? Kažkokie vėjai, jei pliatkų pagalba turiu mokytoją rinktis, nes vat pliatkai kartais tikrai būna išpūsti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 29, 18:08)
Užsirašėm pas norimą mokytoją, bet ten galim nepatekt, nes užsirašiusių doh.gif , ir mes gale... tai kur mus tada kiš kažin? Pas blogiausią? Ir kodėl apie mokytojus jokios info mokykla neskelbia, pvz, kai paklausiau kokie tos mokytojos vaikų pasiekimai, nusuko kalbą, kad ne tik nuo mokytojo jie priklauso... suprantu, kad ir nuo vaiko, ir nuo susidariusios klasės, bet ... negi tai konfidencialu? Kažkokie vėjai, jei pliatkų pagalba turiu mokytoją rinktis, nes vat pliatkai kartais tikrai būna išpūsti cool.gif

Kaip įdomu bigsmile.gif . O pas kokią užsirašėte? Į Verdenę?
Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 04 29, 17:55)
Kaip įdomu bigsmile.gif . O pas kokią užsirašėte? Į Verdenę?

Ne, ne Verdenė... tiesiog mokykla, kuri arčiausiai namų. Kaip ezra minėjo, matyt jau daug kartų - reikia rinktis mokytoja, o rinktis dažniausiai yra ką kiekvienoje mokykloje. Mes visai kitame miesto gale gyvenam blush2.gif
Pas mūsų norimą mokytoją jau vasarį buvo pilna klasė... kažkaip pramiegojau... ir pas kitą mokytoją panašiai tuo laiku, nors bendrai tai vaikiukų mažai. O apie likusius mokytojus nieko nežinau... bandysiu eit pažindintis...
apie dabartinius pliatkus nieko negaliu pasakyt, bet kai kiek artimiau su mokykla buvau, tai buvo tokių muilo burbulų apie labai geras mokytojas. Ir tas muilo burbulas paskui toliau pūsdavosi, kadangi jos turėdamos didelį pasirinkimą, susirinkdavo gabiausius, rūpestingų tėvų vaikus, kurie vėlgi parodydavo teigiamus rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 29 balandžio 2011 - 18:52
nesutinku, kad mokytoja issireka pacius paciausius... is kur ji gali zinoti, kurie yra kokie, kol ju nepazista?
Musu mokykloje irgi buvo pas viena mokytoja daugiausiai uzsirasiusiu. Ju neperkele i kitas klases savo nuoziura - skambino ir atsiklause...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 04 29, 20:35)
nesutinku, kad mokytoja issireka pacius paciausius... is kur ji gali zinoti, kurie yra kokie, kol ju nepazista?
Musu mokykloje irgi buvo pas viena mokytoja daugiausiai uzsirasiusiu. Ju neperkele i kitas klases savo nuoziura - skambino ir atsiklause...

O skambino maždaug kada?
Aš apie senus laikus kalbu, nežinau kaip dabar, nors mano mama įsitikinusi, kad niekas nepasikeitė. Būdų atsirinkt yra, vienas iš jų pagal tėvelių išsilavinimą 4u.gif , nors jis tikrai netikslus, ypač šiais laikais. Bet visgi jei tėveliai aukšti, tai ir vaikas tikėtina išauks aukštas, ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2011 04 27, 11:55)
Laba diena mano viresnelis taps pirmoku 2012.09.
Renkuosi tarp dvieju mokyklu Tauralaukio ir Verdenes. Gal kas galetu parasyti atsiliepimus. Domintu pradiniu klasiu mokytojai,  gyvename uzmiesto tai mum aktualu ir uzklasine veikla. Aciu isanksto uz nuomones.

ir aš mes dar svarstome tarp Tauralaukio mokyklos ir Verdenės... g.gif beje mes į antrą klasę norim patekti... O kaip nuo penktos klasės kažin kurioje geriau, nes pradinukų tai žinau , kad yra gerų mokytojų iš būsimų antrokų abiejose mokyklose. laukiu pasisakymų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 30, 10:12)
O skambino maždaug kada?
Aš apie senus laikus kalbu, nežinau kaip dabar, nors mano mama įsitikinusi, kad niekas nepasikeitė. Būdų atsirinkt yra, vienas iš jų pagal tėvelių išsilavinimą 4u.gif , nors jis tikrai netikslus, ypač šiais laikais. Bet visgi jei tėveliai aukšti, tai ir vaikas tikėtina išauks aukštas, ar ne 4u.gif

Kada skambino tiksliai nezinau, bet tikrai vasara (na, pas mus galutinai klases suformuoja tik mazdaug rugpjucio men.).
Na, jei pagal issilavinima butu rinkusis musu mokytoja - tai manau daug ko musu klasej nebutu (is tu ka pazistu), tad manau, kad taip nesirinko...
Atsakyti
niu ..tai ,kad mes renkamės mokytoją...o ne mokytojos tėvus....nesupratau,ką norėjo pasakyti kita mamytė. g.gif Taigi nueini ir rašai prašymą pas kokią ori mokytoją....jeigu nueini kokią birželio 30d. tai pas tą "gerąją" gali ir nebebūti vietų.... bigsmile.gif
Atsakyti