Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ČIČI @ 2011 04 18, 08:45)
Aprasete ideala... Deja, idealiu nei zmoniu, nei mokytoju nebuna. Zinoma, kazka panasaus galima rasti, bet tikrai nebus taip, kad suspetu kiekvienu vaiku taip pasirupinti, kaip aprasete... Cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

na taip ax.gif manau, jog tokiu mokytoju tikrai yra, ar jus taip nemanot? taigi nesakau, kad kiekvienu vaiku atskirai,bet tiesiog pamatytu kuriam kas sunkiau sekasi, kad sugebetu visus vaikus suburti suvienyti, kazkuo bendru.
kaip, kad pvz. pamenu kai pasakojo vieni pazistami, tai ju vaiko prad.klasiu mokytoja net klaseje turejo auginama ziurkena ir kiekvienas klases mokinys galejo po savaite juo rupintis savo namuose, taip juos visus vienijo bendras interesas. cia tik vienas pavyzdys, bet manau mokytojos yra tikrai sumanios, isradingos.(ir cia taip buvo tikrai ne vienoj is tu vad.geruju mokyklu, o is tu vad. bloguju)apie mano minetas mokyklu mokytojas niekas nieko nepasisako?
jus, ezra, gal zinot kazka daugiau, gal galetumet pasisakyt?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sujitsa: 19 balandžio 2011 - 16:28
QUOTE(sujitsa @ 2011 04 19, 17:26)
jus, ezra, gal zinot kazka daugiau, gal galetumet pasisakyt?
4u.gif

Šiuo momentu tikrai nieko nežinau.
Nors tiesą pasakius bijočiau patarinėt, kai vaiko poreikia ypatingi. O tuo lbiau, kad ir vėl planuojat keisti gyvenamąją vietą, o tai reiškia, ir ugdymo įstaigą. Jūsų vaikui tai ne įnaudą, jei jis taip sunkiai adaptuojasi ir toks jautrus yra. 4u.gif
Beje, geresnių mokytojų klasėsbūna užpildytos, jose laisvų vietų nebelieka.
O jūsų vaikutis kitąmet bus ketvirtokas?
Atsakyti
Na, as net is pacios paciausios mokytojos nesitikiu kazko ypatingo... Galiu pasakyti tik tiek, kad mokykla ne darzelis ir joje tikrai "nesicackina", o be to sakyciau, kad ir nereikia - vaikai auga ir turi suvokti, kad kuo toliau, tuo labiau jie patys turi buti atsakingi uz save ir savo veiksmus...
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 04 19, 21:12)
Šiuo momentu tikrai nieko nežinau.
Nors tiesą pasakius bijočiau patarinėt, kai vaiko poreikia ypatingi. O tuo lbiau, kad ir vėl planuojat keisti gyvenamąją vietą, o tai reiškia, ir ugdymo įstaigą. Jūsų vaikui tai ne įnaudą, jei jis taip sunkiai adaptuojasi ir toks jautrus yra.  4u.gif
Beje, geresnių mokytojų klasėsbūna užpildytos, jose laisvų vietų nebelieka.
O jūsų vaikutis kitąmet bus ketvirtokas?

blush2.gif jis i mokykla keliaus tik 2012.09 bus pirmokelis. Dar turiu nemazai laiko, bet nespesi apsisukti, ziurek ir ateis tas laikas.
del to, neskubant, ir noriu susizinoti kiek daugiau apie mokytojas, skaitineju ankstesnes temas ir t.t.
net nezinau, kai pasaket, jog cia ypatingi poreikiai, tai net suglumau,gal nesam visai jau tokie beviltiski blush2.gif , bet mokytoja labai svarbia vieta uzima pirmokeliu gyvenime, nesinori pas betka ir betkur.
turim minciu apie gyv.vietos keitima (butu uzmiestis), bet tik jei pasitaikytu puikus variantas uz tinkama kaina,nes siaip niekas musu nespaudzia nei nuoma, nei tevai ar uosviai. tiesiog norisi nuosavo kiemo ir visai nesinori sunu kaukimo uz sienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sujitsa: 20 balandžio 2011 - 13:28
QUOTE(sujitsa @ 2011 04 20, 14:26)
blush2.gif jis i mokykla keliaus tik 2012.09 bus pirmokelis. Dar turiu nemazai laiko, bet nespesi apsisukti, ziurek ir ateis tas laikas.
del to, neskubant, ir noriu susizinoti kiek daugiau apie mokytojas, skaitineju ankstesnes temas ir t.t.
net nezinau, kai pasaket, jog cia ypatingi poreikiai, tai net suglumau,gal nesam visai jau tokie beviltiski blush2.gif , bet mokytoja labai svarbia vieta uzima pirmokeliu gyvenime, nesinori pas betka ir betkur.
turim minciu apie gyv.vietos keitima (butu uzmiestis), bet tik jei pasitaikytu puikus variantas uz tinkama kaina,nes siaip niekas musu nespaudzia nei nuoma, nei tevai ar uosviai. tiesiog norisi nuosavo kiemo ir visai nesinori sunu kaukimo uz sienos doh.gif

Dabar supratau. smile.gif
Aš galvojau, kad jūsų sūnelis kitąmet bus ketvirtokas, todėl taip ir komentavau. Dabar suprantu situaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 04 12, 12:05)
įdomu kokiu principu jie ten vaikus atrinkinės..  g.gif

Kaip aš supratau pirma žiūri į muzikinį ir dailę, o po to papildomai yra kitokios pamokėlės, nežinau kaip paaiškinti, bet pavyzdžiui kalba apie daiktus, žiūri kaip vaikas moka apibūdinti, paaiškinti. Aišku elgesys ir t.t smile.gif
Na kitais metais ir mes bandysim laimę, Jono mokytoja sakė jei brolis toks pat kaip Jonas tai tikrai rekomenduos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2011 04 25, 21:37)

Na kitais metais ir mes bandysim laimę, Jono mokytoja sakė jei brolis toks pat kaip Jonas tai tikrai rekomenduos biggrin.gif

jei pagal tai rinktų aš būčiau rami smile.gif .. Augustė mano tarp trijų geriausių klasėje. tik va kaži ar daug tai lems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 04 25, 20:58)
jei pagal tai rinktų aš būčiau rami smile.gif .. Augustė mano tarp trijų geriausių klasėje. tik va kaži ar daug tai lems  smile.gif

Greičiausiai kad ne blush2.gif sakė kad praeitais metais kelis brolius ir seses nepriėmė nors vyresnieji ir mokosi unsure.gif
Atsakyti
Laba diena mano viresnelis taps pirmoku 2012.09.
Renkuosi tarp dvieju mokyklu Tauralaukio ir Verdenes. Gal kas galetu parasyti atsiliepimus. Domintu pradiniu klasiu mokytojai, gyvename uzmiesto tai mum aktualu ir uzklasine veikla. Aciu isanksto uz nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Baziute @ 2011 04 27, 11:55)
Laba diena mano viresnelis taps pirmoku 2012.09.
Renkuosi tarp dvieju mokyklu Tauralaukio ir Verdenes. Gal kas galetu parasyti atsiliepimus. Domintu pradiniu klasiu mokytojai,  gyvename uzmiesto tai mum aktualu ir uzklasine veikla. Aciu isanksto uz nuomones.

Tauralaukio pagrindinėje mokytojos nepasirinksit, nes ten beveik visada formuoja tik 1 klasę, su retom išimtim.
Beje, kaip tik neseniai kalbėjau su viena mama, kuri labai dvejodama ten atidavė savo dukrą. Labai patenkinta ir mokytoja, ir atmosfera ir visu kitu.
Beje, ten patekt sunku, nes anksti pareiškimus suneša tėvai, daug norinčių.
Atsakyti
Mazesnese mokyklose siltesne atmosfera, artimesnis bendravimas (taip sako mano pussesere, kuri baige didele mokykla, o dabar pati dirba mazoje)
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 04 28, 08:49)
Mazesnese mokyklose siltesne atmosfera, artimesnis bendravimas (taip sako mano pussesere, kuri baige didele mokykla, o dabar pati dirba mazoje)

Tai čia faktas.
Atsakyti