Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ČIČI @ 2011 03 24, 14:19)
prasyme nesimato is kokios Jus grupes. Geriausia visiems rasyti pageidavima pas tam tikra mokytoja.

tai kad mūsų daržely tik viena priešmokyklinė grupė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 24, 14:13)
o man ji ir taip niūri neatrodė, man niūriausiai atrodo kalbos - kokia baisi mokykla, koks baisus kontingentas  verysad.gif  doh.gif

va - Vydūno 5-12 kl. gi griuvena pastatas jau - o va vistiek giriama (tų, kurie ten eina smile.gif )

gal kažkiek ir atsižvelgia  mirksiukas.gif  bet juk prašymą parašius galima parašyti, pas kurią mokytoją norit. jau kokie 3 iš grupės prisirašę pas Galadauskienę.

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif , labai daug kalbos ir mane pačią paveikė, bet va va jau pradedu atgauti sąmonę biggrin.gif

Ryt skambinsiuos į m-klą ir prašysiu, kad ir mus į tą krūvelę padėdų, prie Galadauskienės smile.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 24, 14:49)
Vakar špokelis mano pasakojo kad buvo mokykloj, visur aprodė tik į sporto salę pamiršo  lotuliukas.gif , sakė patiko ax.gif  4u.gif

lotuliukas.gif , Eva irgi grįžus pasakojo, kad kokie ten dideli "kambariai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 03 24, 17:13)
Sutinku su tavim  drinks_cheers.gif , labai daug kalbos ir mane pačią paveikė, bet va va jau pradedu atgauti sąmonę  biggrin.gif

Nu bet jei ne tarybos sprendimas, tai pri būtum likus be sąmonės doh.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 24, 18:27)
Nu bet jei ne tarybos sprendimas, tai pri būtum likus be sąmonės doh.gif  biggrin.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2011 03 24, 15:56)
tai kad mūsų daržely tik viena priešmokyklinė grupė mirksiukas.gif

kai as rasiau prasyma, nereikejo rasyti net is kokio darzelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 25, 08:33)
kai as rasiau prasyma, nereikejo rasyti net is kokio darzelio  ax.gif

g.gif gal ir mum nereikėjo rašyt g.gif turbūt tik žodžiu paklausė unsure.gif nepamenu doh.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 25, 09:27)
g.gif gal ir mum nereikėjo rašyt  g.gif turbūt tik žodžiu paklausė  unsure.gif nepamenu  doh.gif
  mirksiukas.gif

Vydūne klausia, reik parašyt. Kitose mokyklose - ne smile.gif
Atsakyti
Nu pasiskambinau ir aš pasiprašiau pas Galadauskienę smile.gif

QUOTE(Dilma @ 2011 03 24, 18:27)
Nu bet jei ne tarybos sprendimas, tai pri būtum likus be sąmonės doh.gif  biggrin.gif  tongue.gif

karsta.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 03 25, 08:33)
kai as rasiau prasyma, nereikejo rasyti net is kokio darzelio  ax.gif

nereikėjo ir man, tik paklausė iš kokio darželio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 25, 10:43)
Vydūne klausia, reik parašyt. Kitose mokyklose - ne smile.gif

JO, rašiau ir aš iš kur esam
Atsakyti
ir aš rašiau
Atsakyti
o as nepamenu...
Papildyta:
nu eitume ir mes pas ta galadauskiene, ale kaip tada bus dvi evos?
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 25, 16:33)
o as nepamenu...
Papildyta:
nu eitume ir mes pas ta galadauskiene, ale kaip tada bus dvi evos?

taip kaip anksčiau būdavo po tris Mindaugus ir tris Kristinas tongue.gif
tikrai tame problemos nėra schmoll.gif
kaip nori mirksiukas.gif
bet jei prisirašysi, tai paliksi mažiau vietos topsecret.gif "baisiam kontingentui"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 25 kovo 2011 - 17:53
SIULAU TEVELIAMS KELIS KARTUS PERZIURETI LAIDU IRASUS (JIEMS ATRASKITE LAIKO GERA PUSVALANDI). PIRMA LAIDA SVARBI TIEMS TEVELIAMS, KURIU VAIKYSTE IR ZMOGUCIO FORMAVIMASIS TIK PRASIDEDA. KALBAMA APIE MULTIKUS IR JU ZALA MUSU VAIKAMS. ANTRA LAIDOS DALIS APIE PAAUGLYSTE IR SEKSUALINI GYVENIMA.
ISPLATINKITE VISIEMS SAVO DRAUGAMS, KURIE AUGINA MAZIUKUS. APSAUGOKIME PATYS SAVO ATEITI!!!!

Gal kas nors dar nematete ir bus idomu.

Ši laida netyčia prasibrovė į eterį Maskvoje ir buvo parodyta per trečią programą. Matomai kažkas neapsižiūrėjo, nes po to vėliau visi, kas dalyvavo kuriant ar pristatant šią laidą buvo atleisti. Pati laida taip pat daugiau nebeišėjo į eterį lyg jos niekada iki tol ir nebūtų buvę. Gerai, kad žmonės įrašė vaizdo įrašą tiesiai iš eterio ir pilnai informacijos sunaikinti nepavyko. Multiplikaciniai filmai vaikams – ar tai taip nekalta?
Laidoje parodyti mechanizmai, kaip su televizijos, spaudos (kitaip MIP “Mas. Inf. Priemon.”) pagalba platinama pilnai demoralizuojanti bukinanti propaganda, kurios pasekmes matome šiandien ir Lietuvoje. Kuri tiesiogiai veikia mūsų mažamečius ir paauglius vaikus, ir dažnai pastebėję pavojų jau nieko nebegalime padaryti. Trumpai tai galime pavadinti taip – “Intelektualus nuopuolis”
Bet, siūlau pažiūrėti patiems ir pasidaryti savas išvadas.
http://video.yandex....r-matas/view/6/

Atsakyti