Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Lindra @ 2011 03 19, 22:55)
mano kaimynė pasakojo, kad jai labiau pats priėmimas patiko sendvaryje, nei vydūne. čia panašiai kaip Jėgai, kuriai vydūne labiau patiko nei Balsio ar Versmėj.

už tai kad gąsdina sendvario vardu, tai ir neveda gerų vaikų geri tėvai, o negąsdintų - tai atvestų visi, kam arti namų, ir kontingentas būtų normalus - kaip ir visur  mirksiukas.gif

Rytoj mūsų vaikučiai keliaus į Sendvarį apsižiūrėti, spektaklį dar pažiūrės smile.gif
O gegužę auklėtoja sakė ateis būsimų pirmokų mokytojos pasikalbėt ax.gif

QUOTE(clasica @ 2011 03 21, 09:29)
Užtat ir sakau - normalios mamos leiskit vaikus  į Sendvarį, reikia gi pagaliau mūsų mokyklytės lygį pakelt. Nebūtume persiraustę - patys ten eitumėm  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif L/D vaikai pakels Sendvario lygį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 03 22, 12:37)
Rytoj mūsų vaikučiai keliaus į Sendvarį apsižiūrėti, spektaklį dar pažiūrės  smile.gif
O gegužę auklėtoja sakė ateis būsimų pirmokų mokytojos pasikalbėt  ax.gif
drinks_cheers.gif L/D vaikai pakels Sendvario lygį  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

o tėvus kviesis?ar tik su vaikais kalbėsis? biggrin.gif

reik mums susitart visiems, pas kurią mokytoją eit, ir suformuosim puikią klasę Sendvaryje mirksiukas.gif

mokytojai tikrai nėra prasti ir visokių yra visur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 22 kovo 2011 - 13:14
QUOTE(Lindra @ 2011 03 22, 13:13)
drinks_cheers.gif

o tėvus kviesis?ar tik su vaikais kalbėsis?  biggrin.gif

reik mums susitart visiems, pas kurią mokytoją eit, ir suformuosim puikią klasę  Sendvaryje mirksiukas.gif

mokytojai tikrai nėra prasti ir visokių yra visur  mirksiukas.gif

Kviesis kviesis biggrin.gif
Būtų puiku, kad mūsų grupė pas vieną mokytoją pakliūtų thumbup.gif
Atsakyti
mums ir sendvaris priklauso, bet musu berods nezada ten vestis pazindintis........ o ir geguze ar visus tos mokytojos priims ar tik is jusu grupes?
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 22, 18:49)
mums ir sendvaris priklauso, bet musu berods nezada ten vestis pazindintis........ o ir geguze ar visus tos mokytojos priims ar tik is jusu grupes?

tai kaip suprantu - ateis į darželį , o kadangi priešmokyklinė grupė viena yra, tai į tą grupę, su tos grupės vaikais, ar /ir tėvais pabendraut

o gal ir jūsų darželis turės tokį susitikimą? neklausei valdžios?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 22, 14:13)
drinks_cheers.gif

reik mums susitart visiems, pas kurią mokytoją eit, ir suformuosim puikią klasę  Sendvaryje mirksiukas.gif

mokytojai tikrai nėra prasti ir visokių yra visur  mirksiukas.gif

Šiandien auklėtoja sakė, kad iš mūsų grupės būtų puiki klasė mirksiukas.gif Net gaila, kad išsibarstys verysad.gif
O mokytojos pirmokam Sendvary šįmet tikrai geros.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 03 22, 20:29)
Šiandien auklėtoja sakė, kad iš mūsų grupės būtų puiki klasė  mirksiukas.gif  Net gaila, kad išsibarstys  verysad.gif
O mokytojos pirmokam Sendvary šįmet tikrai geros.

clasica - jūs iš Saulutės grupės? bigsmile.gif kieno mamytė? blush2.gif bigsmile.gif

o gal neišsibarstys? dauguma gal sueis į vieną: Liepa, Rokas, Arnas, Eva, Jokūbas, gal dar Aurimą prišnekinsim 4u.gif

tai vat. dėl mokytojų ir aš apsiraminau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 03 22, 13:37)
Rytoj mūsų vaikučiai keliaus į Sendvarį apsižiūrėti, spektaklį dar pažiūrės  smile.gif
O gegužę auklėtoja sakė ateis būsimų pirmokų mokytojos pasikalbėt  ax.gif
drinks_cheers.gif L/D vaikai pakels Sendvario lygį  thumbup.gif

Davė vakar man vaiks lankstinuką Sendvario, mokykloj susirinkimas lygtais Gegužės 25d. ir jau stende iškabinta apie mokyklą

Bus grupėj susirinkimas Balandžio mėn, ir ateis iš abiejų mokyklų(10-9 buvusių vidurinių), šnekės apie priėmimą, vienžo apie viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 23 kovo 2011 - 15:14
Šiandien pas mane į darbą buvo iš savivaldybės atvykęs žmogus dėl Sendvario m-klos, tai šią vasarą nusimato m-klos rekonstrukcija thumbup.gif , taip, kad gal ir nebeatrodys tokia niūri smile.gif

QUOTE(iewike @ 2011 03 22, 18:49)

Matyt, čia nuo darželio priklauso g.gif
Pas mus kviesis į grupę būsimų pirmokų mokytojas mirksiukas.gif

Oho, kiek daug iš mūsų grupės bus einančių į Sendvarį thumbup.gif , kaži ar atsižvelgia, kad iš vieno darželio, ar neišmėtys į atskiras grupes?
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 03 24, 13:55)
Šiandien pas mane į darbą buvo iš savivaldybės atvykęs žmogus dėl Sendvario m-klos, tai šią vasarą nusimato m-klos rekonstrukcija  thumbup.gif , taip, kad gal ir nebeatrodys tokia niūri  smile.gif

Oho, kiek daug iš mūsų grupės bus einančių į Sendvarį  thumbup.gif , kaži ar atsižvelgia, kad iš vieno darželio, ar neišmėtys į atskiras grupes?

o man ji ir taip niūri neatrodė, man niūriausiai atrodo kalbos - kokia baisi mokykla, koks baisus kontingentas verysad.gif doh.gif

va - Vydūno 5-12 kl. gi griuvena pastatas jau - o va vistiek giriama (tų, kurie ten eina smile.gif )

gal kažkiek ir atsižvelgia mirksiukas.gif bet juk prašymą parašius galima parašyti, pas kurią mokytoją norit. jau kokie 3 iš grupės prisirašę pas Galadauskienę.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 24, 14:13)
gal kažkiek ir atsižvelgia  mirksiukas.gif  bet juk prašymą parašius galima parašyti, pas kurią mokytoją norit. jau kokie 3 iš grupės prisirašę pas Galadauskienę.

prasyme nesimato is kokios Jus grupes. Geriausia visiems rasyti pageidavima pas tam tikra mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 24, 15:13)
gal kažkiek ir atsižvelgia  mirksiukas.gif  bet juk prašymą parašius galima parašyti, pas kurią mokytoją norit. jau kokie 3 iš grupės prisirašę pas Galadauskienę.

Vakar špokelis mano pasakojo kad buvo mokykloj, visur aprodė tik į sporto salę pamiršo lotuliukas.gif , sakė patiko ax.gif 4u.gif
Atsakyti