Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(cvetocik @ 2011 03 03, 08:57)
mums pagal gyvenama vieta Sauletekio, bet lankom Balsio gimnazijoj paruosiamaja klase

Balsio gimnazija yra specializuota, kuri priima vaikus is viso miesto ir net aplinkiniu miestu, nepriklausomai, nuo gyvenamosios vietos.
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 03, 08:57)
mums pagal gyvenama vieta Sauletekio, bet lankom Balsio gimnazijoj paruosiamaja klase ir kovo 19d. stojamasis egzaminas, matysim, kaip jai pasiseks. smile.gif

MUms pagal gyvenamą Mažvydas priklauso irnesakyk.gif, o lankom Balsio... Balsio ir Vydūno - psec.pakraipos mokyklos, joms negalioja gyvenamosios vietos taisyklė mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 02, 20:50)
kaip tai? rašyt išgalvotą adresą?  g.gif
o tai nereiks gyvenamosios vietos deklaravimo pažymos (ar kaip ji ten) ?  g.gif

o kaip suprast - "arši konkurencija" (čia aš apie vydūną) - ar vaikai ten bus aršūs? ar tėveliai kažkaip aršiai turės pasirodyt?  g.gif
ar vyks ,kaip kokiam aukcione - kas daugiau pasiūlys?  doh.gif  biggrin.gif

Nebereikia deklaracijos. Užtenka nurodyt adresą.

O arši, nes norinčių bus daug, o vietų mažai.

QUOTE(jėga @ 2011 03 02, 20:51)
A gal zinai, kada ir kur tai bus? rolleyes.gif

Dėl kada, neužakcentavau, galiu pasitikslinti, jei yra poreikis. O vieta - Simonaitytės mokykla.

Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 03, 22:57)
Nebereikia deklaracijos. Užtenka nurodyt adresą.

cia kaip visur ir visada,vienur reikia kitur nereikia,tai suprask zmogau,kas per tvarka. Uzrasiau sunu i "Versme",tai gal pora kartu pakartojo man,kad pazyma apie deklaruota gyv vieta butina atnesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 03 03, 21:59)
cia kaip visur ir visada,vienur reikia kitur nereikia,tai suprask zmogau,kas per tvarka. Uzrasiau sunu i "Versme",tai gal pora kartu pakartojo man,kad pazyma apie deklaruota gyv vieta butina atnesti  g.gif

Na, "Versmė" tikrai reikalauja, nes pas juo didelis mikrorajonas, daug vaikų, tai jie susirenka tik "savus", jei jau lieka vietų arba turit kitų štikinamų motyvų, priima ir nerajoninį vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 03 kovo 2011 - 22:14
QUOTE(ezra @ 2011 03 03, 21:57)
Dėl kada, neužakcentavau, galiu pasitikslinti, jei yra poreikis. O vieta - Simonaitytės mokykla.

yra poreikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 03, 22:22)
yra poreikis  4u.gif

Gerai, tada pasidomėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 03, 21:57)

Nu, jei laikas dar neaiškus, ar jis bent jau ne artimiausioj perspektyvoj, tai ir vieta lieka neaiški... Bo ta vieta jau tiek kartų keitėsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 03 kovo 2011 - 23:09

QUOTE(ezra @ 2011 03 03, 22:57)
O arši, nes norinčių bus daug, o vietų mažai.

Čia irgi dar klausimas, aš su vedėja šnekėjau, sako dar jie patys konkrečiai nieko nežino kur juos perkels......ir kada vis tai vyks.....

Jėga, kodėl pamokos Vydunkėj nevyksta? atostogos?
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 09:49)
Čia irgi dar klausimas, aš su vedėja šnekėjau, sako dar jie patys konkrečiai nieko nežino kur juos perkels......ir kada vis tai vyks.....

Jėga, kodėl pamokos Vydunkėj nevyksta? atostogos?

Tai va butent. Bo tu "datu" ir "vietu" jau tiek yr buve... kad kol konkreciai nepasakys, kad pusmecio begyje issikrausto, tol tos kalbos ir lieka tik kalbu lygyje smile.gif

Aha, atostogos.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 03, 23:08)
Nu, jei laikas dar neaiškus, ar jis bent jau ne artimiausioj perspektyvoj, tai ir vieta lieka neaiški... Bo ta vieta jau tiek kartų keitėsi doh.gif

Jau nebesikeis, nes šie duomenys prieš savaitę jau buvo pateikti kaip faktas.
Simonaitytės mokykla bus perkelta į Pamario mokyklos patalpas, o paliekamose patalpose ir bus sujungtos jaunimo mokykla (rengiama pagal ES standartus ir jos finansuojama) ir Vydūno.

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 04, 09:49)

Na, jei kiti žino, tai ir jie turi žinoti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 04, 11:13)
Jau nebesikeis, nes šie duomenys prieš savaitę jau buvo pateikti kaip faktas.
Simonaitytės mokykla bus perkelta į Pamario mokyklos patalpas, o paliekamose patalpose ir bus sujungtos jaunimo mokykla (rengiama pagal ES standartus ir jos finansuojama) ir Vydūno.

Blyn briedas....kažkokiam užkampy doh.gif
Atsakyti