Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(rinda @ 2011 03 19, 12:11)
O gimnazijos be to būna ir dvimetės (11-12 klasės), ne tik keturmetės (9-12 klasės), tik kažin ar Klaipėdoje tokių yra...

Ne, Klaipėdoje dvimečių gimnazijų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 03 19, 22:09)
...tai tada jūs man pasakykit ,o kokia publika renkasi kitose mokyklose? g.gif Juk visur  visokių šeimų yra, ir vaikai visokie.Geresmio, ramesnio būdo arba labiau padykę ir pan.tai gal reikia pradėt galvot ,kad ne kontingentas mokinių blogas renkasi , gal pedagogai nekokie? kurie nesugeba suvaldyt sudėtigesnės atmosferos klasėje ir pan. Niu juk visokių ir pedagogų yra. g.gif <...>

tai kad visose mokyklose tas pats, yra ir rūkančių ir geriančių ir besikeikiančių ir t.t.t.t visokių siaubų - kiekvienoj mokykloj, net ir tam pačiam Vydūne - ir hiperaktyvių ir pankių, langus daužančių. lygiai taip pat, kaip yra gerų vaikų visur. kokius mes vaikus į mokyklas atvedam, toks ir yra mokyklos kontingentas. o mokytojų irgi visur yra visokių... tiek sendvaryje nuostabių mokytojų yra, tiek kokiam Dache yra 'baisių' mokytojų.
mano kaimynė pasakojo, kad jai labiau pats priėmimas patiko sendvaryje, nei vydūne. čia panašiai kaip Jėgai, kuriai vydūne labiau patiko nei Balsio ar Versmėj.

už tai kad gąsdina sendvario vardu, tai ir neveda gerų vaikų geri tėvai, o negąsdintų - tai atvestų visi, kam arti namų, ir kontingentas būtų normalus - kaip ir visur mirksiukas.gif
Atsakyti

Dėl kontingento - labai daug kas priklauso ir nuo mūsų išankstinio nusistatymo. Tie, kurie veda vaikus į tariamai "deficitines" mokyklas (ale Vydūnas ir Balsys), pasirengę keliais eiti aplink tą mokyklą, kad ir ko iš jų ten reikalautų. O jei jau vedi į kokią "fu", tai patiems tėvams nusiš... į mokytojų prašymus ir net reikalavimus. Jei Vydūne rūkaliui pasakai "nešdinkis", kaip mat meta rūkyti ne tik vaikas, bet ir tėvai cool.gif - juk kaip čia dabar iš Vydūno (!!!) išlėkti, kokia gėda!!!. O vargšams Sendvario mokytojams tokių "komplimentų" tenka išgirsti... doh.gif - juk Sendvaris "fu"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinda: 20 kovo 2011 - 16:33
Gal kas galite ka nors parasyti apie Verdenes mokykla!!! Mums ji priklauso pagal rajona, tai manu, kad jei nepakiutume i ta kuria norime, tai vaikui vistiek gi kazkur mokytis reikes smile.gif
Gal kas ja lankote ar lankete buciau labai dekinga, nes perskaiciau visa tema ir deja viskas apie ta pati, o info norisi ivairios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2011 03 20, 16:50)
Gal kas galite ka nors parasyti apie Verdenes mokykla!!! Mums ji priklauso pagal rajona, tai manu, kad jei nepakiutume i ta kuria norime, tai  vaikui vistiek gi kazkur mokytis reikes  smile.gif
Gal kas ja lankote ar lankete buciau labai dekinga, nes perskaiciau visa tema ir deja viskas apie ta pati, o info norisi ivairios  4u.gif

tai ankstesnėj temoj buvo šiek tiek atsiliepimų apie verdenės mokyklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 03 19, 23:09)
...tai tada jūs man pasakykit ,o kokia publika renkasi kitose mokyklose? g.gif Juk visur  visokių šeimų yra, ir vaikai visokie.Geresmio, ramesnio būdo arba labiau padykę ir pan.tai gal reikia pradėt galvot ,kad ne kontingentas mokinių blogas renkasi , gal pedagogai nekokie? kurie nesugeba suvaldyt sudėtigesnės atmosferos klasėje ir pan. Niu juk visokių ir pedagogų yra. g.gif

Visur visokių yra,teisybė. Gimnazistai per pertraukas su uniformom švirkštus perka unsure.gif Tik geriečių ir blogiečių santykis skiriasi. Ir turėjau galvoj ne tai, kad vaikas judrus ar padykęs, o tai, kad vieniems tėvams įdomu, kaip vaikas elgiasi ir kai yra problemų, jos sprendžiamos; o kitiems tėvams nerūpi nei vaikas, nei jo gyvenimas.

Užtat ir sakau - normalios mamos leiskit vaikus į Sendvarį, reikia gi pagaliau mūsų mokyklytės lygį pakelt. Nebūtume persiraustę - patys ten eitumėm mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 18, 09:18)
O aš visą naktį Simonaitytės mokyklą sapnavau lotuliukas.gif Buvau nuvažiavus apžiūrėt. Liūdnas vaizdelis. Bet šalia stovi rusų Pamario mokykla, kuri visai puikiai atrodo. Tikiuosi, sugebėsim ir mes ištraukt šitą Dievo užmirštą kampelį į šviesą bigsmile.gif Viltis miršta paskutinė... Ar durnių motina... Kaip ten geriau..? Nesvarbu. Tikėjimas - didelė jėga yess.gif lotuliukas.gif

o aš kaip tik džiaugiuos, kad pagaliau vaikai normalias patalpas turės .. man visai patiko Simonaitytės pastatas.. aišku ne aukso gabalas, bet nepalyginsi su Daržų doh.gif ..salė sporto viduje! pagaliau vaikams sušilusiems per lauką nereikės bėgiot.
QUOTE(Dilma @ 2011 03 18, 09:28)
Aik jau, kur jau liūdnas? Daržų gatvėj tikrai liūdnesnis tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 03 21, 10:45)
o aš kaip tik džiaugiuos, kad pagaliau vaikai normalias patalpas turės  .. man visai patiko Simonaitytės pastatas.. aišku ne aukso gabalas, bet nepalyginsi su Daržų  doh.gif ..salė sporto viduje! pagaliau vaikams sušilusiems per lauką nereikės bėgiot.

Nu matai, kai aš tame Daržų g. pastate beveik nebuvus (neskaitant vienetinius atvejus), tai negaliu nieko apie jį pasakyt. O kas dėl naujos mokyklos, tai bais patogu dar ir tai, kad vaikų nereikės po atskiras mokyklas tampyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 21, 10:54)
Nu matai, kai aš tame Daržų g. pastate beveik nebuvus (neskaitant vienetinius atvejus), tai negaliu nieko apie jį pasakyt. O kas dėl naujos mokyklos, tai bais patogu dar ir tai, kad vaikų nereikės po atskiras mokyklas tampyt thumbup.gif

aha, jei papuls mano antrasis smile.gif .. o šiaip mano vyro ofisas Baltijos pr.. mums iš viso super būtų.. aišku ir Augustė galėtų parvešt Dominyką pati. kas gali būt geriau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 19, 22:55)
už tai kad gąsdina sendvario vardu, tai ir neveda gerų vaikų geri tėvai, o negąsdintų - tai atvestų visi, kam arti namų, ir kontingentas būtų normalus - kaip ir visur  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2011 03 20, 17:50)
Gal kas galite ka nors parasyti apie Verdenes mokykla!!! Mums ji priklauso pagal rajona, tai manu, kad jei nepakiutume i ta kuria norime, tai  vaikui vistiek gi kazkur mokytis reikes  smile.gif
Gal kas ja lankote ar lankete buciau labai dekinga, nes perskaiciau visa tema ir deja viskas apie ta pati, o info norisi ivairios  4u.gif

Neseniai buvo aiškiai parašyta - "Verdenė" yra labai pasikeitusi į gerą. Aš už "Verdenę", turiu ten daug pažįstamų (šeimų aišku...). Bet, jei žadate eiti ten tik iš nevilties, kad nepakliuvote,te, kur norėjote, tai ir eikit ... kur nors kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2011 03 20, 16:50)

mes lankom VErdenes pirma klase...esam labai patenkinti...aisku, vidine apdaila neypatinga, bet mums tai netrukdo mokytis...vaikas eina noriai ir mokslai sekasi gerai 4u.gif o ejom i ja ne kad ne is nevilties, o tai kad norejom, nes priklause kitos mums pagal rajona 4u.gif
Atsakyti