parasykit jei ne viesai tai i Az. kas kokiu ziniu turit apie busimas 5klases mokytojas ir t.t. zodziu betkokios info laukciau labai
O aš visą naktį Simonaitytės mokyklą sapnavau Buvau nuvažiavus apžiūrėt. Liūdnas vaizdelis. Bet šalia stovi rusų Pamario mokykla, kuri visai puikiai atrodo. Tikiuosi, sugebėsim ir mes ištraukt šitą Dievo užmirštą kampelį į šviesą Viltis miršta paskutinė... Ar durnių motina... Kaip ten geriau..? Nesvarbu. Tikėjimas - didelė jėga
Jo jo liūdnas....dzin....kitas kl, o ta suaugusi mokykla, kuri dabar glaudžias prie Simonaitytės, kas su ją bus? ar ji liks?
QUOTE(jėga @ 2011 03 18, 09:18)
O aš visą naktį Simonaitytės mokyklą sapnavau Buvau nuvažiavus apžiūrėt. Liūdnas vaizdelis. Bet šalia stovi rusų Pamario mokykla, kuri visai puikiai atrodo. Tikiuosi, sugebėsim ir mes ištraukt šitą Dievo užmirštą kampelį į šviesą Viltis miršta paskutinė... Ar durnių motina... Kaip ten geriau..? Nesvarbu. Tikėjimas - didelė jėga
Aik jau, kur jau liūdnas? Daržų gatvėj tikrai liūdnesnis
QUOTE(Dilma @ 2011 03 18, 09:28)
Aik jau, kur jau liūdnas? Daržų gatvėj tikrai liūdnesnis
Viliuos dar ir šita mintim.
Juk savas, įprastas, kad ir bilekoks, bet mielesnis... Nu nieko, priprasim, svarbiausia, reik nusipiešt gražią viziją ir ja tikėt
QUOTE(jėga @ 2011 03 18, 09:38)
Viliuos dar ir šita mintim.
Juk savas, įprastas, kad ir bilekoks, bet mielesnis... Nu nieko, priprasim, svarbiausia, reik nusipiešt gražią viziją ir ja tikėt
be to, Tau arciu ...
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 18, 10:05)
be to, Tau arciu ...
Jo, arčiau. Tik ar greičiau? Privažiavimas tragiškas. Ir taip Gilijos tėvai skundės, kad rytais neprasilenkia, tai jei dar Vydūnas prisidės... pastrigsim kamštyje.
QUOTE(jėga @ 2011 03 18, 10:31)
Jo, arčiau. Tik ar greičiau? Privažiavimas tragiškas. Ir taip Gilijos tėvai skundės, kad rytais neprasilenkia, tai jei dar Vydūnas prisidės... pastrigsim kamštyje.
tai ne pro ten vaziuoti reikia... Naikupes gatve, po to i Nidos g. ir po desine mokyklos kiemas
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 18, 10:43)
tai ne pro ten vaziuoti reikia... Naikupes gatve, po to i Nidos g. ir po desine mokyklos kiemas
Aš pro ten ir važiavau Viena gatvės pusė pilna mašinų pristatyta, kita juosta - laisva. O kaip prasilenkt?
QUOTE(jėga @ 2011 03 18, 10:48)
Aš pro ten ir važiavau Viena gatvės pusė pilna mašinų pristatyta, kita juosta - laisva. O kaip prasilenkt?
Kaip ryte nezinau, bet vakare prasilenkiam
o Gilija gal vaziuoja pro darbo birza
Atsiprašau už kvailą klausimą, o kas yra progimnazija?