niu, tai tada patiem galima ta statistika issivest:)
QUOTE(iewike @ 2011 03 17, 13:23)
niu, tai tada patiem galima ta statistika issivest:)
Ka Tu, idomiau, kai kas nors isveda ir paskelbia
ziurejau as azuolyno mokyklos psl , bet saraso neradau . man sunku susiskaiciuot nebutu
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 14:12)
ziurejau as azuolyno mokyklos psl , bet saraso neradau . man sunku susiskaiciuot nebutu
o man butu
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 11:58)
kuri stipresne mokykla. ji tikrai matau gabi, sekasi mokslai. tokia ramesnio budo, jautroka. bijociau leisti i balamutu mokykla -uzsikompleksuotu ir uzsidarytu. tokia matau maksimaliste, nori iskarto kad gautusi tobulai. per tuos metus neturejau problemu, kad nepadare namu darbu, pastabu ar dar ko. todel tikrai nenoriu prastos mokyklos kur nusivaziuotu. o domina konkreciai paruosimo kokybe, mokytojai, atmosfera, pakraipa. kas konkreciai yra susitprinta ir t.t.
Mokykloje viskas priklauso nuo kontingento. Yra stiprios klasės, yra baisios. Pasakyt vienareikšmiškai, kuri mokykla geriausiai paruošia, neįmanoma, nes taip nėra. Jei turės gabisu vaikus, gerai paruoš, jei bus negabūs, tai nėr ko ir tikėtis iš tų vaikų aukštų rezultatų. Svarbu, kad geri žmonės užaugtų.
Tavo panelei bus labai sunku, nes jos amžiuje jau prasideda ankstyvoji paauglystė, o ji patirs kosminius pasikeitimus. Keisis mokymosi aplinka (pastatas), keisis mokomoji sistema iš pradinės į dalykinę, daug mokytojų, pamokos skirtinguose kabinetuose. Ateis ji į jau susiformavusį kolektyvą, kur bus tik vienas kitas naujokas, gerai, jei komunikabili, gal ir greit įsilies į kolektyvą. na, dar yra variantas, kad kartais būna daug ateinančių naujokų ir tada sudaroma 5 klasė tik iš naujokų.
Bet kokiu atveju pirmą pusmetį negalėsi nieko spręsti nei apie ją, nei apie kolektyvą, nei apie mokyklą, nes vaikui bus adaptacija.
tai cia diskusija begalo be krasto, niekada nezinosi ar toij mokykloij dabartiniai ketvirtokai yra stiprus ar silpni. o gal toij mokykloij 4klasiu yra keletas, zinok kuria dabar pasirinkti. perziurejau reitingus mokyklu irgi vejai. vien gimnazijos ir tik keletas paminetu is visu mokyklu. o kitos kaip vertinamos vienas dievas zino. tai kaip pogalais nusprest i kuria mokykla vesti .
o kad pasikeitimai laukia nauji mano dukrai nenaujiena. aiskinau ir as ir mokykloij mokytoja. supranta, kad ir vaikai klaseje nauji bus. o kaip priims senbuviai nenuspesi taip pat.
o kad pasikeitimai laukia nauji mano dukrai nenaujiena. aiskinau ir as ir mokykloij mokytoja. supranta, kad ir vaikai klaseje nauji bus. o kaip priims senbuviai nenuspesi taip pat.
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 16:28)
Ką aš ir sakiau.
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 16:45)
tai cia diskusija begalo be krasto, niekada nezinosi ar toij mokykloij dabartiniai ketvirtokai yra stiprus ar silpni. o gal toij mokykloij 4klasiu yra keletas, zinok kuria dabar pasirinkti. perziurejau reitingus mokyklu irgi vejai. vien gimnazijos ir tik keletas paminetu is visu mokyklu. o kitos kaip vertinamos vienas dievas zino. tai kaip pogalais nusprest i kuria mokykla vesti .
Rinkis tą, kuri strategiškai patogiausia.
Nors aš būtinai apsilankyčiau norimose mokyklose, pasikalbėčiau su direktorėmis (-riais), nusivesčiau vaiką, paklausčiau, kuri atmosfera labiau patinka. gali net pabandyti apsilankyti pas ketvirtokų mokytojas ir paklausinėti apie kolektyvus. Nors tą gali papasakot ir mokyklos "galva".
Juk negalime mes tau pasakyt: va, rinkis šią mokyklą, bus labai gerai.
O šiaip, labai džiaugiuosi, kad netenka patirti tokių dvejonių.
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 16:45)
tai kaip pogalais nusprest i kuria mokykla vesti .
Gerai, nori konkretaus patarimo? Eikit į Mažvydą.
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 16:53)
Į būsimą 5a
QUOTE(Dilma @ 2011 03 17, 17:02)
Į būsimą 5a
O nori pasakyt, kad bloga klasė? Blogas kolektyvas?
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 17:44)
O nori pasakyt, kad bloga klasė? Blogas kolektyvas?
Niekada gyvenime . Aišku, yra vienas kitas perliukas, ale kur jų nebūna
QUOTE(Dilma @ 2011 03 17, 17:45)
Niekada gyvenime . Aišku, yra vienas kitas perliukas, ale kur jų nebūna
Vat čia ir fintas, kad nė viena klasė be jų neapsieina.