Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 11:03)
Na, aš pasakiau savo nuomonę, nes ne kartą teko lankytis Sendvaryje, tai jis man paliko tamsios mokyklos įspūdį, gal dėl pirmo aukšto, bet įspūdis toks. Ir ne VBS žinios, o mano nuomonė, ką ir parašiau. mirksiukas.gif

tikrai tikrai tik pirmas aukštas tamsus, man tai kaip tik visa mokykla labai šviesi iš vidaus atrodo biggrin.gif tai irgi ne VBS, gi pati ten vaikščiojau mirksiukas.gif

o lankeisi - kokiu tikslu? su kokiom mokytojom bendravai gal?
Atsakyti
Kiek ko paklausi visi sako tik ne i sendvary. kontingentas susirenka nekoks. T.y. prastciau besimokantys, kurie nepatempia stipresniu ir prestiziskesniu mokyklu kruvio. pazystama pasakojo kete sendvary dar ir delto kad klases vadai aisku jodavo moksliukam ant sprando. budavo geda pasakyti kad pasiruosei pamokai. nu tai nzn nzn baisoka po tokiu atsiliepimu doh.gif . aisku teigti 100proc kad visi tokie mokiniai ateina prastai besimokantys butu neprotinga. zinau tikrai tokiu atveju kai tarkim mokosi azuolyno gimnazijoje ir nusivaziuoja paskutiniaisiais metais mokinys, tevai gudrauja perveda i silpniau ruosiancia mokykla, kad vidurkis nearodytu baisus. papildomu balu neskirdavo ar tu baigei gimnazija ar paprasta vidurine stojant i univera smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 17 kovo 2011 - 11:11
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 11:06)
Ar labai gerokai  biggrin.gif  Jis ten diskotekas vesdavo dar ir po baigimo

95 laida. Ko gero bent jau iš matymo tikrai žinau. O jei diskotekas vesdavo, gal ir tikrai žinau. biggrin.gif Tik aš buvau pilka pelytė, manęs neprisimintų. biggrin.gif

QUOTE(Lindra @ 2011 03 17, 11:07)
tikrai tikrai tik pirmas aukštas tamsus, man tai kaip tik visa mokykla labai šviesi iš vidaus atrodo  biggrin.gif tai irgi ne VBS, gi pati ten vaikščiojau  mirksiukas.gif

o lankeisi - kokiu tikslu? su kokiom mokytojom bendravai gal?

Tai tikiu, tik man įspūdis toks susidarė. 4u.gif

Bendravau su mokytojais dalykininkais. Seminarus vedžiau.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 11:10)
zinau tikrai tokiu atveju kai tarkim mokosi azuolyno gimnazijoje ir nusivaziuoja paskutiniaisiais metais mokinys, tevai gudrauja perveda i silpniau ruosiancia mokykla, kad vidurkis nearodytu baisus. papildomu balu neskirdavo ar tu baigei gimnazija ar paprasta vidurine stojant i univera smile.gif .

Dabar gi stojant į univerą žiūri, ne ką baigei, o kaip valstybinius egzaminus išlaikei, kurie visiškai nepriklauso nuo to, kokioj mokykloj mokeis, o priklauso nuo to, kiek žinių įgijai smile.gif
Atsakyti
Kai istojimas priklause tik nuo baigimo pazymiu, tai taip. Bet dabar viskas priklauso nuo baigiamojo egzamino, o jis Azuolyne ko gero didziausias 4u.gif
Silpno vaiko ten neleisciau, bet jei vaikas gabus ir nori mokintis, tai tik ten. smile.gif
Nors paziurejus pagal rajona, po kokiu mokyklu ten turetu susirinkti - juokas ima. Jei tik is cia ateitu - tai lygis greitai pasikeistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 11:15)
Kai istojimas priklause tik nuo baigimo pazymiu, tai taip. Bet dabar viskas priklauso nuo baigiamojo egzamino, o jis Azuolyne ko gero didziausias 4u.gif
Silpno vaiko ten neleisciau, bet jei vaikas gabus ir nori mokintis, tai tik ten. smile.gif
Nors paziurejus pagal rajona, po kokiu mokyklu ten turetu susirinkti - juokas ima. Jei tik is cia ateitu - tai lygis greitai pasikeistu lotuliukas.gif

Na, norinčių ten mokytis yra daug, todėl ir yra stojamasis vidurkis, todėl ir gauna stiprius mokinius. O su stipriais dirbti lengva.
Atsakyti
taip dabar pagal valstybinius egzaminus, o buvo periodas kai ziuredavo i vidurky mirksiukas.gif . laikai keiciasi.

ir is musu klases niekas neis i sendvary. visi kas kur. vadinasi tikrai ne is pirsto lausta, kad prasta mokykla. vaziuosiu pas mokytoja pasiklausinet, turbut vistiek jau zinos plius minus kur kiti klasiokai mokysis 4u.gif .

gaila kad nera mamyciu kurios veda i tas mokyklas pagal manosarasiuka.

o tiesa i azuolina kur paziuret is kokiu mokyklu daugiausiai ateina mokiniai. vistik noreciau kad ji ten lankytu. zinoma laikas parodys dar kaip kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 11:21)
gaila kad nera mamyciu kurios veda i tas mokyklas pagal manosarasiuka.

O tavo mergytė nežino, kur klasiokai eis?

Yra mamyčių, tikrai yra. mirksiukas.gif

O kokios tau info reikia? Ką konkrečiai norit žinoti?
Atsakyti
kuri stipresne mokykla. ji tikrai matau gabi, sekasi mokslai. tokia ramesnio budo, jautroka. bijociau leisti i balamutu mokykla -uzsikompleksuotu ir uzsidarytu. tokia matau maksimaliste, nori iskarto kad gautusi tobulai. per tuos metus neturejau problemu, kad nepadare namu darbu, pastabu ar dar ko. todel tikrai nenoriu prastos mokyklos kur nusivaziuotu. o domina konkreciai paruosimo kokybe, mokytojai, atmosfera, pakraipa. kas konkreciai yra susitprinta ir t.t.

minejo manoji kad i viduna i dacho keletas, o kitu jau ir nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
Mano mama dirba Azuolyne. Tai sake is viso miesto ateina, ka ten suskaiciuot is kokios daugiausiai.... Gi ne tik is KLaipedos ten priima, ir is Gargzdu ir is Nidos..... Ir is to pacio meninio Vyduno...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 17, 12:58)
Mano mama dirba Azuolyne. Tai sake is viso miesto ateina, ka ten suskaiciuot is kokios daugiausiai....

Kiekvienais metais mokyklos tinklapy skelbia sąrašus, kas įstojo ir iš kokios mokyklos atėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 09:41)
o gimimo liudijomo kopija nesei?

taip, prie prašymo gimimo liudijimo kopiją pasiėmė

QUOTE(skirgita @ 2011 03 17, 09:54)
Mašiote pernai susirinkimas buvo birželio 1 d. jau su mokytoja. Ir sarašai jau tai dienai buvo kas ir pas kurią mokytoją.  4u.gif Šiemet irgi taip pat bus

lauksim bigsmile.gif
Atsakyti