Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 10:04)
Ir dabar kažką minėjo, kad Sendvarį remontuos, ar tai langus keis, tai gali metams visus į Saulėtekį iškelt cool.gif  VBS žinios biggrin.gif

Musu mokyklos langus pakeite per vasara, nebent dar remontuos ka nors...
Atsakyti
Lindra, bet tavo zinios apie sendvari is savo patirties. Jei tu pati ja lankiusi, tai geriausiai uz visus turi zinoti, kokia tai mokykla.
As lankiusi Donelaiti (VDG dabartine)- savo vaiku nelabai noreciau ten leisti, nors per tiek metu daug kas ten pasikeite. Asmeniskai man ta mokykla tik kompleksus ivare.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 08:20)
taip zinau kad sendvaris arciausiai, nu bet kiek blogumu girdejau apie ja. ja pasilieku kaip kritini varijanta.

paskui sekanti jei ziurint i kitamiesto puse arciausiai butu baltjos pr. Martyno mazvydo.

O kokius blogumus konkrečiusgirdėjai? Pakolkas aš tik abstrakčiai girdžiu kalbant, nes ir pati girdėjau, bet nieko konkretaus. Man tik Sendvario pastatas nepatiko, koridoriuose tamsu. Na, ir dar 4 aukštai. Kojos pavargtų belaipiojant. biggrin.gif

Martyno Mažvydo normali mokykla, kaip ir dauguma kitų. Aštuonmetė. Po to vaikai keliauja į gimnazijas arba profesines ar jaunimo mokyklas.
Kaip ir kitose mokyklose yra įvairios popamokinės veiklos. Maitina skaniai. biggrin.gif Nėra uniformų.

QUOTE(krika @ 2011 03 17, 08:33)
na man sakė, kad sąrašai bus iškabinti birželio mėn. gal truputį ankščiau. bet vis tiek neramu  smile.gif

Gali nusiramint, jei anksti užsirašėte, dokumentus priėmė, tai pateksit.
mirksiukas.gif
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:27)
Nežinau ką reiktų daryt....bet tarkim kaip mano būsimai pirmokei tai man viskas būtų idealu , viskas vietoj ir dar laiko atžvilgiu...kad vos ne iki vakaro viskas vyksta.

Tas tai labai patogu, tik vaikai pavargsta kiek labiau, bet ir vėl, juk viskas nuo vaiko priklauso.

Vat ir aš galvoju, kad mano panelei bus minusas, kad negalės anksti namo pareiti, negalės ramiai pailsėti, pamiegoti (ji pas mane vis dar sėkmingai miega pokaičio smile.gif ).

QUOTE(krika @ 2011 03 17, 09:34)
gal nepanikuočiau, jei būtų į kelias mokyklas priduoti prašymai, o dabat? nu aš jau tokia - panikuojanti  doh.gif

Ir aš tik į vieną užrašiau. Ir žinau, kad pateksim, nes konkurso nėra, o užrašiau anksti. Jei nebūtų vietos, iškart pasakytų.

QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 09:40)
Nezinau, kodel, negaliu motyvuoti, kodel man nepatinka sendvaris ax.gif Na jei sako, kad cia jau paskutine mokykla, is jos nei vieno neismeta lotuliukas.gif

Klaipėdoje tą patį sako apie kelias mokyklas. cool.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 09:45)
Pasirinkti būrelį ar klubą, kurio užsiėmimų laiką įmanoma suderint po mokyklos smile.gif  Taigi daugybė tų būrelių yra, daugybė pasirinkimų.  Mano trečiokas lanko dainavimą Jaunimo centre. Dar norėtų dailę lankyt. O aš norėčiau, kad pradėtą muzikos mokyklą tęstų doh.gif Laiką tikrai įmanoma suderint, tik nežinia, ar fiziškai patemps.
Aišku, gali būt atvejis, kad užsinorėtų lankyt kažkokį konkretų būrelį ten ir ne kitur ir kurio laikas būtų netinkamas. Nu bet... maža ko gyvenime galim norėt, reik mokytis derint su galimybėm unsure.gif

Na, aš norėčiau, kad vaikas lankytų tai, ką nori, o ne tai, ką gali dėl krūvio mokykloje ar man nepatogios vietos ar laiko. Kadangi jau buvau susidūrusi su situacija, kai negalėjo dukra lankyti to, ką nori, žinau, koks tai jausmas.

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:48)
Aš ir vežioju, nes ji niekaip viena nedasikastų iki būrelio....

Ir aš vežioju, ko gero ir pirmoje klasėje dar vežiosiu, o kaip bus vėliau, matysiu.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 10:10)
Lindra, bet tavo zinios apie sendvari is savo patirties. Jei tu pati ja lankiusi, tai geriausiai uz visus turi zinoti, kokia tai mokykla.

Bet juk per tiek laiko daug kas pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 10:04)
Ir dabar kažką minėjo, kad Sendvarį remontuos, ar tai langus keis, tai gali metams visus į Saulėtekį iškelt cool.gif  VBS žinios biggrin.gif

tai kad langus per vasarą gali pakeist.

QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 10:10)
As lankiusi Donelaiti (VDG dabartine)- savo vaiku nelabai noreciau ten leisti, nors per tiek metu daug kas ten pasikeite. Asmeniskai man ta mokykla tik kompleksus ivare.

tai tame ir reikalas, kad per tiek metų daug kas ir pasikeičia, na, kai aš mokiausi, ir šiuo metu kai kurios mokytojos tebedirba - kiek žinau iš aukštesnių klasių - t.y. nuo 5 kl. Chemijos, fizikos/astronomijos, muzikos, darbų, geografijos, rusų k. - man geros mokytojos - gal dėl to, kad buvau pakankamai gabi mokslams (bet kiek žmonių - tiek nuomonių). tik tiek, kad jau per tiek metų ir joms metų 'dasidėjo'
pvz. lietuvių kalbos mokytoja ta pati dirba ir sendvaryje ir dache. (bet nepatvirtinta info)
kai aš mokiausi dar - tai matematikos mokytoja buvo kiek silpnesnė, dabar kokios kitos - nepažįstu.
pvz:
2010 m. gegužės mėn.
Klaipėdos lietuvių kalbos mokytojų padėkos vakare "100 priežasčių sielai pražysti" buvo paskelbti septynių nominacijų laureatai.
buvo paskelbti septynių nominacijų laureatai. - tai viena jų "Mokytojas - meninio žodžio puoselėtojas" (už ugdytinių pasiekimus Meninio skaitymo konkurse): Lina Pilkaitienė ("Sendvario" pagr. m-kla).

manau, kad mokytojų visokių yra visur.

pvz Dacho mokykloj pradinėse klasėse choreografijos mokytoja yra "rėkianti ant vaikų" mano kolegės vaikai ją pergyventi turėjo, tai sakė - labai nemalonu. berniukai (ne visi aišku) ir taip šokti nemėgsta, o čia dar ant jų rėkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 17 kovo 2011 - 10:55
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 10:52)
Martyno Mažvydo normali mokykla, kaip ir dauguma kitų. Aštuonmetė. Po to vaikai keliauja į gimnazijas arba profesines ar jaunimo mokyklas.
Kaip ir kitose mokyklose yra įvairios popamokinės veiklos. Maitina skaniai. biggrin.gif Nėra uniformų.

Tas tai tiesa biggrin.gif mano vyras ir dabar vis uzsuka i savo mokykla papietauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 10:55)
Tas tai tiesa  biggrin.gif  mano vyras ir dabar vis uzsuka i savo mokykla papietauti  biggrin.gif

Tavo vyras buvęs mažvydietis? bigsmile.gif Aš irgi. Kokios jis laidos?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 10:52)
O kokius blogumus konkrečiusgirdėjai? Pakolkas aš tik abstrakčiai girdžiu kalbant, nes ir pati girdėjau, bet nieko konkretaus. Man tik Sendvario pastatas nepatiko, koridoriuose tamsu. Na, ir dar 4 aukštai. Kojos pavargtų belaipiojant. biggrin.gif

dezinformacija biggrin.gif
be langų tik pirmo aukšto koridorius, visų kitų aukštų koridoriai šviesūs - daaug langų.
laipioti daug nereikia - pradinukai sėdi tik antram aukšte. vyresniokai vaikšto, nu nepavargdavo tos kojos.

pirmam aukšte yra rūbinės - kiekvienai klasei po atskirą rūbinę, - tas man visai patikdavo smile.gif (kartais būna sujungiama po dvi klases į vieną rūbinytę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 17 kovo 2011 - 11:05
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 10:57)
Tavo vyras buvęs mažvydietis? bigsmile.gif  Aš irgi. Kokios jis laidos?

baige 1991
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 17, 10:59)
dezinformacija  biggrin.gif
be langų tik pirmo aukšto koridorius, visų kitų aukštų koridoriai šviesūs - daaug langų.
laipioti daug nereikia - pradinukai sėdi tik antram aukšte. vyresniokai vaikšto, nu nepavargdavo tos kojos.

Na, aš pasakiau savo nuomonę, nes ne kartą teko lankytis Sendvaryje, tai jis man paliko tamsios mokyklos įspūdį, gal dėl pirmo aukšto, bet įspūdis toks. Ir ne VBS žinios, o mano nuomonė, ką ir parašiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 17, 10:59)

siais laikais ir taip visi mazai juda, nors mokykloj priversti pajudeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 11:02)
baige 1991

A, tai gerokai anksčiau už mane. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 17 kovo 2011 - 11:05
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 11:04)
A, tai gerokai anksčiau už mane. biggrin.gif

Ar labai gerokai biggrin.gif Jis ten diskotekas vesdavo dar ir po baigimo
Atsakyti