QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 08:20)
taip zinau kad sendvaris arciausiai, nu bet kiek blogumu girdejau apie ja. ja pasilieku kaip kritini varijanta.
paskui sekanti jei ziurint i kitamiesto puse arciausiai butu baltjos pr. Martyno mazvydo.
O kokius blogumus konkrečiusgirdėjai? Pakolkas aš tik abstrakčiai girdžiu kalbant, nes ir pati girdėjau, bet nieko konkretaus. Man tik Sendvario pastatas nepatiko, koridoriuose tamsu. Na, ir dar 4 aukštai. Kojos pavargtų belaipiojant.
Martyno Mažvydo normali mokykla, kaip ir dauguma kitų. Aštuonmetė. Po to vaikai keliauja į gimnazijas arba profesines ar jaunimo mokyklas.
Kaip ir kitose mokyklose yra įvairios popamokinės veiklos. Maitina skaniai.
Nėra uniformų.
QUOTE(krika @ 2011 03 17, 08:33)
na man sakė, kad sąrašai bus iškabinti birželio mėn. gal truputį ankščiau. bet vis tiek neramu
Gali nusiramint, jei anksti užsirašėte, dokumentus priėmė, tai pateksit.
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:27)
Nežinau ką reiktų daryt....bet tarkim kaip mano būsimai pirmokei tai man viskas būtų idealu , viskas vietoj ir dar laiko atžvilgiu...kad vos ne iki vakaro viskas vyksta.
Tas tai labai patogu, tik vaikai pavargsta kiek labiau, bet ir vėl, juk viskas nuo vaiko priklauso.
Vat ir aš galvoju, kad mano panelei bus minusas, kad negalės anksti namo pareiti, negalės ramiai pailsėti, pamiegoti (ji pas mane vis dar sėkmingai miega pokaičio
).
QUOTE(krika @ 2011 03 17, 09:34)
gal nepanikuočiau, jei būtų į kelias mokyklas priduoti prašymai, o dabat? nu aš jau tokia - panikuojanti
Ir aš tik į vieną užrašiau. Ir žinau, kad pateksim, nes konkurso nėra, o užrašiau anksti. Jei nebūtų vietos, iškart pasakytų.
QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 09:40)
Nezinau, kodel, negaliu motyvuoti, kodel man nepatinka sendvaris
Na jei sako, kad cia jau paskutine mokykla, is jos nei vieno neismeta
Klaipėdoje tą patį sako apie kelias mokyklas.
QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 09:45)
Pasirinkti būrelį ar klubą, kurio užsiėmimų laiką įmanoma suderint po mokyklos
Taigi daugybė tų būrelių yra, daugybė pasirinkimų. Mano trečiokas lanko dainavimą Jaunimo centre. Dar norėtų dailę lankyt. O aš norėčiau, kad pradėtą muzikos mokyklą tęstų
Laiką tikrai įmanoma suderint, tik nežinia, ar fiziškai patemps.
Aišku, gali būt atvejis, kad užsinorėtų lankyt kažkokį konkretų būrelį ten ir ne kitur ir kurio laikas būtų netinkamas. Nu bet... maža ko gyvenime galim norėt, reik mokytis derint su galimybėm
Na, aš norėčiau, kad vaikas lankytų tai, ką nori, o ne tai, ką gali dėl krūvio mokykloje ar man nepatogios vietos ar laiko. Kadangi jau buvau susidūrusi su situacija, kai negalėjo dukra lankyti to, ką nori, žinau, koks tai jausmas.
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:48)
Aš ir vežioju, nes ji niekaip viena nedasikastų iki būrelio....
Ir aš vežioju, ko gero ir pirmoje klasėje dar vežiosiu, o kaip bus vėliau, matysiu.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 10:10)
Lindra, bet tavo zinios apie sendvari is savo patirties. Jei tu pati ja lankiusi, tai geriausiai uz visus turi zinoti, kokia tai mokykla.
Bet juk per tiek laiko daug kas pasikeitė.