Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 17:06)
biggrin.gif maža ką... Pareis Vydūnas ir išmes mus iš salės, kaip muses iš barščių biggrin.gif .

Man rodos šian vyks pasitarimas/sprendimas

QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 02:31)
O jei vaikas 3-4 klasėje užsimano lankyt kokį miesto būrelį ar klubą ir to neina suderint dėl ilgos dienos mokykloje? g.gif

Nežinau ką reiktų daryt....bet tarkim kaip mano būsimai pirmokei tai man viskas būtų idealu , viskas vietoj ir dar laiko atžvilgiu...kad vos ne iki vakaro viskas vyksta.
Man jau panika.....
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:27)
Nežinau ką reiktų daryt....bet tarkim kaip mano būsimai pirmokei tai man viskas būtų idealu , viskas vietoj ir dar laiko atžvilgiu...kad vos ne iki vakaro viskas vyksta.
Man jau panika.....

Baikit, viskas bus gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 09:08)
Pas mus sarasai buvo iskabinti tik rugpjucio pabaigoj  smile.gif  na, man net nekilo mintis, kad neprieme, tik klausimas ar i ta klase, i kuria norejom  mirksiukas.gif

Medicinine pazyma jau nunesiai?

o tai esu girdėsju apie pažintį su mokytoja, klase. kada tai vyksta?
gal nepanikuočiau, jei būtų į kelias mokyklas priduoti prašymai, o dabat? nu aš jau tokia - panikuojanti doh.gif

ne nenunešiau, o kada reikia? g.gif
Atsakyti
Pas mus pazymos tik rugseji reikejo g.gif
Nezinau, kodel, negaliu motyvuoti, kodel man nepatinka sendvaris ax.gif Na jei sako, kad cia jau paskutine mokykla, is jos nei vieno neismeta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 17, 09:34)
o tai esu girdėsju apie pažintį su mokytoja, klase. kada tai vyksta?
gal nepanikuočiau, jei būtų į kelias mokyklas priduoti prašymai, o dabat? nu aš jau tokia - panikuojanti  doh.gif

ne nenunešiau, o kada reikia?  g.gif

Pas mus buvo tik bendras susirinkimas apie balandzio men, jokios asmenines pazinties nebuvo...

Berods iki geguzes pabaigos... o gimimo liudijomo kopija nesei?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 01:31)
O jei vaikas 3-4 klasėje užsimano lankyt kokį miesto būrelį ar klubą ir to neina suderint dėl ilgos dienos mokykloje? g.gif

Pasirinkti būrelį ar klubą, kurio užsiėmimų laiką įmanoma suderint po mokyklos smile.gif Taigi daugybė tų būrelių yra, daugybė pasirinkimų. Mano trečiokas lanko dainavimą Jaunimo centre. Dar norėtų dailę lankyt. O aš norėčiau, kad pradėtą muzikos mokyklą tęstų doh.gif Laiką tikrai įmanoma suderint, tik nežinia, ar fiziškai patemps.
Aišku, gali būt atvejis, kad užsinorėtų lankyt kažkokį konkretų būrelį ten ir ne kitur ir kurio laikas būtų netinkamas. Nu bet... maža ko gyvenime galim norėt, reik mokytis derint su galimybėm unsure.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 17, 09:27)

Man rodos viskas jau nuspręsta cool.gif
Papildyta:
Aš irgi med.pažymą nešiau tik rugsėjo mėnesį. Beje, kai buvau užsirašinėt į Vyturį irgi nereikalavo tos pažymos čia ir dabar. Sakiau, kad iki rugsėjo atnešiu, tai paminėjo tik, kad kuo anksčiau, tuo geriau, bet konkrečios datos nenurodė.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 10:41)
Pas mus buvo tik bendras susirinkimas apie balandzio men, jokios asmenines pazinties nebuvo...

Tai kai įstoją tada ir prašo gimimo liūdijimą, med pažymą . Nes jei į kelias vietas stoji.....

QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 10:41)
Man rodos viskas jau nuspręsta cool.gif

Ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 17, 09:41)
Pasirinkti būrelį ar klubą, kurio užsiėmimų laiką įmanoma suderint po mokyklos smile.gif  Taigi daugybė tų būrelių yra, daugybė pasirinkimų.  Mano trečiokas lanko dainavimą Jaunimo centre. Dar norėtų dailę lankyt. O aš norėčiau, kad pradėtą muzikos mokyklą tęstų doh.gif Laiką tikrai įmanoma suderint, tik nežinia, ar fiziškai patemps.
Aišku, gali būt atvejis, kad užsinorėtų lankyt kažkokį konkretų būrelį ten ir ne kitur ir kurio laikas būtų netinkamas. Nu bet... maža ko gyvenime galim norėt, reik mokytis derint su galimybėm unsure.gif

pritariu

Yra ir kita puse del tu bureliu, pvz. as negaleciau leisti diena vien todel, kad nebutu kas nuveza (kalbu apie mazaja), nes abu dirbam iki 17 val. Didysis jau nuvaziuoja pats...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 10:46)

Yra ir kita puse del tu bureliu, pvz. as negaleciau leisti diena vien todel, kad nebutu kas nuveza (kalbu apie mazaja), nes abu dirbam iki 17 val. Didysis jau nuvaziuoja pats...

Aš ir vežioju, nes ji niekaip viena nedasikastų iki būrelio....
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 08:41)

Mašiote pernai susirinkimas buvo birželio 1 d. jau su mokytoja. Ir sarašai jau tai dienai buvo kas ir pas kurią mokytoją. 4u.gif Šiemet irgi taip pat bus
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 17, 09:08)
Na, as girdejau, kad Sendvaris geriau, nei Sauletekis...

Medicinine pazyma jau nunesiai?

aš tai irgi manau, kad geriau, bet neturiu argumentų. tik asmeniškai - mums nuo gyvenamosios vietos - arčiau sendvaris nei saulėtekis. kai aš dar mokiausi - sendvaris užsidarinėjo kapitaliniam remontui (3 metams) tai pagrinde visus kėlė į saulėtekį, bet aš ėjau į Dachą.

QUOTE(krika @ 2011 03 17, 09:34)
ne nenunešiau, o kada reikia?  g.gif

Sendvaryje med pažymą iki rugsėjo 1 d. reik atnešt, net keletą kartų paminėjo

QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 09:40)
Pas mus pazymos tik rugseji reikejo g.gif
Nezinau, kodel, negaliu motyvuoti, kodel man nepatinka sendvaris ax.gif Na jei sako, kad cia jau paskutine mokykla, is jos nei vieno neismeta lotuliukas.gif

tai čia iš serijos VBS, ns aš pati šiam forume tai paminėjau, o mano žinios irgi iš VBS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 17, 09:57)
kai aš dar mokiausi - sendvaris užsidarinėjo kapitaliniam remontui (3 metams) tai pagrinde visus kėlė į saulėtekį, bet aš ėjau į Dachą

Ir dabar kažką minėjo, kad Sendvarį remontuos, ar tai langus keis, tai gali metams visus į Saulėtekį iškelt cool.gif VBS žinios biggrin.gif
Atsakyti