Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Aš su klausimu. Lankom pirmą klasę ne pagal gyvenimą vietą. nuo rudens į antrą klasę norėtume eiti į mokyklą, kuri arčiau namų. Ar mus priims? vistiktai jug klasės jau suformuotos g.gif ir ar būtų įmanoma pas konkrečią mokytoją pasirinkti ? g.gif ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(čikibari @ 2011 03 16, 18:02)
Aš su klausimu. Lankom pirmą klasę ne pagal gyvenimą vietą. nuo rudens į antrą klasę norėtume eiti į mokyklą, kuri arčiau namų. Ar mus priims? vistiktai jug klasės jau suformuotos  g.gif ir ar būtų įmanoma pas konkrečią mokytoją pasirinkti ?  g.gif ačiū už nuomones  4u.gif

pas mus naujokas atėjo prieš naujus g.gif , manau galima, tik jau reiktų eiti ten kur nori konkrečiai ir jau kalbėt konkrečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 12:48)
gedminu
martyno mazvydo
sauletekio
sendvario
Zudermano (kiek girdejau gali lankyt tik kas turi vokisku saknu)

ka rinktumetes ir kaip is tiesu yra su ta zudermano mokykla. papasakokit ka kuri zino is situ isvardintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 16 kovo 2011 - 19:19
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 16:07)
nežinau..... į tas pamokėles nevaikščiojom. daržely mačiau kad priėmimas į balsinkę bus, bet kažin ar eisim.... kažkaip nusprendėm taip ir tiek.....

Šeštadienį Balsinėje bus egzaminas dėl priėmimo.10 val. rinksis vaikai iš miesto,nelankę paruošiamos grupės mirksiukas.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 16, 16:38)
Repetuoja namie? bigsmile.gif  lotuliukas.gif Sorry, čia ne sarkazmas, tik šiaip įdomu pasidarė biggrin.gif

Ir ne į visus instrumentus gi nuo pirmos klasės priima. Reik mokykloj klaust.

krika, tai jei balsinė atkrenta, leisk į muzikos mokyklą šiemet. Kokios problemos? Ir aplamai į kokią mokyklą žadi vest? Mašiotą, Smeltę? Būna gi ir pačiose mokyklose kokie tai būreliai. Pasidomėk, gal ir pianinas yra. Bent jau Smeltėj lyg sustiprinta muzika būdavo mastau.gif

Smeltėj viena klasė yra su sustiprintu muzikiniu.Kažkada vasarą prieš pirmą klasę būna patikrinami vaiko gabumai,jei pretenduoji į tai .
O mašioto internetiniame psl skaičiau,kad ir gi yra įvairių užsiėmimų .
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 16, 21:13)
Šeštadienį  Balsinėje bus egzaminas dėl priėmimo.10 val. rinksis vaikai iš miesto,nelankę paruošiamos  grupės  mirksiukas.gif

O mašioto internetiniame psl skaičiau,kad ir gi yra įvairių užsiėmimų .

taip, mačiau mirksiukas.gif

Mašiote daug ko yra. ir mes bandom į muzikinę klasę patekti.
Atsakyti
Aš su klausimu. Lankom pirmą klasę ne pagal gyvenimą vietą. nuo rudens į antrą klasę norėtume eiti į mokyklą, kuri arčiau namų. Ar mus priims?

Jei bus vietų - priims, nebus - nepriims. Nuo to ir reikėtų pradėti - pasidomėt, ar konkrečioj mokykloj, konkrečioj klasėj yra vietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 15, 23:17)
nemanau kad viskas priklauso tik tuo vaiko. sakoma su kuo sutapsi tuo ir tapsi. nemanau kad  pradinukas pats is saves labai jau motyvuotas, kad ir viresnio amziaus. betkokiu atveju daro itaka ir aplink supanti aplinka.  tikrai nenurasyciau visko pasitikejimui savo vaiku ir jo gerumu, imlumu moksluij.

Na, ne tai norėjau pasakyt, kad viskas nuo vaiko priklauso. Gabumai tai jau vaiko, o motyvacija ateina iš tėvų. smile.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 15, 23:32)
pala nuo kleintos klasės į varpo gimnaziją priima  g.gif

Kaip ir į visas kitas - nuo 9 kl.
QUOTE(eris @ 2011 03 15, 23:46)
Visi vaikai noriai eina i mokykla, bet kartais grizta is ten su klausimu: kodel jus man nesakot, kad tenai reikia eiti 12 metu  ax.gif

Tikrai ne visi, net ir pirmokai. unsure.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 08:27)
man tai buvo aktualu kai lanke 1 ir 2klases. iskarto atkrenta daugelis baimiu kaip patycios, uzgauliojimai, reketas ir pan.

Žinokit, pradinukai nežino, kas yra patyčios. Tačiau jei yra su tuo supažindinami, tikrai pabando išmėginti. doh.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 11:48)
na pasidariau + - sarasiuka kas tiktu ir nebutu bais toliai.

gedminu
martyno mazvydo
pamario
sauletekio
sendvario
viduno
Zudermano (kiek girdejau gali lankyt tik kas turi vokisku saknu)

Saulėtekio jums tolokai, tikrai nepatogu, daug arčiau ir patogiau toje pusėje Sendvaris. Na, į kitą pusę einant jau kita situacija.
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 13:50)
Tai manau ir galvojama prieš tai į kokią mokyklą leisti vaiką.....

O jei vaikas 3-4 klasėje užsimano lankyt kokį miesto būrelį ar klubą ir to neina suderint dėl ilgos dienos mokykloje? g.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 14:49)
Tai daug tokių vaikų yra...tai pusę Kl mokyklų tūrėtų tokių atsisakyt cool.gif

Negali "nepatogių vaikų" atsisakyt, jei jie priklauso pagal rajoną.

QUOTE(krika @ 2011 03 16, 15:43)
leisim į mašiotą, jei jis priims (siaubas, kada tie sąrašai kabinami? blink.gif )

Rugpjūčio mėn., nes yra nemažai tėvų, kurie tik vasarą užrašo vaikus. Jei jūs užsirašėt, iš jūsų prašymą priėmė ir nepasakė, kad nežinai, kaip su jumis bus, tada gali būt rami, kad esat jau priimtos. 4u.gif

Aš su klausimu. Lankom pirmą klasę ne pagal gyvenimą vietą. nuo rudens į antrą klasę norėtume eiti į mokyklą, kuri arčiau namų. Ar mus priims? vistiktai jug klasės jau suformuotos  g.gif ir ar būtų įmanoma pas konkrečią mokytoją pasirinkti ?  g.gif ačiū už nuomones  4u.gif

Taip, priims, jei bus vietos. Klasę irgi galėsit pasirinkti su vienintele sąlyga, jei yra toje klasėje vietos. Mokyklų tinklapiuose paprastai būna šita info, kiek kokioje klasėje mokinių arba kiek laisvų vietų.

QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 19:19)
ka rinktumetes ir kaip is tiesu yra su ta zudermano mokykla. papasakokit ka kuri zino is situ isvardintu.

Į Zudermano galima patekti ir neturint giminaičių vokiečių, tik reikia įstoti į vokiečių bendruomenę (ar kaip ji ten vadinasi). Tačiau... ten pagrindinė kalba yra vokiečių. Bijau dabar nusišnekėt, reiktų patikslint informaciją, bet man rodos, kad lietuvių ten mokosi ne kaip gimtosios, o kaip valstybinės.
Taip, patikslinau informaciją. Gimtoji kalba - vokiečių, lietuvių - valstybinė. Vokiečių kalbos mokosi jau nuo 1 klasės ir mokosi labai rimtai. Ar tavoji moka vokiečių kalbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 17 kovo 2011 - 01:41
ne mano mokesi anglu, reiskia zubermanas atkrinta iskart.
taip zinau kad sendvaris arciausiai, nu bet kiek blogumu girdejau apie ja. ja pasilieku kaip kritini varijanta.

paskui sekanti jei ziurint i kitamiesto puse arciausiai butu baltjos pr. Martyno mazvydo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 17, 01:31)
Rugpjūčio mėn., nes yra nemažai tėvų, kurie tik vasarą užrašo vaikus. Jei jūs užsirašėt, iš jūsų prašymą priėmė ir nepasakė, kad nežinai, kaip su jumis bus, tada gali būt rami, kad esat jau priimtos. 4u.gif

na man sakė, kad sąrašai bus iškabinti birželio mėn. gal truputį ankščiau. bet vis tiek neramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 17, 08:20)
taip zinau kad sendvaris arciausiai, nu bet kiek blogumu girdejau apie ja. ja pasilieku kaip kritini varijanta.

paskui sekanti jei ziurint i kitamiesto puse arciausiai butu baltjos pr. Martyno mazvydo.

As rinkciausi Mazvydo, nors mums pagal rajona priklauso Sendvaris, bet cia jau tik blogiausiu atveju blink.gif
Atsakyti

Na, as girdejau, kad Sendvaris geriau, nei Sauletekis...
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 03 17, 08:33)
na man sakė, kad sąrašai bus iškabinti birželio mėn. gal truputį ankščiau. bet vis tiek neramu  smile.gif

Pas mus sarasai buvo iskabinti tik rugpjucio pabaigoj smile.gif na, man net nekilo mintis, kad neprieme, tik klausimas ar i ta klase, i kuria norejom mirksiukas.gif

Medicinine pazyma jau nunesiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 kovo 2011 - 09:08

o kokių konkrečiai blogumų?
manau, kad mokykla, kaip mokykla, tik kad piešiam visos kaip kokį siaubą baubą mirksiukas.gif
gaila, kad nėra daugiau mamyčių bendraujančių SM forume, kurių vaikučiai Sendvaryje mokosi, papasakotų daugiau..

QUOTE(laurindre @ 2011 03 17, 08:35)
As rinkciausi Mazvydo, nors mums pagal rajona priklauso Sendvaris, bet cia jau tik blogiausiu atveju blink.gif
kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 17 kovo 2011 - 09:13