Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

nežinau..... į tas pamokėles nevaikščiojom. daržely mačiau kad priėmimas į balsinkę bus, bet kažin ar eisim.... kažkaip nusprendėm taip ir tiek.....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 15:07)
nežinau..... į tas pamokėles nevaikščiojom. daržely mačiau kad priėmimas į balsinkę bus, bet kažin ar eisim.... kažkaip nusprendėm taip ir tiek.....

kaip nusprendet, taip ir geriausia... Jei i muzikalke tikrai nores, istos budama vyresne mirksiukas.gif kai pati gales nueiti ir pareiti (kaip ir maniskis)
Papildyta:
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 14:49)
Vieniems pliusas, kitiems minusas. Manau čia dabar jau teisiog "užsisėdai" ant Vydūno m-klos  unsure.gif

Jokio uzzisedimo nematau smile.gif man irgi tai butu is dalies minusas, bet ... vaikas vaikui nelygu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 16 kovo 2011 - 15:14
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 16, 15:16)
kaip nusprendet, taip ir geriausia... Jei i muzikalke tikrai nores, istos budama vyresne  mirksiukas.gif  kai pati gales nueiti ir pareiti (kaip ir maniskis)

bet ir vėl bijau, kad bus per "sena" pianinui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 15:17)
bet ir vėl bijau, kad bus per "sena" pianinui  doh.gif

o nuo keliu reikia pradeti? g.gif
Atsakyti
aš žinau, kad aš pati 4 klasėj būdama nuėjau į muzikos mokyklą ir nepriėmė į pianiną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 16:07)

Pas mus ir pakabintas skelbimas

QUOTE(krika @ 2011 03 16, 16:17)
bet ir vėl bijau, kad bus per "sena" pianinui  doh.gif

O jei nueit ir sužinot kas kaip....ar sena bus ar ne
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 16, 15:23)
o nuo keliu reikia pradeti?  g.gif

Mūsų kaimynas antrokas dar "įtilpo"... Bet, berods, senesnių nepriima g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 15:25)
aš žinau, kad aš pati 4 klasėj būdama nuėjau į muzikos mokyklą ir nepriėmė į pianiną  verysad.gif

Na, tokiu atveju, reikia skambinti i mokykla ir klausti (kol dar laikas). Maniskis, kaip tik po 4 kl. istojo (trimitas)...
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 15:32)
Mūsų kaimynas antrokas dar "įtilpo"... Bet, berods, senesnių nepriima g.gif

Fortepijonas populiarus instrumentas, gal todel? Na, dar ir tai, kad mokintis zymiai ilgiau reikia (berods 7 m.)
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 15:31)
O jei nueit ir sužinot kas kaip....ar sena bus ar ne

tu būtum mačius kaip aš ėjau rašyti prašymą kadamenių atostogų rašyti doh.gif gi galvojau vaikas per vasarą suaugs ir žiūrės kitaip į tą smuiką. atėjo rugsėjo 1-oji. atėjom pas mokytoją su gėlėm. mokytoja tuoj ėmėsi matuoti smuiko. pakišo dukrai po smakru ir girdžiu tokį pššššššš "nenoriu". nu tai negi man kankinti vaiką, kuris per vasarą neišsiilgo instrumento ir grojimo.
greibiau vyrą už parankės, nes bijojau, kad mane mokytoja pamačius kalbins ir pan., tai jis man už nugaros stovėjo, ko laš greitai prašymą surašiau. tad eiti klausti? blink.gif o dar jei reikėtų (na ir reikia) apssipręasti ar lankom su kitu instrumentu, ar akademines tęsiam - tai ir vėl tik už vyriškos nugaros lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 16, 15:34)
Na, tokiu atveju, reikia skambinti i mokykla ir klausti (kol dar laikas). Maniskis, kaip tik po 4 kl. istojo (trimitas)...

na ir aš įstojau ketvirtokė į "kankles" nes ti ktodėl kad antras instrumentas pianinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 16, 15:32)
Maniskis, kaip tik po 4 kl. istojo (trimitas)...

Repetuoja namie? bigsmile.gif lotuliukas.gif Sorry, čia ne sarkazmas, tik šiaip įdomu pasidarė biggrin.gif

Ir ne į visus instrumentus gi nuo pirmos klasės priima. Reik mokykloj klaust.

krika, tai jei balsinė atkrenta, leisk į muzikos mokyklą šiemet. Kokios problemos? Ir aplamai į kokią mokyklą žadi vest? Mašiotą, Smeltę? Būna gi ir pačiose mokyklose kokie tai būreliai. Pasidomėk, gal ir pianinas yra. Bent jau Smeltėj lyg sustiprinta muzika būdavo mastau.gif
Atsakyti
Krika, tai Tu skambink ir nesakyk visko biggrin.gif tik tiek - iki keliu metu priima i fortepijona....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 16, 16:38)
greibiau vyrą už parankės, nes bijojau, kad mane mokytoja pamačius kalbins ir pan., tai jis man už nugaros stovėjo, ko laš greitai prašymą surašiau. tad eiti klausti?  blink.gif o dar jei reikėtų (na ir reikia) apssipręasti ar lankom su kitu instrumentu, ar akademines tęsiam - tai ir vėl tik už vyriškos nugaros  lotuliukas.gif

Aš ir bailė.....
Atsakyti