Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

[quote=jėga,2011 03 16, 12:31]
Taip taip, ir kitose mokyklose pradinukams yra dvi savaitinės anglų kalbos pamokos. Nemokamos... Tiesa, nuo antros klasės, kaip ir visose ne anglų kalbos specializuotose mokyklose.
[/quote]
Negerai, kai savo žodžių neprisimeni tongue.gif

[/quote]
Tai vat, kad puikiai atsimenu savo žodžius tongue.gif - paro man, kur sakiau, kad geriau eiti į kitą, ale nemokamą? Sakydama, kad labiau apsimoka, turėjau omeny finansiškai, nes kalba apie pinigus ėjo.

Tiesiog "užkalė" Vydūnas šitoj temoj jau karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 kovo 2011 - 12:49
QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 12:48)
Sakydama, kad labiau apsimoka, turėjau omeny finansiškai, nes kalba apie pinigus ėjo.

Taip, apie pinigus. O kaip tu įsivaizduoji, apie ką aš galvojau sakydama kaip ten Dilma minėjo, kad kam mokėt, jei daug geriau į kitą, ale nemokamą mokyklą leist? g.gif Tuos pačius pinigus.
Būtų labai gerai, jei dar argumentuotum savo pasisakymą, kodėl neapsimoka mokėt pinigus už vaiko užimtumą? g.gif Ar svarbu tik prieštaraut, pliką pešiot, nes Vydūnas tiesiog "užkalė"? g.gif
Atsakyti
Jega, Dilma tikrai nesake, kad daug geriau. Be to, Tu taip uzsiemei Vyduno gyrimu, kad kabinejiesi prie kiekvieno zodzio paskyto ne taip. Na, gerai - gera ta mokykla, bet kam tai brukti visiems apie ta geri rolleyes.gif bjauru darosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 16 kovo 2011 - 13:18
Kadangi turiu su kuom palyginti, pasakysiu ir as savo nuomone apie Vyduna. Mokykla, kaip mokykla, kazkiek geresne uz vidutine statistine, bet tikrai ne pati geriausia. Kaip ir visur, viskas priklauso nuo mokytojos. Kaip viena pazistama issireiske Vydunas nemegsta nepatogiu vaiku. O kadangi mano vaikas kaip tik toks, tai visko buna doh.gif Mamai gan daznai buna bemieges naktys verysad.gif
Kazkaip mano vaikams nelabai sekasi su pradiniu klasiu mokytojomis. Dukra lanke Baltijos vidurine (tada dar tokia buvo), nors labai buvo isgirta mokytoja, nusielniusi ir visokia tokia thumbup.gif Bet sugebejo ant mano mergytes uzsisesti. Dar ir dabar jauciame to pasekmes doh.gif
I Vyduna ji atejo 10 klaseje. Mokykla jai patiko ir savo atmosfera ir t.t. Mokytoju ir cia yra visokiu. Didziausios problemos kazkodel kyla su fizinio mokytoja g.gif Kaip ir pas visas fizrukes visi turi buti sportininkai, kitokie netoleruojami, nesvarbu nei grupes, nei pazymos, griuk negyvas, bet turi begti doh.gif
Jei butu jai nepatike, tikrai nebutume brolio i ta pacia mokykla leide. As irgi ilgai svarsciau, ka daryti. g.gif Ji man padejo apsispresti.
Atsakyti
Klp savivaldybes puslapy raso, kad Pamario mokykla ir rusu, ir lietuviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 16, 12:57)
Taip, apie pinigus. O kaip tu įsivaizduoji, apie ką aš galvojau sakydama  kaip ten Dilma minėjo, kad kam mokėt, jei daug geriau į kitą, ale nemokamą mokyklą leist? g.gif Tuos pačius pinigus.
Būtų labai gerai, jei dar argumentuotum savo pasisakymą, kodėl neapsimoka mokėt pinigus už vaiko užimtumą? g.gif

Tai jei labai gerai prisimeni mano žodžius, tai ten buvo parašyta - gal labiau apsimoka.....iš karto mokyklinė aplinka tongue.gif . Kadangi pačiai teko susidurt su darželiu-mokykla, tai normali mokyklinė aplinka mano akimis yra didelis pliusas mokyklai.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 13:28)
tai normali mokyklinė aplinka mano akimis yra didelis pliusas mokyklai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 16, 14:16)
Kaip viena pazistama issireiske Vydunas nemegsta nepatogiu vaiku.

Ką reiškia nemėgsta "nepatogių vaikų"?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 16, 12:57)

Būtų labai gerai, jei dar argumentuotum savo pasisakymą, kodėl neapsimoka mokėt pinigus už vaiko užimtumą?

Beje, dar dėl to užimtumo. Žinoma, labai gerai, kai vaikas užimtas, nereik jam vienam kažkur blaškytis ar sėdėt namie prie teliko ar kompo. Bet jei nori leist sportuot? Kaip tada suspėt, jei mokykloj užimtas iki 15.30?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 14:45)
Beje, dar dėl to užimtumo. Žinoma, labai gerai, kai vaikas užimtas, nereik jam vienam kažkur blaškytis ar sėdėt namie prie teliko ar kompo. Bet jei nori leist sportuot? Kaip tada suspėt, jei mokykloj užimtas iki 15.30?

Tai manau ir galvojama prieš tai į kokią mokyklą leisti vaiką.....
Atsakyti
aš muzikos mokykloj šiuos metus paėmiau kaip akademines atostogas, su viltim kad grįž būdama pirmokė. bet kadangi mokykla arčiau namų, nei muzikos mokykla, tai net nebežinau ką daryti? ar atsisakyti muzikos mokyklos, ar tempti su akademinėm iki antros klasės? o jei ir antrokė būdama man ji dar bus kleckas negalintis pats nueiti į muzikos mokyklą?
o ir ji taip laukia rudens, muzikos mokyklos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 13:50)
Tai manau ir galvojama prieš tai į kokią mokyklą leisti vaiką.....

Be aebjo. Tiesiog noriu pasakyt, kad tas užimtumas Vydūne - ne visad toks jau diiidelis pliusas.
Papildyta:
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 13:45)
Ką reiškia nemėgsta "nepatogių vaikų"?

Nepatogūs - tokie, kurie sukelia daugiau problemų, nei kiti savo elgesiu. Yra judrūs, greiti, nepasėdi vienoj vietoj biggrin.gif . Va tokių ir nemėgsta daug kas.

Kirka, o tai ko Balsio atsisakėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 kovo 2011 - 14:11