Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 10:49)
uij mum ji ziauriai toli. ka parekomenduotumet mamytes ax.gif . kurios cia klp priskiriamos prie geresniu ir nebutu siaures asigali nuo p.komunos gatves biggrin.gif

ir ar yra gimnaziju nuo 5klases.  ar visos gimnazijos tik nuo 8klases? kiek mokyklu yra aplamai klp nuo 5-12klasiu. ar vistik einama prie to kad padarys pagrindines iki 8klases, paskui tik gimnazija arba gatves sluot doh.gif

kiek as zinau, pagrindine mokykla yra iki 10 kl. (imtinai). O gimnazija prasideda nuo 9 kl. Klp yra suplanuota, kad bus tik pagrindines ir tik gimnazijos ir visos per tam tikra laika turi tapti arba tokiomis, arba tokiomis. Kiek zinau, tik Zudermano gimnazija ir Balsio gimnazija formuoja visas klases.

Pasitaisau, jau mokyklos patapo tokiomis ar kitokiomis... Mokyklos cia radau (tik Masioto dar parasyta vidurine, bet kiek zinau ji jau pagrindine)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 16 kovo 2011 - 11:25
nu taip atsiprasau iki 10pagrindine smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 16, 09:37)
O Vydūno pradinė tau nepanaši į darželio aplinka? cool.gif

Niu tai va, kad vakar tik suzinojau, kad atskiras pastatas.... Kazkaip net i galva neatejo, kad atskirai gali but.... Maniau viskas Darzu gatvej....

O i Vyduna padaviau, kad linksta ji i daile, ir mociute jos ale dailininke buvo.... Kadangi yra atranka, tai manau, jei jau nepriims, tai per daug ir nesisielosiu (nes vyras ir mano mama yra pries Vyduna.....) O jei priims, vadinasi izvelgs jie kazka, ka verta lavinti....

Tad be Vyduno mums lieka tik sendvaris.... nors iki ten nueiti, irgi nera taip paprasta, dvi gana intesyvias gatves tures pereiti....
Atsakyti
na pasidariau + - sarasiuka kas tiktu ir nebutu bais toliai.

gedminu
martyno mazvydo
pamario
sauletekio
sendvario
viduno
Zudermano (kiek girdejau gali lankyt tik kas turi vokisku saknu)
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 15, 21:58)
Tikiu, kad gerai, tikiu, kad labai gerai, ir tikrai Kitaip, bet negali teigti, kad geriau nei bet kur kitur, nes kitur nesimokė ir nežinai, kaip būtų.

Taip, nežinau, kaip būtų. Todėl ir neteigiau. Bet kalbėjau tik apie tai, ką žinau, mačiau, su kuo susidūriau. Apie konkrečias situacijas, konkrečiose mokyklose. Bet kiekviena susiinterpretavo, išsivartė savaip.

Beje, mano vyresnieji savo mokslus irgi pradėjo vienas Saulutėj, kitas Sendvaryje. Tiesa, Sendvario ne pagrindiniam pastate, o buvo kelios pradinukų klasės Aitvaro gimnazijoj. Ir nieko, išgyveno. Nors tuo metu ir mokyklos dar nebuvo taip skirstomos į l.geras ir l.blogas, ir darželiai/mokyklos tuo metu buvo ant bangos wink.gif

QUOTE(iewike @ 2011 03 16, 00:05)
jega, nu kam sarkazmas... Nugi klausia, tai atsakyk uz ka kiek moket.... Man irgi idomu.

Sarkazmo čia visur buvo pakankamai. Pasirodo iš aplinkinių, mamospusbroliosūnausžmonospažįstamos galima sužinot tai, ko pats lankydamas nė nežinai. Kad direktorius durnas, kad anglų pamokų beveik nėr, kad matematikos blogai moko... Ir nors tam rimtų argumentų kaip ir nėr, visa tai tik ginčytinas klausimas, nu bet... taip sako bigsmile.gif
Tai vat ir mąstau, gal aš ko nors ir apie tuos pinigus nežinau? Juk kaip ten Dilma minėjo, kad kam mokėt, jei daug geriau į kitą, ale nemokamą mokyklą leist?
O mano žinios tik tokios, kad yra mokama už a la prailgintos dienos grupę, kuri yra ne po pamokų, o tarpuose tarp įprastų pamokų ir įvardijama, kaip organizuoto laisvalaikio pamokos. Ir už papildomas muzikos, dailės, teatro (ir lyg anglų, bijau sumeluot, nes nežinau, ar ir kitose mokyklose pradinukams jos yra 2 savaitinės g.gif ) pamokas. Sumoje - 109 lt, šiai dienai.
Bet jei tu buvai užsirašyt, tau visa tai turėjo paaiškint cool.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 08:27)
del viduno tai truputi kyla abejoniu, nes nzn ar reikia mum tos menines pakraipos.

Labai pritariu toms abejonėms. Jei vaikas niekaip nesusijęs su menu ir net neturi pomėgio piešt, dainuot, muzikuot, palikit vietą kitiems. Nereikės paskui nusivilt, kad meno mokė labiau, nei kokios tai matematikos... Nors, pagrindinio mokslo programa visur vienoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 16 kovo 2011 - 11:55
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 11:48)
na pasidariau + - sarasiuka kas tiktu ir nebutu bais toliai.

gedminu
martyno mazvydo
pamario - rusų mokykla
sauletekio
sendvario
viduno
Zudermano (kiek girdejau gali lankyt tik kas turi vokisku saknu)

Atsakyti
nepraleidau kokios g.gif ? aciu jega kad pataiset brauksiu lauk 4u.gif
Atsakyti
kai rasiau prasyma vydune, neklausiau, kiek reikes moketi, o taip savanoriskai man neklausus, niekas nieko ir nesake......... Tyliai prieme pareiskima ir tiek....
Papildyta:
ir nepajutau ypatingesnes atmosferos...
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 16, 12:18)

Tai tada ir neikit ten. Kam kankint save abejonėmis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 16, 11:52)

Sarkazmo čia visur buvo pakankamai. Juk kaip ten Dilma minėjo, kad kam mokėt, jei daug geriau į kitą, ale nemokamą mokyklą leist?

O mano žinios tik tokios, kad yra mokama už a la prailgintos dienos grupę, kuri yra ne po pamokų, o tarpuose tarp įprastų pamokų ir įvardijama, kaip organizuoto laisvalaikio pamokos. Ir už papildomas muzikos, dailės, teatro (ir lyg anglų, bijau sumeluot, nes nežinau, ar ir kitose mokyklose pradinukams jos yra 2 savaitinės g.gif ) pamokas. Sumoje - 109 lt, šiai dienai.

Ooo taip, daugiausia sarkazmo iš tamstos ir buvo/yra.

Paro, kur Dilma taip sakė?

Taip taip, ir kitose mokyklose pradinukams yra dvi savaitinės anglų kalbos pamokos. Nemokamos... Tiesa, nuo antros klasės, kaip ir visose ne anglų kalbos specializuotose mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 16, 12:22)
Paro, kur Dilma taip sakė?
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 13:32)

O jei paskaičiuot, kiek sumokat Vydūne, tai gal labiau į Versmę apsimoka - iš akrto mokyklinė aplinka

Taip taip, ir kitose mokyklose pradinukams yra dvi savaitinės anglų kalbos pamokos. Nemokamos... Tiesa, nuo antros klasės, kaip ir visose ne anglų kalbos specializuotose mokyklose.

Negerai, kai savo žodžių neprisimeni tongue.gif

Supratau, vadinas anglų atkrenta. Yra papildomos muzikos, dailės studijos ir teatro pamokos. Dar pageidaujantys mokomi grot pasirinktu instrumentu - pianinu, smuiku, fleita. Be papildomo mokesčio.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 16, 13:18)
kai rasiau prasyma vydune, neklausiau, kiek reikes moketi, o taip savanoriskai man neklausus, niekas nieko ir nesake......... Tyliai prieme pareiskima ir tiek....
Papildyta:

Man iš karto pasakė kas kiek kainuos, aš dar iš anksčiau pasidomėjau....kas kaip, kiek, užką.....

O man ten labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti