dabar lankom pradine "saulute', sie metai paskutiniai, tad nuo rugsejo laukia naujas suolas tik mama nzn kur
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 15, 23:52)
dabar lankom pradine "saulute', sie metai paskutiniai, tad nuo rugsejo laukia naujas suolas tik mama nzn kur
ai tai jūs norit ar nenorit reikia jau eiti kažkur
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 21:19)
jega, nu kam sarkazmas... Nugi klausia, tai atsakyk uz ka kiek moket.... Man irgi idomu. Padavem jau prasyma Vydune, bet ir i Sendavri planuoju rasyt.... Man nei viena nei kita ne prie sirdies.... Bet, kad Azuolyne nera pradiniu:)
ale kiek azuolyno rajono mamyciu mokyklos iesko.... Man Saulute pradinem irgi butu idealu, nes kieme..... bet kazkaip prisibijau i darzelio aplinka leisti, o paskui va, kai i 5 reiks leisti, ir vel galva suk..... Tad, jei jau lemta i koki sendvari bus eiti, tai jau nuo pirmos klases tegu ir pratinasi....
As esu patenkinta saulute. mokytoja musu begalo faina, vaikai ja myli. mamyciu yra keletas kuriu pirmieji vaikai taip pat mokesi pas tapacia mokytoja- ir tik geriausi atsiliepimai. kas liecia rinkis pradine ar visgi vesti iskarto i didele . as pasirinkau pradine nes netoli namu, nera gatviu dideliu. nera problemos su parejimu paciai. man tai buvo aktualu kai lanke 1 ir 2klases. iskarto atkrenta daugelis baimiu kaip patycios, uzgauliojimai, reketas ir pan. mazyte aplinka nedaug klasiu. bet cia tik mano asmenine nuomone. taciau tikrai nesu nusistacius pries dideles mokyklas. pradinese klasese manau ne mokyklos pasirkimas lemia, o mokytojos .
mokytoja rekomendavo versmes, viduno ir dar kazkuria mokykla. del viduno tai truputi kyla abejoniu, nes nzn ar reikia mum tos menines pakraipos. pasigirsta istikro pastaruoju metu, kad kitos disciplinos siek tiek nukencia, nes ji vistik daugiau orentuota i daile ir muzika.
mokytoja rekomendavo versmes, viduno ir dar kazkuria mokykla. del viduno tai truputi kyla abejoniu, nes nzn ar reikia mum tos menines pakraipos. pasigirsta istikro pastaruoju metu, kad kitos disciplinos siek tiek nukencia, nes ji vistik daugiau orentuota i daile ir muzika.
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 08:27)
mokytoja rekomendavo versmes,
O ji jums gerokai toli...
Apskritai, sakyciau centre mokyklu truksta... Kai gyvenom P.Komunos gatvej (gerai, kad vaikas mazas buvo), jau tada sukau galva, kad nera salia jokios mokyklos.
taip tikrai sutinku kad musu rajone arti pasirinkimo nera. yra kaip yra, gyvenam ten ir vaikas kazkur tures vaziuot. todel ir rinkausi pradine mokyklele kol dar maza. dabar jau bus 11m nebaisu jei reikes ir paciai autobusu vaziuot kai negalesim nuvest. aisku noretusi kad mokykla nebutu kitam mieso gale visiskai nepakeliuj i darba. zodziu pokolkas esu nevilty. klaipeda nera mano gimtine, pati savo nuomones apie mokyklas neturiu. draugu ir giminiu vaikuciai dar maziukai-taigi apie mokyklas numanau tik is nuogirdu per aplinkui
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 08:52)
dabar jau bus 11m nebaisu jei reikes ir paciai autobusu vaziuot kai negalesim nuvest.
Na, taip. Maniskis irgi vazineja autobusu, ten kur reikia (gal nuo kokios 4 kl. - tiksliai nebepamenu)
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 18:28)
Ir išvis, nesuprantu, ko jūs čia kabinėjatės? Parašiau, kas patinka, kodėl patinka ir kas nepatiko, kodėl.
Keista diskusija gaunasi. Parašai, kad ta mokykla - blogai, tuoj pat suvartys, duok čia ant lėkštės argumentus ir dar įrodyk juos visom pozicijom Parašai, kad gerai - vėl suvartys iš visų pusių, kaip taip gali būt, kaip gali išsiskirt su savo gerumu iš minios, nesąmonė, š... ir t.t Žodžiu, turim būt visi vienodi, visi pilka masė, neišsiskirt, neišsišokt, tada bus viskas gerai, ania
Keista diskusija gaunasi. Parašai, kad ta mokykla - blogai, tuoj pat suvartys, duok čia ant lėkštės argumentus ir dar įrodyk juos visom pozicijom Parašai, kad gerai - vėl suvartys iš visų pusių, kaip taip gali būt, kaip gali išsiskirt su savo gerumu iš minios, nesąmonė, š... ir t.t Žodžiu, turim būt visi vienodi, visi pilka masė, neišsiskirt, neišsišokt, tada bus viskas gerai, ania
Va apie tai ir kalbėjau
QUOTE(iewike @ 2011 03 16, 01:22)
ale kiek azuolyno rajono mamyciu mokyklos iesko.... Man Saulute pradinem irgi butu idealu, nes kieme..... bet kazkaip prisibijau i darzelio aplinka leisti, o paskui va, kai i 5 reiks leisti, ir vel galva suk..... Tad, jei jau lemta i koki sendvari bus eiti, tai jau nuo pirmos klases tegu ir pratinasi....
O Vydūno pradinė tau nepanaši į darželio aplinka?
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 16, 10:11)
Na, taip. Maniskis irgi vazineja autobusu, ten kur reikia (gal nuo kokios 4 kl. - tiksliai nebepamenu)
kokia lankote mokykla ir kaip vertinate ja?
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 16, 10:31)
kokia lankote mokykla ir kaip vertinate ja?
maniskiai abu lanko Vyturio mokykla. Man patinka. Gal kazka ir kritikuociau (bet kritikuociau, turbut ir kitas), bet siaip mokykla, kaip mokykla. Man svarbu, kad vaikams nereikia net normalios gatves pereiti (tik kiemines). Vyriasniajam net mokytojos nesirinkau (tuo metu kaltinau save del to, kai kas nors nepatikdavo), mazajai rinkausi (taip pat buna momentu, kai kaltinu save, kad rinkausi ) Juk, kaip sakoma, kai nori ir prie stulpo prisikabinsi Be to, iseina vieni, nes mes su vyru i darbus isvaziuojam anksciau. Vyresnelis lanko dar ir muzikos mokykla, ten nueina (jei silta), jei salciau ar lyja - vaziuoja mikriuku ar autobusu.
uij mum ji ziauriai toli. ka parekomenduotumet mamytes . kurios cia klp priskiriamos prie geresniu ir nebutu siaures asigali nuo p.komunos gatves
ir ar yra gimnaziju nuo 5klases. ar visos gimnazijos tik nuo 8klases? kiek mokyklu yra aplamai klp nuo 5-12klasiu. ar vistik einama prie to kad padarys pagrindines iki 8klases, paskui tik gimnazija arba gatves sluot
ir ar yra gimnaziju nuo 5klases. ar visos gimnazijos tik nuo 8klases? kiek mokyklu yra aplamai klp nuo 5-12klasiu. ar vistik einama prie to kad padarys pagrindines iki 8klases, paskui tik gimnazija arba gatves sluot