Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 15:47)
Na, čia priklauso nuo to, ką vaikas toliau renkasi. Bet čia jau vyresnėse klasėse. Jei žmogus planuoja siet savo gyvenimą su menu, tai jis gauna daugiau muzikos disciplinų, o bendrųjų tiek, kiek reikia. Bet jam niekas nedraudžia pasirinkt ir matematikos sustiprintą lygį ar ką nors kitą. Kadangi man dar tai labai toli, tai nesuku sau galvos, pasakoju tik tai, ką mums pasakojo pavaduotoja per susirinkimą 4u.gif

ir man pavaduotoja tapati pasakojo smile.gif
Papildyta:
MB sesers abi dukros lanko Viduna, blogu atsiliepimu negirdejau, tik tiek, kad "skaudziai per kisene kerta" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 15 kovo 2011 - 16:05
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 15:57)
Va čia visiškai pritariu drinks_cheers.gif (nors ir VBS hihihi.gif )

Aplamai tai paradoksas. Čia tiek daug jūsų, kitų mokyklų atstovų, o temoj kažkodėl pirmauja Vydūnas. Tai kame reikalas? Kelkit ir jūs savo mokyklų reitingus. Negi jos to nenusipelnė?  tongue.gif

VBS kurioj vietoj? Pavardžių nevardinsiu, bet kalbėjau su gyvais žmonėmis.

O kam? Jo ir be šitos temos ir mūsų reitingavo normaliai laikosi tongue.gif
Atsakyti
Aplamai tai paradoksas. Čia tiek daug jūsų, kitų mokyklų atstovų, o temoj kažkodėl pirmauja Vydūnas. Tai kame reikalas? Kelkit ir jūs savo mokyklų reitingus. Negi jos to nenusipelnė?  tongue.gif

a tave perrėksi lotuliukas.gif

perskaičiau karštą diskusiją, pasisakyti neturiu ką - ant manęs nepulkit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 15, 16:29)
a tave perrėksi  lotuliukas.gif

Būūūūtent drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išskyrus tai, kad Vydūne vyresnėse klasėse nieko neišmokstama 

Na, ar imanoma su Tavim gincytis doh.gif juk rasiau, kad anglu k. buna kas trecia savaite ir siek tiek apie matematika, bet tu rasai tik apie tai, apie ka patogu pasigincyt, o visa kita praleidi...

Jei nuo paplepejimo mokyklos reitingas priklausytu...

Niekas cia ir nesakytu nieko pries Vyduna, jei nebutu arsus gyrimas... o kitu mokyklu peikimas
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 16:43)
Na, ar imanoma su Tavim gincytis.

juk rasiau, kad anglu k. buna kas trecia savaite ir siek tiek apie matematika, bet tu rasai tik apie tai, apie ka patogu pasigincyt, o visa kita praleidi...

Niekas cia ir nesakytu nieko pries Vyduna, jei nebutu arsus gyrimas... o kitu mokyklu peikimas

Su manim ir nereikia ginčytis. Aš juk su tavim nesiginčiju, tik rašau tai, ką žinau. Tai kame ginčas?

Praleidau, nes neturiu tuo klausimu ką pasakyt. Nežinau, nesusidūriau tai ir nekalbu tuo klausimu. O tu norėjai, kad kalbėčiau tai, ko nežinau? Kad paskui galėtum pamoralizuot, kaip su tavim ginčijuos? tongue.gif

Dabar parodyk man bent vieną mano žinutę, kur būčiau išpeikus kurią nors mokyklą. Vat taip konkrečiai. Kur parašiau, kad tarkim Balsinė - bloga? Arba Stulpino mokykla bloga, bėkit iš ten? Rašiau TIK apie savo patirtį su Balsio ir Versmės mokykla. Tai, kad man ten kažkas netiko, dar nereiškia, kad VISA ta mokykla yra bloga. Aš taip nesakiau. Aš tikiu, kad ir ten, kaip ir kiekvienoj kitoj mokykloj yra ir gerų mokytojų. Bet tiesiog vienas kažkoks nesusipratimas, kabliukas neleido man su tom mokyklom susipažint artimiau. Ne tiek neleido, kiek pati nebenorėjau. Ir tai natūralu.
Kas dėl Vydūno, tai TAIP, man ta mokykla patinka ir MAN ji yra ze best, kaip Dilma sakė. Ten mokosi mano vaikai, jiems ten patinka. Tai negi dabar turėčiau rašyt, kad Vydūnas visiškas š..., bet aš ten vistiek vaikus vedu ir vesiu. O vat geriausia mokykla yra mano kieme, bet į ją vaikų nevesiu, nes nu... tiesiog unsure.gif
Ir išvis, nesuprantu, ko jūs čia kabinėjatės? Parašiau, kas patinka, kodėl patinka ir kas nepatiko, kodėl.
Keista diskusija gaunasi. Parašai, kad ta mokykla - blogai, tuoj pat suvartys, duok čia ant lėkštės argumentus ir dar įrodyk juos visom pozicijom doh.gif Parašai, kad gerai - vėl suvartys iš visų pusių, kaip taip gali būt, kaip gali išsiskirt su savo gerumu iš minios, nesąmonė, š... ir t.t doh.gif Žodžiu, turim būt visi vienodi, visi pilka masė, neišsiskirt, neišsišokt, tada bus viskas gerai, ania thumbup.gif mirksiukas.gif

Dilma, aš irgi bendrauju su gyvais žmonėm, bet tu juos pavadinai VBS. Tai kuo mano VBS skiriasi nuo tavo? smile.gif
Atsakyti
gal kas apie Sauleteki ka papasakos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 17:31)

kai ne apie Viduna, tai visos dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 21:27)

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
O už ką Vydūne reikia mokėti ?
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 20:27)

Aš Saulėteky nei buvus, nei ką žinau.
Gal atsiras kokia VBS, kas žino tongue.gif
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2011 03 15, 21:04)
O už ką Vydūne reikia mokėti ?

Dilmos paklausk, ji viską žino. Kiek daaaaug ten reik mokėt ir už ką mokėt biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kokios diskusijos įsilingavo. biggrin.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 14, 23:16)
šiandien blogų mokytojų niekas darbe nelaiko...

Na, jei sutartis neterminuota, ir jei jis nedaro kažkokių nusižengimų, atleist iš darbo nieks negali.

QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 11:14)
pradinėse klasėse daug su vaiku turi dirbti ir tėvai - padėti paruošt pamokas, sužiūrėt, kas kaip sekasi, kur reik padėt, paspaust ir t.t.

Ne tik pradinėse klasėse, bet ir gerokai ilgiau.

QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 12:20)
Aš tik sakau, kad Vydūne yra gerai, labai gerai, geriau, nei bet kur kitur ir tiesiog Kitaip lotuliukas.gif 

Tikiu, kad gerai, tikiu, kad labai gerai, ir tikrai Kitaip, bet negali teigti, kad geriau nei bet kur kitur, nes kitur nesimokė ir nežinai, kaip būtų. cool.gif
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 15, 13:48)
bet, kad trūksta pedagogų....o jei netrūksta, seni nenori išeit iš darbo dėl pinigų/mažos pensijos..... irnesakyk.gif uždaras ratas

Na, šiai dienai tikrai netrūksta.
O kodėl seni turi norėt išeit iš darbo, vardan ko jie turi aukotis? Policininkai anksčiau išeina užtarnauto poilsio, kariškiai taip pat. O vat mokytojai turi dirbt iki nukvakimo doh.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 14:02)
Čia apie Vydūno direktorių? Juokingiau nebūna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir kas taip galėjo pasakyt? Galbūt tas, kas pats vaikus auklėja gestapo principu? Tada jo, iš šalies direktorius atrodo kaip durnius, nusileidžia iki vaikų lygio doh.gif  lotuliukas.gif

Na, taip gali pasakyti tik patys paaugliai.

QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 17:31)

lotuliukas.gif Nieko gero.
Atsakyti