QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 16:43)
Na, ar imanoma su Tavim gincytis.
juk rasiau, kad anglu k. buna kas trecia savaite ir siek tiek apie matematika, bet tu rasai tik apie tai, apie ka patogu pasigincyt, o visa kita praleidi...
Niekas cia ir nesakytu nieko pries Vyduna, jei nebutu arsus gyrimas... o kitu mokyklu peikimas
Su manim ir nereikia ginčytis. Aš juk su tavim nesiginčiju, tik rašau tai, ką žinau. Tai kame ginčas?
Praleidau, nes neturiu tuo klausimu ką pasakyt. Nežinau, nesusidūriau tai ir nekalbu tuo klausimu. O tu norėjai, kad kalbėčiau tai, ko nežinau? Kad paskui galėtum pamoralizuot, kaip su tavim ginčijuos?
Dabar parodyk man bent vieną mano žinutę, kur būčiau išpeikus kurią nors mokyklą. Vat taip konkrečiai. Kur parašiau, kad tarkim
Balsinė - bloga? Arba
Stulpino mokykla bloga, bėkit iš ten? Rašiau TIK apie savo patirtį su Balsio ir Versmės mokykla. Tai, kad man ten kažkas netiko, dar nereiškia, kad VISA ta mokykla yra bloga. Aš taip nesakiau. Aš tikiu, kad ir ten, kaip ir kiekvienoj kitoj mokykloj yra ir gerų mokytojų. Bet tiesiog vienas kažkoks nesusipratimas, kabliukas neleido man su tom mokyklom susipažint artimiau. Ne tiek neleido, kiek pati nebenorėjau. Ir tai natūralu.
Kas dėl Vydūno, tai TAIP, man ta mokykla patinka ir MAN ji yra
ze best, kaip
Dilma sakė. Ten mokosi mano vaikai, jiems ten patinka. Tai negi dabar turėčiau rašyt, kad Vydūnas visiškas š..., bet aš ten vistiek vaikus vedu ir vesiu. O vat geriausia mokykla yra mano kieme, bet į ją vaikų nevesiu, nes nu... tiesiog
Ir išvis, nesuprantu, ko jūs čia kabinėjatės? Parašiau, kas patinka, kodėl patinka ir kas nepatiko, kodėl.
Keista diskusija gaunasi. Parašai, kad ta mokykla - blogai, tuoj pat suvartys, duok čia ant lėkštės argumentus ir dar įrodyk juos visom pozicijom
Parašai, kad gerai - vėl suvartys iš visų pusių, kaip taip gali būt, kaip gali išsiskirt su savo gerumu iš minios, nesąmonė, š... ir t.t
Žodžiu, turim būt visi vienodi, visi pilka masė, neišsiskirt, neišsišokt, tada bus viskas gerai, ania
Dilma, aš irgi bendrauju su gyvais žmonėm, bet tu juos pavadinai VBS. Tai kuo mano VBS skiriasi nuo tavo?