Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 14:08)
ne visa citata palikai  mirksiukas.gif  juk parasiau, kad del to galima gincytis ir tai nebuvo pagrindinis argumentas 

Argumentas prieš argumentą? biggrin.gif Ir geriau to išvis nebūtum rašius, nes tikrai bais juokingai nuskambėjo lotuliukas.gif

QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 14:22)
Ai, Jėga, su tavim apie Vydūną ginčytis - kaip su pliku pešiotis

bet tu tik šauki, kad jis - ze best.

Ir iš kur tik tokio stebuklingo personalo tas Vydūnas tiek pririnko.

Gal geriau grįžti prie temos apie mokykl;as, o Vydūno išaukšitinimui atskirą temą atidaryt?

Ir aš panašiai norėjau rašyt. Nu pasakyk arkliui, kad šokoladas yra skaniau, nei jo avižos. Tai juk ne, ginčysis iki nukritimo ir toliau avižom mis lotuliukas.gif ax.gif

Tai jegu ji man yra best, negi turiu sakyt atvirkščiai? bigsmile.gif

Jokio stebuklo. Žmonės kaip žmonės, tik prieš darbą prevencinę psichologinę paskaitėlę išklauso, kaip Galima ir kaip Negalima bendrauti su vaikais ir kitais tos didelės šeimos asmenimis bigsmile.gif Ko nėra jokioj kitoj mokykloj. Aš čia rimtai, jei ką biggrin.gif

Tiesiog Būtina drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 kovo 2011 - 14:44
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 14:40)
tik prieš darbą prevencinę psichologinę paskaitėlę išklauso, kaip Galima ir kaip Negalima bendrauti su vaikais bigsmile.gif Ko nėra jokioj kitoj mokykloj. Aš čia rimtai, jei ką biggrin.gif

thumbup.gif Butu gerai padaryti visuose mokyklose privalomai si kursa, gerai butu, jei dar nuo testu rezultatu priklausytu, ar gales dirbti mokykloj zmogus ar ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2011 03 15, 13:26)
jėga, nebedaryk vydūnui reklamos  mirksiukas.gif  biggrin.gif  o tai čia dar šiemet kažkam ir įstot reikės  lotuliukas.gif

O aplamai, tai Vydūne yra žiauriai blogai. Viskas blogai. Nebent po 2-3 metų kas nors pasikeis ph34r.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 14:25)
Tiesa, Dilma, Tu irgi leidi savo vaika i mokykla su menine pakraipa - argi nesitiki, kad ir kitose srityse gerai ismokys? Man tai cia nepasiteisinimas, jei mokykla su menine pakraipa - tai is kitu dalyku nieko labai ir nesitikiu  ax.gif

Taip, leidžiu. Ir visai ramiai širdim ir ramia galva. Nors teko ir tokią reakciją išgirst, kai pasakėm, kad į Balsio mokyklą eina - "kąąąą jūūūs padaaarėėėt!!!! doh.gif " biggrin.gif Laikausi nuomonės, kad jei vaikas imlus ir mokosi, jam visur gerai. Kažkas skundėsi, kad be muzikos nieko daugiau ir neišmoko Balsinėj, o aš turiu pažįstamą, kuriam Balsinė nesutrukdė ir VU baigt ekonomiką. Čia daug labai priklauso nuo paties vaiko - nenorės mokytis, nė porfesoriai neįdės į galvą to, ko reikia. Mano abu vaikai kols kas patenkinti savo mokyklose ir man ramu. Bet nesiruošiu kryžium gultis, kad jos pačios geriausios Klaipėdoj biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 14:40)
Argumentas prieš argumentą? biggrin.gif Ir geriau to išvis nebūtum rašius, nes tikrai bais juokingai nuskambėjo lotuliukas.gif

Ir aš panašiai norėjau rašyt. Nu pasakyk arkliui, kad šokoladas yra skaniau, nei jo avižos. Tai juk ne, ginčysis iki nukritimo ir toliau avižom mis lotuliukas.gif  ax.gif

Tai jegu ji man yra best, negi turiu sakyt atvirkščiai? bigsmile.gif

Jokio stebuklo. Žmonės kaip žmonės, tik prieš darbą prevencinę psichologinę paskaitėlę išklauso, kaip Galima ir kaip Negalima bendrauti su vaikais ir kitais tos didelės  šeimos asmenimis bigsmile.gif Ko nėra jokioj kitoj mokykloj. Aš čia rimtai, jei ką biggrin.gif

Kaip ir visi kiti argumentai prieš Vydūną biggrin.gif . Galbūt todėl čia niekas nesistengia jų viešint?

Tai gerai, kad ji tau ze best. Man irgi ir Balsinė best, ir Mažvydas best. Abi skirtingos, bet abi turi savo pliusų. Bet kam čia gultis kryžium ir negirdėt nieko, kas yra sakoma prieš?
Ale arklio pavyzdys čia nelabai tinkamas... Mažu nuo tokio kiekio šokolado jis ir nusprogtų tongue.gif

irnesakyk.gif žinom mes tas paskaitas biggrin.gif . Ir aš rimtai, žinok mirksiukas.gif
Papildyta:
jėga, nebedaryk vydūnui reklamos  mirksiukas.gif  biggrin.gif   o tai čia dar šiemet kažkam ir įstot reikės   lotuliukas.gif

TIksliai, Slapux... Argumentuok, kodėl nenori mažės į muzikos klasę leist tongue.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 15 kovo 2011 - 15:10
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 15:09)
Taip, leidžiu. Ir visai ramiai širdim ir ramia galva. Nors teko ir tokią reakciją išgirst, kai pasakėm, kad  į Balsio mokyklą eina - "kąąąą jūūūs padaaarėėėt!!!! doh.gif " biggrin.gif Laikausi nuomonės, kad jei vaikas imlus ir mokosi, jam visur gerai. Kažkas skundėsi, kad be muzikos nieko daugiau ir neišmoko Balsinėj, o aš turiu pažįstamą, kuriam Balsinė nesutrukdė ir VU baigt ekonomiką. Čia daug labai priklauso nuo paties vaiko - nenorės mokytis, nė porfesoriai neįdės į galvą to, ko reikia. Mano abu vaikai kols kas patenkinti savo mokyklose ir man ramu. Bet nesiruošiu kryžium gultis, kad jos pačios geriausios Klaipėdoj biggrin.gif

o kas balsio mokykloj negerai? smile.gif kazi kuria pradiniu klasiu mokytoja rinktis? gal kokiu atsiliepimu turit ax.gif
Atsakyti
Taip, leidžiu. Ir visai ramiai širdim ir ramia galva.

Bet ir nesakai, kad kiti mokslai tai dzin...

Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 15:15)
o kas balsio mokykloj negerai? smile.gif

o tas, kad tik Vydunas gerai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 15:15)
o kas balsio mokykloj negerai? smile.gif kazi kuria pradiniu klasiu mokytoja rinktis? gal kokiu atsiliepimu turit ax.gif

O kas sakė, kad ten negerai? Mano vaikui ten gerai. Va, Jėgos vaikui negerai buvo.
O jei klausiat dėl bendros nuomonės - tai vyrauja nuomonė, kad balsinė gerai paruošia tik menininkus, o visi bendrieji dalykai lieka nuskriausti.
Apie šiemetines 4tų klasių mokytojas nieko nežinau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 15:25)

Tai žinoma, kad ne dzin. Bet kol kas jie tikrai nenukenčia nuo muzikos. Nuo gimnastikos labiau biggrin.gif - gerai, kad tam mano vaikui nereik didelių pastangų mokslams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 15:30)
O kas sakė, kad ten negerai? Mano vaikui ten gerai. Va, Jėgos vaikui negerai buvo.
O jei klausiat dėl bendros nuomonės - tai vyrauja nuomonė, kad balsinė gerai paruošia tik menininkus, o visi bendrieji dalykai lieka nuskriausti.
Apie šiemetines 4tų klasių mokytojas nieko nežinau. 4u.gif

as su viena mergina kalbejau, kuri baigusi balsio gimnazija, tai ji sako, kad bendriems dalykams skiriama tiek pat demesio, kaip ir muzikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 15 kovo 2011 - 15:36
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 15:35)
as su viena mergina kalbejau, kuri baigusi balsio gimnazija, tai ji sako, kad bendriems  dalykams skiriama tiek pat demesio, kaip ir muzikai smile.gif

Va, taip va bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 15:35)
as su viena mergina kalbejau, kuri baigusi balsio gimnazija, tai ji sako, kad bendriems  dalykams skiriama tiek pat demesio, kaip ir muzikai smile.gif

Na, čia priklauso nuo to, ką vaikas toliau renkasi. Bet čia jau vyresnėse klasėse. Jei žmogus planuoja siet savo gyvenimą su menu, tai jis gauna daugiau muzikos disciplinų, o bendrųjų tiek, kiek reikia. Bet jam niekas nedraudžia pasirinkt ir matematikos sustiprintą lygį ar ką nors kitą. Kadangi man dar tai labai toli, tai nesuku sau galvos, pasakoju tik tai, ką mums pasakojo pavaduotoja per susirinkimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 11:22)
Skaitau skaitau tas diskusijas... Ir man susidaro toks vaizdas, kad kiekviena liaupsina ir giria tik savo mokyklą, kaip mažas vaikas savo žaislą. O aršiausios gynėjos yra Vydūne biggrin.gif

aš neliaupsinu , nes tiksliai nežinau ax.gif , bet,kad ten tikrai nėra to kuo čia gąsdina tai tikrai, bent kol kas rolleyes.gif

QUOTE(Pacankė @ 2011 03 15, 13:10)
Ko čia taip "pešatės" dėl tų mokyklų tongue.gif , kiekvienam savo pati geriausia, pati mieliausia....kažkas paprašė išdėstyt, išdėstė..bet vėl priėjo iki ko  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

jėga, nebedaryk vydūnui reklamos  mirksiukas.gif  biggrin.gif  o tai čia dar šiemet kažkam ir įstot reikės  lotuliukas.gif

hihihi.gif ateisi į Stulpiną lotuliukas.gif

QUOTE(eris @ 2011 03 15, 13:45)
Tai kad ir yra problema tame, kad Stulpine tokiu mokytoju dauguma, ir fig tu jos ismesi is valstybines istaigos: i drba ateina, pamokas veda.  irnesakyk.gif

o kitur kaip? ar čia šioje mokykloje surinkti patys blogiausi mokytojai g.gif , kaip tik turėsiu progą paklausiu vadovų ax.gif , kaip ji drįstanti laikyti prastus pačius prasčiausius mokytojus .
Atsakyti
Laikausi nuomonės, kad jei vaikas imlus ir mokosi, jam visur gerai. Kažkas skundėsi, kad be muzikos nieko daugiau ir neišmoko Balsinėj, o aš turiu pažįstamą, kuriam Balsinė nesutrukdė ir VU baigt ekonomiką. Čia daug labai priklauso nuo paties vaiko - nenorės mokytis, nė porfesoriai neįdės į galvą to, ko reikia.

Bet kam čia gultis kryžium ir negirdėt nieko, kas yra sakoma prieš?

Va čia visiškai pritariu drinks_cheers.gif (nors ir VBS hihihi.gif )

Aš kryžium ir negulėjau. Ant kėdės sėdžiu laugh.gif O kas buvo sakoma Prieš? Rimtai, nei mačiau, nei girdėjau. Gal gali primint? Išskyrus tai, kad Vydūne vyresnėse klasėse nieko neišmokstama (tik nebuvo paminėta, ar dėl mokytojų nemokymo, ar dėl paties vaiko nenoro mokytis?) ir neva tai direktorius durnas tongue.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 15:25)

o tas, kad tik Vydunas gerai...  biggrin.gif

Čia į mano daržą? Aš nesakiau, kad man dzin. Žinok ir šiandien visas pamokas kartu darom cool.gif Aš sakiau tik, kad iš mokyklos su menine pakraipa, nesitikiu sulaukt ypatingo matematiko. Bet jei jis bus ir menininkas, ir matematikas - valio biggrin.gif

Kraštutinumai.

Aplamai tai paradoksas. Čia tiek daug jūsų, kitų mokyklų atstovų, o temoj kažkodėl pirmauja Vydūnas. Tai kame reikalas? Kelkit ir jūs savo mokyklų reitingus. Negi jos to nenusipelnė? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 kovo 2011 - 16:04