Su mokyklos atmosfera reikia laiko susipažinti, žinoma pirmi įspūdžiai irgi jau daug ką pasako.
Aš vakar į Stulpiną ėjau jau su atitinkama neigiama nuomone
Ir viskas buvo kitaip nei tikėjausi, pradedant nuo durų atidarymo, budinti buvo super mandagi ir maloni, sekretorė irgi, ir su direktore maloniai pakalbėjau, jokių problemų nekilo. Būčiau rami, jei ne tos apinkinių reakcijos, kai pasakau kur vesiu, nuleidžia akis ir tepasako, kad tik į pradinę tada, tai man kaip su peiliu, atrodo, kad aš lyg akla būčiau ir kažko nematyčiau
Man baisiausia mokykloj ABEJINGUMAS mano nuomone negali dirbti mokykloje abejingas savo darbui žmogus, bet tokių būna, aš turėjau auklėtoją tokią ir dar viena tokia buvo, pereinu į kitą gatvės pusę jei pasitaiko susitikti
QUOTE(marmari @ 2011 03 15, 14:38)
Man baisiausia mokykloj ABEJINGUMAS mano nuomone negali dirbti mokykloje abejingas savo darbui žmogus, bet tokių būna, aš turėjau auklėtoją tokią ir dar viena tokia buvo, pereinu į kitą gatvės pusę jei pasitaiko susitikti
Aš ir tūrėjau tokia auklėtoją....
Ir dabar pilna tokių auklėtojų/mokytojų.....
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 13:28)
Ale, as girdejau ir pasakiau...
Prasom daugiau ir konkreciau
QUOTE(eris @ 2011 03 15, 14:41)
Prasom daugiau ir konkreciau
Visad taip, pradžioje "prašom daugiau, konkrečiau", paskui žiek ir prasideda puolimas....taip Jėga ir buvo užpulta
QUOTE(Pacankė @ 2011 03 15, 13:43)
Visad taip, pradžioje "prašom daugiau, konkrečiau", paskui žiek ir prasideda puolimas....
Virtualūs pomidorai ir šūkavimas, kad Vydūnas vis tiek geriausias
QUOTE(marmari @ 2011 03 15, 13:38)
Tai kad ir yra problema tame, kad Stulpine tokiu mokytoju dauguma, ir fig tu jos ismesi is valstybines istaigos: i drba ateina, pamokas veda.
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 14:44)
Virtualūs pomidorai ir šūkavimas, kad Vydūnas vis tiek geriausias
Koks skirtuma, vieniems jis geriausias, kitiems blogiausias....dzin....prašo žmonės nuomonės, tai ir išdėsto
Papildyta:
QUOTE(eris @ 2011 03 15, 14:45)
Tai kad ir yra problema tame, kad Stulpine tokiu mokytoju dauguma, ir fig tu jos ismesi is valstybines istaigos: i drba ateina, pamokas veda.
Nė vien toje mokykloje, daug kur tokia problema yra ir ne vien mokyklose ir darželiuose....bet, kad trūksta pedagogų....o jei netrūksta, seni nenori išeit iš darbo dėl pinigų/mažos pensijos..... uždaras ratas
as parasiau, kad girdejau ir apie Vyduna, bet buvo praignoruota... tai parasiau dar karta Kalbu tik apie vyresniu klasiu mokykla ir ne apie atmosfera. Na, sakykit, argi mes leidziam vaikus i mokykla tik tam, kad jie gerai laika praleistu. As manau, kad tam, jog kazka ismoktu... O kai anglu k. pamokos vyksta tik kas trecia savaite... o kai nuejus mergina i gimnazija ir is matematikos turejus 9, gimnazijoj beturi tik 2... o direktorius visu vaiku laikomas "durnium" (na, cia galima gincytis)...siuo metu daugiau neatmenu, nes kai klausiausi nelabai rupejo...
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 13:28)
Ale, as girdejau ir pasakiau...
Tai kad tu nieko nepasakei Kita vertus, aš kalbėjau apie pradines klases IR apie mokyklos vidinę atmosferą. Bandyk paneigt, kad Vydūne ji po 5 klasės kardinaliai pasikeis. Nepatikėsiu
Apie mokslą vyresnėse klasėse nieko nesakiau. Nes ir nežinau. Kai bus, matysim. Tiesą sakant, nieko ypatingo ir nesitikiu. Vistik mokykla su menine pakraipa.
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 13:32)
Matai, Jėga, kiti veržiasi į tą Versmę ir ten patenkinti. Nes ne pavaduoja su kyšiu rankoj jų vaikus moko...
O jei paskaičiuot, kiek sumokat Vydūne, tai gal labiau į Versmę apsimoka - iš akrto mokyklinė aplinka
O jei paskaičiuot, kiek sumokat Vydūne, tai gal labiau į Versmę apsimoka - iš akrto mokyklinė aplinka
Žinau, kad veržiasi. Patenkinti ir valio. Aš nepatenkinta. O Vydūnas tuo ir skiriasi, kad ten vaikus ne tik mokytojai moko. Ir pavaduotoja moko, ir budinti, ir net valytojos... Pagarbos vieni kitiems ir teigiamų emocijų. Netiki? Pasidomėk
Ir kiek mes mokam? O svarbiausia, už ką mokam?
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 13:49)
o direktorius visu vaiku laikomas "durnium"
Čia apie Vydūno direktorių? Juokingiau nebūna Ir kas taip galėjo pasakyt? Galbūt tas, kas pats vaikus auklėja gestapo principu? Tada jo, iš šalies direktorius atrodo kaip durnius, nusileidžia iki vaikų lygio
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 14:02)
Čia apie Vydūno direktorių? Juokingiau nebūna Ir kas taip galėjo pasakyt? Galbūt tas, kas pats vaikus auklėja gestapo principu? Tada jo, iš šalies direktorius atrodo kaip durnius, nusileidžia iki vaikų lygio
ne visa citata palikai juk parasiau, kad del to galima gincytis ir tai nebuvo pagrindinis argumentas
kai apie Vyduna parasiau - mano netas net uzluzo
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 14:08)
kai apie Vyduna parasiau - mano netas net uzluzo
Ir mano irgi
Ai, Jėga, su tavim apie Vydūną ginčytis - kaip su pliku pešiotis . NIekur nesakiau, kad jis blogas, bet tu tik šauki, kad jis - ze best. jau net neįdomu, kaip ten viskas idealu, kaip ten valytojos moko vaikus ir t.t. Ir iš kur tik tokio stebuklingo personalo tas Vydūnas tiek pririnko. Psio, ir toliau tylėdama skaitysiu, kokia ten ideali atmosfera
Net susinervijau
Gal geriau grįžti prie temos apie mokykl;as, o Vydūno išaukšitinimui atskirą temą atidaryt?
arba
"Vyduno mokykla ir kitos Klaipedos mokyklos"
Tiesa, Dilma, Tu irgi leidi savo vaika i mokykla su menine pakraipa - argi nesitiki, kad ir kitose srityse gerai ismokys? Man tai cia nepasiteisinimas, jei mokykla su menine pakraipa - tai is kitu dalyku nieko labai ir nesitikiu