Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(cvetocik @ 2011 03 15, 12:29)
kas ta pikta mokytoja? smile.gif

Oi, aš tikrai nepasakysiu, nei jos vardo, nei pavardės. Neprisimenu, neužfiksavau. Neprisimenu net kaip atrodė. Seniai jau tai buvo ir mačiau aš ją tik kelioliką sekundžių, kol už durų išmetė lotuliukas.gif Toliau tik girdėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 12:20)

Aš nenustatinėjau, kokia ta atmosfera kiekvienoj mokykloj, nepravedžiau tokių tyrimų bigsmile.gif O kaip yra kitur... nugi bendrauju, su draugais, pažįstamais... pasipasakoja ax.gif
Dabar kiek teko susidurt pačiai. Kai ieškojau mokyklos savo sūnui, pakeitus gyvenamą vietą, tai nuėjau į pačią artimiausią, mums priklausiusią - Versmę. Kuo tas nuėjimas baigėsi, kaip pabendravau su mokyklos valdžia, nebeaprašinėsiu, nes esu jau rašius kažkurioj temoj. Tuo metu padėjau didelį minusą ties ta mokykla. Nes kaip galiu patikėt jai savo vaikus, jei aš ja nepasitikiu, su vadovais nesusikalbu? tongue.gif
Mokytoja buvo pikta cool.gif Aš ten pati buvau, mačiau, girdėjau. Ir nežinau, gal ten jos nuotaika buvo ne ta, gal diena ne ta, gal tiesiog, pavargo nuo tokio naujokų kiekio... gal. Kam nebūna. Bet tądien to neturėjo būt. Taškas. Nes dėl vienos klaidos aš ir ten padėjau minusiuką cool.gif
Beje, turiu pažįstamų, lankančių Balsinę, atsiliepimus žinau wink.gif
O Vydūnu kol kas patenkinta ax.gif

Bet aš nesakau, kad kitose mokyklose yra kažkas ypatingai blogai ir nesuprantu, ko jūs čia ginatės lotuliukas.gif Aš tik sakau, kad Vydūne yra gerai, labai gerai, geriau, nei bet kur kitur ir tiesiog Kitaip lotuliukas.gif 
Bet jei nebūtume įstoję ten, būtume ėję į bet kurią kitą mokyklą. Arčiau namų kiemo. Be mokslo neliktume, faktas cool.gif

O sakai, kad buvo svarbu mokyklos atmosfera, mokytojų ir kitų darbuotojų santykiai tongue.gif
VBS agentūra - kažkieno įspūdžių perpasakojimas - ne argumentas nuspręsti, kokia mokykloj atmosfera. Bent jau man.

O gal čia ne mokyklos vadovybės problema? Kad tu su jais nesusišneki tongue.gif ?
O Vydūne nebūna piktų mokytojų? Nebūna mokytojų be nuotaikos? Ar tik tu negirdėjai/nematei?

Nu, visų pirma, ne mes čia ginamės, o jūs - vydūnietės biggrin.gif . Vis bandot įrodyt, kad tai - geriausia mokykla Klaipėdoj. Visų antra, mano akimis ji turi vieną pagrindinį minusą dabar - jūs matot tik atmosferą, kuri yra mini mokyklinėj aplinkoj - pradinėse klasėse, atskiram pastatėlyje, mažyčiame. Ir bandot sulyginti tai su 8 ar 10 klasių mokyklom, kur yra žyyyymiai daugiau žmonių, įvairesnis tų žmonių amžius, poreikiai ir interesai.
Atsakyti
o tai darzu gatvej tik pradine ten ta mokykla? Galvojau normali, kaip ir visos.....
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 15, 13:04)
o tai darzu gatvej tik pradine ten ta mokykla? Galvojau normali, kaip ir visos.....

Tai Daržų gatvėj nuo 5 klasės tik. O Baltikalnio - kažkokio darželio patalpoj - pradinės.
Atsakyti
Ko čia taip "pešatės" dėl tų mokyklų tongue.gif , kiekvienam savo pati geriausia, pati mieliausia....kažkas paprašė išdėstyt, išdėstė..bet vėl priėjo iki ko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 12:42)
O sakai, kad buvo svarbu mokyklos atmosfera, mokytojų ir kitų darbuotojų santykiai tongue.gif
VBS agentūra - kažkieno įspūdžių perpasakojimas - ne argumentas nuspręsti, kokia mokykloj atmosfera. Bent jau man.

O gal čia ne mokyklos vadovybės problema? Kad tu su jais nesusišneki tongue.gif ?

O Vydūne nebūna piktų mokytojų? Nebūna mokytojų be nuotaikos? Ar tik tu negirdėjai/nematei?

Taigi aš jau aprašiau savo patirtus įspūdžius su nekaikurių mokyklų darbuotojais. Ar tai mažai? Kokia čia VBS? Apie visas mokyklas nekalbu. O kas yra Vydūne kitaip, nu tai... nepabuvęs, nesuprasi biggrin.gif Ale matai, Vydūne ir VBS blogai atsiliepiančių nėr lotuliukas.gif

Tai, kad Versmės pradinių klasių pavaduotoja mėgsta kyšius ir pagal tai skirsto, ką priimt ir ko ne, vieša paslaptis, žinok tongue.gif Toks tatai ir buvo mūsų nesusikalbėjimas cool.gif

Nežinau. Negirdėjau, nemačiau, vaikai nesakė. O tai ir svarbiausia smile.gif
Atsakyti
As nezinau kuri mokykla klp pati geriausia ar pati blogiausia (ir nesiruosiu labai i tai gilintis), bet tikrai - sioje temoje viena tendencija - Vydunas pats paciausias... biggrin.gif O as pvz. esu labai nekokiu nuomoniu apie ji girdejusi del vyresniu klasiu... Tai gal tas pats, kaip ir Stulpine? Be to, mano nuomone - geriausia, kai vaikas iskart eina i normalia mokykla su daug ir ivairaus amziaus vaiku...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 13:18)
O as pvz. esu labai nekokiu nuomoniu apie ji girdejusi del vyresniu klasiu... Tai gal tas pats, kaip ir Stulpine?  Be to, mano nuomone - geriausia, kai vaikas iskart eina i normalia mokykla su daug ir ivairaus amziaus vaiku...

Ir tai yra tavo nuomonė. Super drinks_cheers.gif
O aš turiu savo nuomonę. Ją irgi galiu turėt, ar ne? Ir ji nebūtinai turi sutapt su daugumos smile.gif
Atsakyti
jėga, nebedaryk vydūnui reklamos mirksiukas.gif biggrin.gif o tai čia dar šiemet kažkam ir įstot reikės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 15 kovo 2011 - 13:28
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 13:17)
Ale matai, Vydūne ir VBS blogai atsiliepiančių nėr lotuliukas.gif

Ale, as girdejau ir pasakiau...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 03 15, 13:28)
Ale, as girdejau ir pasakiau...

Nu ir kaip tu išdrįsai, a? biggrin.gif

Matai, Jėga, kiti veržiasi į tą Versmę ir ten patenkinti. Nes ne pavaduoja su kyšiu rankoj jų vaikus moko... O jei paskaičiuot, kiek sumokat Vydūne, tai gal labiau į Versmę apsimoka - iš akrto mokyklinė aplinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 15 kovo 2011 - 13:34
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 13:32)
Nu ir kaip tu išdrįsai, a? biggrin.gif

bigsmile.gif kaip kazkas sake, pomidorai cia irgi virtualus rolleyes.gif
Atsakyti