Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(eris @ 2011 03 14, 18:00)
Mano nuomone si mokykla labai prasta, nors pagrindinej tikrai dirba saunios mokytojos, bet nuo 5 kl  schmoll.gif

man irgi įdomiau būtų konkrečiau, jei nenorite viešai galima ir į až parašyti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū nuoširdžiai visoms už nuomones mirksiukas.gif
Kiekviena labai svarbi smile.gif Kuo daugiau, tuo geriau mirksiukas.gif
eris, aš irgi norėčiau plačiau apie tą prastumą sužinoti g.gif
Galvojau,kad ta pirma klasė bus sunki, bet, kad man taip sunku bus doh.gif
Rudenį išeisiu į darbą, dirbsiu kitam miesto gale, galimybės vaiką vežioti, pasiimti viduryje dienos nebus, taip norisi teisingą spprendimą priimti, kad nereikėtų darbe sienomis lipti. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Tisan @ 2011 03 14, 18:29)
gal galima konkreciau,kuom ji prasta  g.gif

As irgi, bet as savo vaikina pervedziau i kita mokykla (gailiuosi, kad velai) ir mano kaimyne. (na jie buta pakeite, bet vaiko atsilepimai apie kita mokykla - mokytis sunkiau, mokytojai daugiau reikalauja, bet idomiau. Kitos kaimynes vaikas mokesi Varpo, po sujungimo (Varpu tapo gimnazija, visus mokinius iki 8 kl perkele i Stulpina) ir mokytoju pakeitimo labai suprastejo ir pazymiai ir noras mokytis. Mano nuomone si mokykla labai prasta, nors pagrindinej tikrai dirba saunios mokytojos, bet nuo 5 kl  schmoll.gif

Ar mazai?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2011 03 14, 21:51)

Mazai. Suprasteje pazymiai ir noras mokytis turi buti kazkaip argumentuoti. Kas konkreciai negerai? Mokytojai? Aplinka? Kodel mokytis yra neidomu butent sitoje mokykloje,o kitoje jau patapo idomu?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 14, 15:39)
<...> Nėra tas baubas toks baisus kaip skamba čia. priklausys nuo jūsų klasės, nuo tėvų požiūrio į mokyklą ir t.t. bet jei jau ateisi su nuomone, kad čia jau š , mes čia tik pabūsim iki ketvirtos klasės tai juk niekas neišmuš jums iš galvelės to. Nes ir sienos tada nepatiks, ir budinčios, ir durų spalva ir t.t  biggrin.gif 
drinks_cheers.gif

<...> Mano nuomone si mokykla labai prasta, nors pagrindinej tikrai dirba saunios mokytojos, bet nuo 5 kl  schmoll.gif

turbūt panaši situacija ir su sendvariu. bet gi įstoja vaikai ir iš tų tokių mokyklų į gimnazijas g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2011 03 14, 20:51)

man irgi mažokai, suprastėję pažymiai...kodėl...nesimokė...ar reikalavimai per griežti ..gal sistema kitokia, gal paauglystė ir tiesiog maištas....kaip drįso išvaryt jį iš mokyklos ir iškelti į buvusią rusų "neprestižinę " mokyklą ax.gif , priežasčių įvairių jokių argumentų dėl mokytojų, tvarkos, sistemos nemačiau kas būtent negerai , o gal tas vaikas nepritapo ne dėl mokyklos kaltės....ir kaip gali visos mokytojos nuo penktos klasės būti blogos....šiandien blogų mokytojų niekas darbe nelaiko...na čia mano nuomonė rolleyes.gif , man pasirodė direktorė labai jaunatviška ir šiuolaikiška, tikiuosi pakankamai protinga atstatyti mokyklos įvaizdį ax.gif

dėl įdomiau mokytis, su kokiu požiūriu ateisi taip ir bus įdomu, manau šiai dienai mokytojai labai komunikabilūs, kad ypač su vyresnėmis klasėmis elgtųsi normaliai, ir įdomumu paįvairintų pamokas. Manau priklauso nuo mūsų pačių, jei kalsiu vaikui,kad jau šita mokykla toks š ir toks briedas ypač paaugliui tai kaip jis ten gali eiti su noru mokytis, jei ant kiekvieno kampo mato vien blogybę ax.gif

šiaip norėčiau tikėti, kad aš esu teisi, ir tikiuosi po ketverių metų manysiu taip pat. Nors niekas nežino galvos neguldau, bet lygiai taip pat negalima guldyti už pačias prestižiškiausias mokyklas.
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2011 03 14, 22:58)
drinks_cheers.gif
turbūt panaši situacija  ir su sendvariu. bet gi įstoja vaikai ir iš tų tokių mokyklų į gimnazijas  g.gif  smile.gif

įstoja dar ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Na, mano sunus nera pats geriausias mokinys, bet nekaltinu del to mokyklos. Zinoma, kartais pagalvoju, kad tam tikras mokytojas tam tikroje situacijoje galejo pasielgti kitaip... bet taip gali buti betkurioje mokykloje...
Atsakyti
Vienos taisyklės, ar apibendrinimo gerai mokyklai ir negali būt. Kažkam reikia stipresnio, girežtesnio mokytojo. Kažkam kaip tik atlaidesnio, ramesnio. Kažkam naujai išdažytų sienų, naujų tualetų. Kažkam pozityvios, draugiškos aplinkos. Kažkam, kad namai arčiau mokyklos būtų ir t.t. tongue.gif

Man pačiai svarbiausia buvo mokyklos vidinė atmosfera, santykis tarp mokytojų, kitų mokyklos darbuotojų ir mokinių. Manau, kad tai pradinukui svarbu. Stresas jau ir taip derintis prie naujos aplinkos, naujų taisyklių, o jei dar aplinka nedraugiška, tai išvis nekas. Mokslo atžvilgiu, manyčiau, kad visose mokyklose tas pats. Juolab, esu tos nuomonės, kad pradinėse klasėse daug su vaiku turi dirbti ir tėvai - padėti paruošt pamokas, sužiūrėt, kas kaip sekasi, kur reik padėt, paspaust ir t.t. O vėliau, nuo 5 klasės, vėlgi, reik žiūrėt pagal situaciją, keisti tą mokyklą, ar palikt toj pačioj.

Atsakyti
Skaitau skaitau tas diskusijas... Ir man susidaro toks vaizdas, kad kiekviena liaupsina ir giria tik savo mokyklą, kaip mažas vaikas savo žaislą. O aršiausios gynėjos yra Vydūne biggrin.gif
Mano vaikai į skirtingas mokyklas eina. Ir abiejom aš patenkinta. Ir to draugiškumo abiejose pakanka, ir paruošimu, bent jau kol kas, nesiskundžiu. Kaip bus toliau - žiūrėsim.

Jėga, o kokie santykiai tarp mokytojų ir kitų darbuotojų kitose mokyklose? Spėjai pastebėt? Ir kada spėjai nustatyt, kokia kitoj - ne Vydūno - mokykloj atmosfera?

Pradinukui svarbiausia - tėvų nusiteikimas mokyklos ir mokytojos atvžvilgiu. Kokį su[ratimą jam suformuos tėvai, su tokiu jis ir išeis į mokyklą - ar tai bus Vydūnas, ar tai bus Stulpinas ar Versmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 15 kovo 2011 - 11:23
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 11:22)
O aršiausios gynėjos yra Vydūne biggrin.gif

Pradinukui svarbiausia - tėvų nusiteikimas mokyklos ir mokytojos atvžvilgiu. Kokį su[ratimą jam suformuos tėvai, su tokiu jis ir išeis į mokyklą - ar tai bus Vydūnas, ar tai bus Stulpinas ar Versmė smile.gif

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 11:22)
Mano vaikai į skirtingas mokyklas eina. Ir abiejom aš patenkinta.

Jėga, o kokie santykiai tarp mokytojų ir kitų darbuotojų kitose mokyklose? Spėjai pastebėt?

Mano, žinok, irgi laugh.gif Ir aš taip pat abiem patenkinta lotuliukas.gif

Aš nenustatinėjau, kokia ta atmosfera kiekvienoj mokykloj, nepravedžiau tokių tyrimų bigsmile.gif O kaip yra kitur... nugi bendrauju, su draugais, pažįstamais... pasipasakoja ax.gif
Dabar kiek teko susidurt pačiai. Kai ieškojau mokyklos savo sūnui, pakeitus gyvenamą vietą, tai nuėjau į pačią artimiausią, mums priklausiusią - Versmę. Kuo tas nuėjimas baigėsi, kaip pabendravau su mokyklos valdžia, nebeaprašinėsiu, nes esu jau rašius kažkurioj temoj. Tuo metu padėjau didelį minusą ties ta mokykla. Nes kaip galiu patikėt jai savo vaikus, jei aš ja nepasitikiu, su vadovais nesusikalbu? tongue.gif
Paskui ruošiau kitą pirmoką į mokyklą. Blogiausia, kad pagal rajoną tebepriklausė ta pati Versmė doh.gif lotuliukas.gif Kadangi vaikis prie meno, dėjau viltis į Vydūną ir Balsį. Balsinė būtų buvusi arčiau ir daug patogiau, bet... Po pirmos apžiūros, atrankos dienos, jis man užprotestavo: daugiau ten neisiu. Ir aš žinau, kodėl. Mokytoja buvo pikta cool.gif Aš ten pati buvau, mačiau, girdėjau. Ir nežinau, gal ten jos nuotaika buvo ne ta, gal diena ne ta, gal tiesiog, pavargo nuo tokio naujokų kiekio... gal. Kam nebūna. Bet tądien to neturėjo būt. Taškas. Nes dėl vienos klaidos aš ir ten padėjau minusiuką cool.gif
Beje, turiu pažįstamų, lankančių Balsinę, atsiliepimus žinau wink.gif
O Vydūnu kol kas patenkinta ax.gif
Bet aš nesakau, kad kitose mokyklose yra kažkas ypatingai blogai ir nesuprantu, ko jūs čia ginatės lotuliukas.gif Aš tik sakau, kad Vydūne yra gerai, labai gerai, geriau, nei bet kur kitur ir tiesiog Kitaip lotuliukas.gif
Bet jei nebūtume įstoję ten, būtume ėję į bet kurią kitą mokyklą. Arčiau namų kiemo. Be mokslo neliktume, faktas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 kovo 2011 - 12:25
QUOTE(jėga @ 2011 03 15, 12:20)

Paskui ruošiau kitą pirmoką į mokyklą. Blogiausia, kad pagal rajoną tebepriklausė ta pati Versmė doh.gif  lotuliukas.gif Kadangi vaikis prie meno, dėjau viltis į Vydūną ir Balsį. Balsinė būtų buvusi arčiau ir daug patogiau, bet... Po pirmos apžiūros, atrankos dienos, jis man užprotestavo: daugiau ten neisiu. Ir aš žinau, kodėl. Mokytoja buvo pikta cool.gif Aš ten pati buvau, mačiau, girdėjau. Ir nežinau, gal ten jos nuotaika buvo ne ta, gal diena ne ta, gal tiesiog, pavargo nuo tokio naujokų kiekio... gal. Kam nebūna. Bet tądien to neturėjo būt. Taškas. Nes dėl vienos klaidos aš ir ten padėjau minusiuką cool.gif

kas ta pikta mokytoja? smile.gif
Atsakyti