QUOTE(Dilma @ 2011 03 15, 11:22)
Mano vaikai į skirtingas mokyklas eina. Ir abiejom aš patenkinta.
Jėga, o kokie santykiai tarp mokytojų ir kitų darbuotojų kitose mokyklose? Spėjai pastebėt?
Mano, žinok, irgi
Ir aš taip pat abiem patenkinta
Aš nenustatinėjau, kokia ta atmosfera kiekvienoj mokykloj, nepravedžiau tokių tyrimų
O kaip yra kitur... nugi bendrauju, su draugais, pažįstamais... pasipasakoja
Dabar kiek teko susidurt pačiai. Kai ieškojau mokyklos savo sūnui, pakeitus gyvenamą vietą, tai nuėjau į pačią artimiausią, mums priklausiusią - Versmę. Kuo tas nuėjimas baigėsi, kaip
pabendravau su mokyklos valdžia, nebeaprašinėsiu, nes esu jau rašius kažkurioj temoj. Tuo metu padėjau didelį minusą ties ta mokykla. Nes kaip galiu patikėt jai savo vaikus, jei aš ja nepasitikiu, su vadovais nesusikalbu?
Paskui ruošiau kitą pirmoką į mokyklą. Blogiausia, kad pagal rajoną tebepriklausė ta pati Versmė
Kadangi vaikis prie meno, dėjau viltis į Vydūną ir Balsį. Balsinė būtų buvusi arčiau ir daug patogiau, bet... Po pirmos apžiūros, atrankos dienos, jis man užprotestavo:
daugiau ten neisiu. Ir aš žinau, kodėl. Mokytoja buvo pikta
Aš ten pati buvau, mačiau, girdėjau. Ir nežinau, gal ten jos nuotaika buvo ne ta, gal diena ne ta, gal tiesiog, pavargo nuo tokio naujokų kiekio... gal. Kam nebūna. Bet tądien to neturėjo būt. Taškas. Nes dėl vienos klaidos aš ir ten padėjau minusiuką
Beje, turiu pažįstamų, lankančių Balsinę, atsiliepimus žinau
O Vydūnu kol kas patenkinta
Bet aš nesakau, kad kitose mokyklose yra kažkas ypatingai blogai ir nesuprantu, ko jūs čia ginatės
Aš tik sakau, kad Vydūne yra gerai, labai gerai, geriau, nei bet kur kitur ir tiesiog Kitaip
Bet jei nebūtume įstoję ten, būtume ėję į bet kurią kitą mokyklą. Arčiau namų kiemo. Be mokslo neliktume, faktas