šiti laiptai gal labiau iš skandinaviškų. Šiaip sknadinaviško stiliaus grynai "naminių" foto nelabai turiu, bet mano pavyzdžiai manau pritaikomi... Gal padės
Memeliete, nesupykite, bet faktiškai puse Tavo nuotraukų yra pro šoną... Privėlėte ir klasikos ir provanso ir netgi vieną foto mačiau šiltųjų kraštų interjerų margų (nežinau kaip tiksliai jį įvardinti). Jei baltos sienos nuotraukoje toli gražu nereiškia, kad tai iškart ir skandinaviškas stilius.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 12, 11:10)
as manau viisi sitam puslapy ikelti dauguma tikrai ne skandinaviski,greiciau angliski

man asmeniskai ju interjerai nelabai
Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2011 02 12, 12:08)
manau tau labiau prie širdies minimalizmas ir šiaip šiolaikiškas stilius. na o man nebelabai

skandinavijos šalyse irgi skirtingi žmonės gyvena, vieni labiau mėgsta vienaip, kirti kitaip, juk taisyklės nėra. ir tikslaus apibrėžimo nėra koks turi būti skandinaviškas stilius. turbūt pagrindiniai kriterijai yra šviesa ir natūralumas, originalios idėjos
Tikslaus apibrėžimo žinoma nėra, bet stilius turi savų bruožų.
Tai elegantiškumas, bet minimalistinis. Mažiau lygu daugiau, todėl baldai ir aksesuarai visi asketiški, paliekama tik tai, kas reikalinga. Taigi, jokių užraitytų sudėtingų banguotų "prikleckintų" formų baltų, aiškios tiesios/švelniai nužulnios linijos, yra dekoratyvinių elementų, žinoma, bet tuntų pagalvėlių ir visokių kitokių priraitytų statulėlių čia nesutiksite. Dekoratyviniai elementai ypač būdingi ant sienų. Vaizdas kuo natūraliau, paparasčiau- tuo geriau. Aišku, vyrauja balta, švelnūs natūralūs tonai. Na ir visa kita. Dar kartą peržvelkite savo foto..