QUOTE(~VEGA~ @ 2011 08 20, 19:39)
Nu , sunku sakyti skandinavisku ar ne stilium baigiu isirengti vonia...
bet sienu plyteles svelnios spalvos, likutis sienos dazytas kreminiais dazais - taigi sviesios sienos, ir balta spintele po praustuvu:)
kai spintele bus galutinai pastatyta, ir bus galimybe, pasifotkinsim:)
o man darosi idomu sviestuvai i saliona:)))
apzvelgiau senuku pasirinkima kaune. nezadu skirti daugiau kaip 120-130 lt.
kai bus kada galimybe reikes pasizvalgyti dar kur nors.
zinau savanoriuose pries papajazz is pigesniu salonas sviestuvu...kur cia dar apsilankius....
Ausrapo jau parašė - pažiūrėkit IKEA. Man reikėjo paprastų apvalių "burbulų", tokių idealiai sferinių arba pusės sferos, LT beviltiška - arba nėra, arba dizaineriniai už nesveikus pinigus. Ikėjoj berods 365 serijos pirkau - metaliniai paprasti "bliūdai". Dabar bute išsisukau praktiškai vien su ikėjos liustrom, bet ateity namas, vargu ar pavyks taip išsisukt, nes norėsis ir įdomiau ir gabaritai kiti, bus sunku. O dar ties liustrom paprastai ir pinigai pasibaigia
Buvau biški atitrūkus nuo temos, nes kaime prabuvau be ryšio, tai bais daug visko gražaus pridėjot

man įrengimai dar pernelyg toli, tai tik šiaip smalsauju kol kas. Kai bus jau gatavas namo projektas, tai reiks kambarius planuotis. Kažkaip šį kartą noriu viską gerai susiplanuot kompe, taip lengviau ir tapetus rinktis ir baldus pirkt, kai žinai kiek ko kur reikia.
Tiesa, noriu patarimo - dabartiniam bute biški pasidarėm kosmetini remontėlį ir pasidarėm sienine spintą prieškambaryje, tai yra dar tik nišą suformavom, prieš tai ten buvo tik sandeliukas su stumdomom durim - veidrodžiu. Dabar durų kiekis padidėjo ir nesugalvoju kokias duris dėt - didelis baldinės plokštės masyvas kažkaip nžn, yra mintis dėt tokias medines duris su žaliuzėm, senukuose yra ruošiniai, nubeicuot baltai ir dėt varstomas, bet varstomom durim vietos reikia, o jos nėr daug, o ir tos durys tokios biškį linguojančios, na netvirtos jos. Žodžiu pasimečiau, gal dar kokių minčių iš jūsų sulauksiu? Interjeras - aplink baltos sienos, medinės lygios durys, ąžuolinis parketas, prieškambario dalis grindų dar baltom plytelėm dengta (niekada nedarykit prieškambaryje baltų plytelių!

), prieškambaris pereina į virtuvę, jos foto buvau įdėjus kažkur pradžioj temos (balti virtuvės baldai, tamsaus medžio stalas, kėdės, vitrininė spinta).
Tiesa, mačiau kažkas klausė kaip padaryti sendintas sienas tokias aptrupėjusias, pritarsiu vėliau buvusiai nuomonei, kad nesuprantu kam tą daryti. Jei perki seną butą senam name arba seną namą su istorija, tai tokios sienos liux - jos turi savo istoriją, jų net daryt nereikia - pagramdai ir vuala, bet kam daryti "fake'ą"? Geriau kokių įdomių meno darbų ar nuotraukų prisikabint, ar gražiais tapetais išklijuot