Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(metalline @ 2011 08 06, 22:54)
o kut jus radote tuos pauksciukus sienoms? man labai reiketu....  4u.gif

Heine kataloge maciau tikrai tokius... paieskokit www.heine.de
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(metalline @ 2011 08 06, 22:54)
o kut jus radote tuos pauksciukus sienoms? man labai reiketu....  4u.gif

as juos radau uk saite, kur tapetus uzsisakinejau, keleta psl atgal turi but, neprisimenu tikslaus pav! zodziu, ieskojau, ieskojau, bet neradau nieko grazaus su saka is desines.. verysad.gif
Atsakyti
Pirmu laiptu ideja gera;))))
Atsakyti
Sveikos is ryto, dar viena nuorodele imetu - yra knygu parduotuve Vilniuje, kur galima isigyti siu knygu.

Seaside style

dar dienos mintis, kilusi man si ryta: nera taip paprasta nauja padaryti senu smile.gif cia apie tai, akd namas naujas t.y. sienos naujos, o norisi, jog atrodytu sena, patrinta, nuglostyta, numyleta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 09 rugpjūčio 2011 - 09:32
Prietarai, ačiūūū... Nu ką penzelis rankose, balti dažai irgi, rankovės paraitytos...... marš prie darbo....
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 08 09, 10:25)
dar dienos mintis, kilusi man si ryta: nera taip paprasta nauja padaryti senu smile.gif cia apie tai, akd namas naujas t.y. sienos naujos, o norisi, jog atrodytu sena, patrinta, nuglostyta, numyleta smile.gif

Gal meistrai sunkiai apsiema tą seną daryt. Kita vertus tie nuglostymai su meile turi būt daromi. Mes sodyboj tvartuką senu darėm, tai kiekvienas kampas numylėtas wub.gif http://eglesnamuciai.../tvartukas.html
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 08, 20:44)
as juos radau uk saite, kur tapetus uzsisakinejau, keleta psl atgal turi but, neprisimenu tikslaus pav! zodziu, ieskojau, ieskojau, bet neradau nieko grazaus su saka is desines.. verysad.gif

Jei kas sudomins - rasyk AZ (beveik visi piesiniai gali buti vienspalviu - spalva gali pasirinkti- lipduku arba dazymo trafaretu pavidalu):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

Sekantys piesiniai su sakom is kaires, bet kaip minejau - jei imti ne lipduka, o dazymo trafareta - apvertusi ji gausi saka is desines smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O cia siaip - man labai patike motyvai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 08 09, 11:00)
Gal meistrai sunkiai apsiema tą seną daryt. Kita vertus tie nuglostymai su meile turi būt daromi. Mes sodyboj tvartuką senu darėm, tai kiekvienas kampas numylėtas  wub.gif http://eglesnamuciai.../tvartukas.html

super, nerealiai pasidaret..labai patiko....
Atsakyti
Gal meistrai sunkiai apsiema tą seną daryt. Kita vertus tie nuglostymai su meile turi būt daromi. Mes sodyboj tvartuką senu darėm, tai kiekvienas kampas numylėtas  wub.gif http://eglesnamuciai.../tvartukas.html

Super thumbup.gif Labai labai... thumbup.gif
Atsakyti

naissssss labai. ir va pas mus tokios sienos tinko yra - nelygios, tai kol paaiskinau tinkuotojui ko noriu, tai iki siol kreivai ziuri. sako tie miestieciai vis prisigalvoja biggrin.gif
O mane suzavejo va kas

Sienos senos
tik kaip jas padaryti va klausimas g.gif g.gif g.gif ..naujam name
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 08 09, 07:25)
dar dienos mintis, kilusi man si ryta: nera taip paprasta nauja padaryti senu smile.gif cia apie tai, kad namas naujas t.y. sienos naujos, o norisi, jog atrodytu sena, patrinta, nuglostyta, numyleta smile.gif

Nesuprantu - jei patinka tai, kas sena, kam reikia pirkti naują (daiktą, butą ar namą) ir jį dirbtinai sendinti? Ir laiko, ir finansų atžvilgiu būtų paprasčiau nusipirkti seną ir atnaujinti pagal savo poreikius... unsure.gif

P.S. čia rytinės mintys apie kitas rytines mintis, nieko asmeniško mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 10 rugpjūčio 2011 - 10:13