Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pireja @ 2011 08 05, 15:57)
Pro, dar truputi apie duris. Provanso temoje radau nuoroda i viena bloga, kuriame yra nuotrauka - durys tamsios, apvadai balti:
http://thriftydecorchick.blogspot.com/

na va, cia apvadai balti, durys tamsios, grindys sviesios- ir atrodo super bigsmile.gif
Papildyta:
man kazkaip nieko faino grindys ir grindjuostes tos pacios spalvos, kaip tik noris, kad skirtus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 04, 12:15)

grazuuu... prisiziurejus interjeru vakar nuvaziavau klevuka nusipikrti irgi taip suksiu, kaip nuotraukoj matosi wub.gif

BevardeX, labai jauki virtuve atrodo, beja cia ikejine ar ne?
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 05, 16:52)
na va, cia apvadai balti, durys tamsios, grindys sviesios- ir atrodo super bigsmile.gif

Toj nuotraukoj tikrai graziai atrodo. Bet is kitos puses, ta balta juosta yra kaip pasikartojantis motyvas ant sienu, ji eina ir palei lubas. Tamsiose duryse irgi balta rankena ideta. Gali buti, kad del tu visu smulkiu detaliu ne tiek balti plintusai ir staktos gerai atrodo, kaip aplamai labai gerai ta balta spalva atsispindi.

Kitas svarbus dalykas - lubu aukstis. Nuotraukoje jos tikrai "tempia" iki kokiu 3m. Uztat ir detales gerai ziurisi. Kai lubos zemesnes, viska reikia zymiai atsargiau daryti.
Nu cia mano tokia diletantiska nuomone blush2.gif As aplamai bijau tokius drastiskus sprendimus interjere daryti, nes ju pataisymas daznai brangiai kainuoja. Sienas dar gali persidazyti, bet va visa kita... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 11:54)
Už 111Lt/m2  Kaune "1000 plytelių" parvežė pagal užsakymą (Vives Ceramika "Mugat" kolekcija smile.gif
user posted image

Labai graži virtuvėlė...
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 08 05, 11:59)

labai sudomino ax.gif stalo ir sienos sujungimas (nemegstu ale "plintusiuku" palei stalvirsi): plyteles iki stalvirsio? ar stalvirsis pakistas po pytelem? koks sandarinimas tarp sienos ir stalo?

plyteles forma labai grazi ir man rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bircis: 06 rugpjūčio 2011 - 10:28
man irgi grazios sios plyteles, dairausi i panasias, tik baigimuosi del valymo unsure.gif
Atsakyti
Registruojuos biggrin.gif Griaunam namus, keičiam viską-lubas, sienų gipskartonį ir grindis. Vizija-baltos dažytos sienos, balintos grindys (pušinės lentos), platūs ąžuoliniai plintusai ir balinto beržo virtuvė su ąžuoliniu darbastaliu wub.gif Turim mėnesį viskam baigt scare.gif Nežinau, net kokiam stiliukui bus artimiausias interjeras, žinau, tik, kad ne euroremontą darom biggrin.gif Manau kažkiek į Skandinavišką pataikysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 08 02, 14:35)
mergaites, o gal kas zino kur nebrangiai galima isigyt paveikslu? tapytu (arba imitacija)  4u.gif  Vilniuje

kokie domina?
tematika? vertikalus/horizontalus? triptikai? keturiu/penkiu daliu?
savo parduotuvelej greitai turesiu ivairiu: nuotraukos spaustos ant drobes, kuri uztempta ant medinio remo
Jei domina rasyk az, del visiems suprantamu priezasciu cia negaliu afisuoti ax.gif
Atsakyti

o kut jus radote tuos pauksciukus sienoms? man labai reiketu.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metalline: 06 rugpjūčio 2011 - 21:55
user posted image
user posted image
user posted image
labai populiaru dabar tos senos bibliotekinės spintelės wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos.... Oj kaip seniai čia nebuvau.... Vis dar laiptai laiptai laiptai galvoj, tad gal kas turit po ranka išsisaugojusios gyvenamų interjerų nuorodų , kuriose būtų ir laiptai.... Dėkinga....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 08 05, 19:37)

BevardeX, labai jauki virtuve atrodo, beja cia ikejine ar ne?

Neryt, jo, čia Lidingo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bircis @ 2011 08 06, 11:28)
labai sudomino  ax.gif stalo ir sienos sujungimas (nemegstu ale "plintusiuku" palei stalvirsi): plyteles iki stalvirsio? ar stalvirsis pakistas po pytelem? koks sandarinimas tarp sienos ir stalo?

plyteles forma labai grazi ir man  rolleyes.gif

Šitas plyteles vargu ar įmanoma klijuoti iki baldų sustatymo, nes jos tokios "3D", būtų tarpai, jei stalviršį prie jų jungti.
Mes klijavom, kai jau sustatyti baldai buvo, plintusiukų ir aš nenorėjau, tai meistras panaudojo plonytę jungiamąją juostelę, ar kaip ją pavadinti, iš Senukų.
Atsakyti