QUOTE(Pireja @ 2011 08 03, 14:28)
Nieko tokio, man labai patiko jusu nuoroda
Kiek ziurinedavau interjero zurnalu, blogu ir siaip nuotrauku, niekada negaledavau apsispresti, kuris stilius man prie sirdies. O vat ta butuka, kur ikelete, apziurejau ir supratau, kad namie noriu Skandinavijos
- sviesu, santykinai nebrangus irengimas, jaukus, daznai minimalistinis, nera labai sudetinga ikomponuoti i interjera ne to stiliaus balda.
Reikes dazniau cia uzsukti ideju pasisemti
Dar norejau paklausti, kad jau tema apie skandinaviska interjera - ar buna IKEAoje pirkti atskiri virtuves baldeliai? Nes mes buta nuomojames, kabinti spinteliu negalime, tai reikia is atskiru "baldu" sulipdyti jaukia virtuve. Ziurejau IKEAos puslapyje, bet man rods, ten ne visas asortimentas, ir tai, kas ten pateikta, man ne itin smarkiai prie sirdies.
Tiesa, baldu noretume geresniu, kad neklibetu, niekada nesu buvusi toje parduotuveje, tai neisivaziduoju, ar tokia misija imanoma.

Reikes dazniau cia uzsukti ideju pasisemti

Dar norejau paklausti, kad jau tema apie skandinaviska interjera - ar buna IKEAoje pirkti atskiri virtuves baldeliai? Nes mes buta nuomojames, kabinti spinteliu negalime, tai reikia is atskiru "baldu" sulipdyti jaukia virtuve. Ziurejau IKEAos puslapyje, bet man rods, ten ne visas asortimentas, ir tai, kas ten pateikta, man ne itin smarkiai prie sirdies.
Tiesa, baldu noretume geresniu, kad neklibetu, niekada nesu buvusi toje parduotuveje, tai neisivaziduoju, ar tokia misija imanoma.
smagu, kad kazkam praverte

ten dauguma virtuviu (ir siaip nbemazai baldeliu, detaliu) yra Ikejiniu!
nelabai supratau klausimo apie ikejine virtuve? yra spinteliu, komodu