Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pireja @ 2011 08 03, 14:28)
Nieko tokio, man labai patiko jusu nuoroda  lotuliukas.gif Kiek ziurinedavau interjero zurnalu, blogu ir siaip nuotrauku, niekada negaledavau apsispresti, kuris stilius man prie sirdies. O vat ta butuka, kur ikelete, apziurejau ir supratau, kad namie noriu Skandinavijos  rolleyes.gif - sviesu, santykinai nebrangus irengimas,  jaukus, daznai minimalistinis, nera labai sudetinga ikomponuoti i interjera ne to stiliaus balda.
Reikes dazniau cia uzsukti ideju pasisemti  rolleyes.gif

Dar norejau paklausti, kad jau tema apie skandinaviska interjera - ar buna IKEAoje pirkti atskiri virtuves baldeliai? Nes mes buta nuomojames, kabinti spinteliu negalime, tai reikia is atskiru "baldu" sulipdyti jaukia virtuve. Ziurejau IKEAos puslapyje, bet man rods, ten ne visas asortimentas, ir tai, kas ten pateikta, man ne itin smarkiai prie sirdies.
Tiesa, baldu noretume geresniu, kad neklibetu, niekada nesu buvusi toje parduotuveje, tai neisivaziduoju, ar tokia misija imanoma.

smagu, kad kazkam praverte biggrin.gif

ten dauguma virtuviu (ir siaip nbemazai baldeliu, detaliu) yra Ikejiniu!

nelabai supratau klausimo apie ikejine virtuve? yra spinteliu, komodu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 08 03, 20:00)
nelabai supratau klausimo apie ikejine virtuve? yra spinteliu, komodu

Pas mane virtuve nuomojamame bute bus visiskai tuscia (apart kriaukles ir po ja esancios baltos spinteles). Man ta virtuve reikes kazkaip apsistatyti, bet tik pastatomais baldais, spinteliu kabinti negalima. Kadangi as niekada nesu buvusi IKEA'joje, tai nezinau, ar tokiu atskiru pastatomu padoriu spinteliu buna. Nu turbut buna (bent jau internet. pusl. kazkas yra), bet ar is ju imanoma "surinkti" jaukia virtuve? Ir ar tie baldai - ne maximines kokybes (ta prasme, kur net atsiremti bijai)? Nes tokiu as galiu nusipirkti ir neisvaziavus is savo miestelio biggrin.gif

Atsakyti
Pireja, nesijaudink, virtuve nesugrius tikrai smile.gif , turiu darbe, viskas puikai stovi, niekas negriuna, mechanizmai veikia gerai. mirksiukas.gif 4u.gif (Vyras mano kartais dirba su ikeos baldais, daznai virtuvemis, tai sake, kad nera prastos, aisku, priklauso daug ir nuo kainos, ka issirinksi, nes modeliu yra ivairiu). Jaukumas nuo taves priklausys, kiek ismones ir pinigeliu idesi. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 08 03, 21:54)
Pas mane virtuve nuomojamame bute bus visiskai tuscia (apart kriaukles ir po ja esancios baltos spinteles). Man ta virtuve reikes kazkaip apsistatyti, bet tik pastatomais baldais, spinteliu kabinti negalima. Kadangi as niekada nesu buvusi IKEA'joje, tai nezinau, ar tokiu atskiru pastatomu padoriu spinteliu buna. Nu turbut buna (bent jau internet. pusl. kazkas yra), bet ar is ju imanoma "surinkti" jaukia virtuve? Ir ar tie baldai - ne maximines kokybes (ta prasme, kur net atsiremti bijai)? Nes tokiu as galiu nusipirkti ir neisvaziavus is savo miestelio  biggrin.gif

tikrai issirinksi, tiesiog nebus pakabinamu, nors paskutiniu metu ziurint iv. puslapiukus vis maziau yra kabinamu spinteliu... net lentynos negalima pakabinti?

kaip jau Žemyna_mėlynakė minejo kokybe priklauso nuo kainos, bet tikrai neblogos kokybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 30, 11:49)
dideliam kambary labai norejau situ pauksciu, bet ***** saka ne is tos puse eina, idealu butu jei eitu is desines.. smile.gif
user posted image

kad dažnai tai būna ir galimybė "reverso" g.gif, kai vaiko kambariui užsakinėjau lipduką, tai ir sau vis žiūrėjau, norėjau ale šakos, šitas irgi buvo variantuose, kad televizorių truputį "prijaukint" ant sienos, nes jis man vaizdą gadina kambaryje smile.gif, tai "didesni" pardavėjai aprašymuose siūlė ir apverstus variantus, bet čia iš visokių pekinų, šanchajų ir pan. kur siunčia..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dekui, merginos, tai taip ir planuosiu tada pas juos pirkti;

QUOTE(Nerytė @ 2011 08 04, 09:03)
tikrai issirinksi, tiesiog nebus pakabinamu, nors paskutiniu metu ziurint iv. puslapiukus vis maziau yra kabinamu spinteliu... net lentynos negalima pakabinti?

Ant sienu nieko negalima kabinti. Virtuve visiskai balta, tik plyteles ties viena siena paklijuotos rusvos.
Atsakyti
del pauksciu - sitie tik is kaires..na ieskosiu ko nors kitko.. smile.gif dar klausimas - ar ziauri beskonybe balti plintusai (grindjuostes) ir sviesiai rudos durys? blush2.gif
Atsakyti
gerai cia nuskambejo --- "beskonybe" smile.gif))

pas mane atvirksciai,
mediniai plintusai ir baltos durys:)))))
Atsakyti
bet ar nieko tokio? ziauriai noriu baltu, bet tos durys.. g.gif man atrodo as tuoj isprotesiu biggrin.gif
Papildyta:
opapa, va radau. cia tik duru apvadai kiek matau irgi balti..tiek galeciau padaryt biggrin.gif visai gerai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 04, 21:07)
dar klausimas - ar ziauri beskonybe balti plintusai (grindjuostes) ir sviesiai rudos durys? blush2.gif

o sienos ir grindys kokios spalvos? manau plintusai turetu derintis prie grindu arba sienu, bet ne prie duru g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 04, 20:29)
opapa, va radau. cia tik duru apvadai kiek matau irgi balti..tiek galeciau padaryt biggrin.gif visai gerai atrodo smile.gif
user posted image

Man toje nuotraukoje graziau atrodytu, jei duru apvadai butu nebalti. Nes dabar atrodo, kad ant senu remu uzdetos naujos durys.
Atsakyti