Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Odilija5 @ 2011 07 28, 11:03)
<...>Tai va, pagaliau radau dirbtuvę, kur daro aukštus medinius plintusus. <...>

O kas per dirbtuvė? 4u.gif Mums dar tolokai iki plintusų, nes niekas dar nepadaryta bute, o darbo daug, bet vis tiek reiks. Tai geriau pasidomėsiu iš anksto. smile.gif Ir būtinai lauksim atsiliepimų, kaip padarė.
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 07 28, 11:55)
O kas per dirbtuvė?  4u.gif  Mums dar tolokai iki plintusų, nes niekas dar nepadaryta bute, o darbo daug, bet vis tiek reiks. Tai geriau pasidomėsiu iš anksto. smile.gif Ir būtinai lauksim atsiliepimų, kaip padarė.

Manau tokių nemažai, tiesiog šioje jie daro tai, ko man reikia biggrin.gif Mačiau draugų name labai gražiai padarytus tų pačių meistrų plintusus. Tik ten jie dar prabangesni, daugiau bangelių (virš 10 cm), nes pasirinktas klasikinis namų stilius. laaabai gražu smile.gif Bet rekomenduosiu, kai turėsiu rezultatą smile.gif

VEGA - kokie darbai virtuvei liko?
Atsakyti
Tiksliau- ne kokie liko, o kuriu griebtis, kad greiciau ir racionaliau eitusi viskas:)))

Kol kas vyras darbuojasi ties vamzdziu kampu, juos slepsim po dailylentem kreminem.dali tos kontrukcijos uzdengs ir pacios virtuves spinteles.
tada dar jis nori ismusti sienoj vieta laidams ir juos paslepti.

paskui pora eiliu nauju kreminiu plyteliu teks priklijuoti po gartraukiu ( senos plyteles zydros, bet ner laiko jau jas visas nuimti ir naujas deti..sad.gif ))
laikas mus labai spaudzia, tai negalim plestis su darbais, ir tada jau sienu gruntavomas ir dazymas...

ir dar --pasidziaugsiu-nors kad tik neprisikalbejus-- pagaliau dede sutiko nusveisti mociutes sena virtuvini stala...taigis,,dar reikes suorganizuoti jo padengima kazkokiom medziagom,,dar reikes pasigilinti baltu restauravimo temuteje...

del kedziu kol kas ideju nera:)))

o baldai is kremines plokstes su turbut tokiu stalvirsiu-
http://www.termopala...aniskas-azuolas

Atsakyti
Vega- šauniai viskas skamba. O plyteles juk galėsi pakeisti ir kažkada vėliau, visaip juk daro. smile.gif

Pas mane su kedem tai visai įdomiai. kadangi gyvenam vis dar įsirenginėdami, tai naudojam "kraitinius" baldus. Kėdes susitempėm iš seno sodo namelio - jos visos tarybinės ir visos 6 visiškai skirtingos biggrin.gif Turiu idėją jas visas pervilkti vienodu audiniu (kurios turi paminkštinimą), ir visas nušveitus padengti vienodu baltu beicu (kaip ir kitus medinius "kraitinius" baldus - TV ir žurnalinį staliukus). Bet neturiu tam nei laiko nei patirties.... vis atidėlioju.
Atsakyti
Negaliu nepasidalinti siuo interjeru http://www.home-desi...avian-apartment

Dar ir cia yra nebglogu ideju
http://decophotoblog.blogspot.com/
Atsakyti
oo, aciu visom uz ats! zodziu sugalvojau taip - virtuve lieka alyvuogu, didysis kamb. baltas, o miegamasis levandu, bet sugalvojau biski tamsesni, nei rodziau nuotraukose ir dar viena siena tapetais klijuosiu..biski nutolau nuo skandinavisku sienu, bet labai noriu taip 4u.gif o skandinaviska dvasia bandysiu inesti ivairiom detalem smile.gif
Atsakyti
Sky_ dyver - super nuorodeles, jau nauju vaizdu akys pasiilgusios buvo:))
labai nerealiai atrodo ta siena virtuves spalvota;))))

Odilija-as ir turiu pora senu kedziu, lakuotu, irgi butu nerealu jas atsinaujinti,,tik jegu nera tam ir laiko:)))))bet dar ju "nenurasau".
beja,puikiai atrodo ir skirtingom spalvom dazytos skirtingu stiliuku virtuvines kedes.
kai bus laiko-paieskosiu vaizdu:)
Atsakyti
ka manot apie toki posteri zalioj virtuvej? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 09:04)
....miegamasis levandu, bet sugalvojau biski tamsesni, nei rodziau nuotraukose ir dar viena siena tapetais klijuosiu..

blackberry - papasakok kokia ta levandų spalva. Pas mane jos žydi taip melsvai-violetine biggrin.gif Klausiu ,nes pati planuoju miegame įsivest violetine, netgi "fushia" (maždaug kaip avietinė) spalvas. na, jos nebūtų pagrindinės, nes svajoju apie baldelius iš IKEA tokios pilkšvos (pilkai rudos) spalvos. Gal turi kokių įkvepiančių nuotraukų? Neapsisprendžiu dėl sienų.
Mačiau realiai šitą paviršių ir negalėjau pajudėt iš vietos IKEA'joj - viskas patiko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o as va norejau rasyt , kad vel susibalamutinau, nezinau, ar svetainej daryt balta, ar ta sviesa levandine, kuria nuotraukoj rodziau biggrin.gif nu zodziu, jauciu nuspresiu paskutine min biggrin.gif o miegamaji uzsinorejau padaryt tamsesni, dabar jau noriu tokiu sienu biski i pilkuma g.gif wa, uzejus ant tikkurila simphony paletes, man patinka spalvos nuo K416 iki K424 . ka manot? bet nezinau kurios tikliai noriuuu wacko.gif

spalvu palete
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 23:41)
o as va norejau rasyt , kad vel susibalamutinau, nezinau, ar svetainej daryt balta, ar ta sviesa levandine, kuria nuotraukoj rodziau biggrin.gif  nu zodziu, jauciu nuspresiu paskutine min biggrin.gif o miegamaji uzsinorejau padaryt tamsesni, dabar jau noriu tokiu sienu biski i pilkuma g.gif  wa, uzejus ant tikkurila simphony paletes, man patinka spalvos nuo K416 iki K424 . ka manot? bet nezinau kurios tikliai noriuuu wacko.gif

spalvu palete

visas sienas tokia spalva? Mano manymu, labai tamsu gali būti. Bet miegamajam norisi jaukumo. K242 man neįprasta akiai kažkodėl. Sunku įsivaizduot visą patalpą tokios spalvos. Bet bus įdomu pamatyt rezultatą. Aš irgi darau daug ką kitaip nei kiti patartų ir neteko pasigailėt biggrin.gif
Atsakyti
kokia turejot omeny? 4u.gif gal K424? paziurejau ka tik palete, vakar spalvos kitaip atrode biggrin.gif gal kazka supainiojau.. nes man dabar K 416 ir toliau rodo spalvas i ruduma.. zodziu..viena siena uz lovos bus tapetais isklijuota sviesiais..ir gal viena siena sviesia palikt, nes rimtai gali but per tamsu
Atsakyti