Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Nes aš kažkada nužiūrėjusi buvau tokį variantą, man jau baisiai gražus:
user posted image

Tik va dėl praktiškumo nebuvau pasidomėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro: 15 liepos 2011 - 10:43
Pas mane yra plytelem apklijuojuotas stalvirsis. nepretenduojantis i grozi baisiai, plyteles tos kvadratines kur ant sienos buna.. prieziura-nu ka vistik yra tie tarpai tarp plyteliu,ner visai lygus pavirsius... o pacios plyteles gerai valosi:)
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 07 15, 11:40)
Nes aš kažkada nužiūrėjusi buvau tokį variantą, man jau baisiai gražus:
user posted image

Tik va dėl praktiškumo nebuvau pasidomėjus.

grazu.

as is ebay emiau vieruves maisytuva ir zalvarini inda, kuris tarkaus kaip kriaukle. niu tai bus matyt kaip atrodys g.gif tikiuosi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 15 liepos 2011 - 12:35
QUOTE(Pro @ 2011 07 15, 08:15)
Bet tai kokia jo priežiūra? Aš įsivaizduoju, kad ohoho, jei netyčia kokios dėmės nepastebėsi, tai taip ir įsigers viskas į tuos tarpelius g.gif

Na, o jei ir susigers kažkiek, po kelių metų mažumėlę glaisto nukrapštysi ir naujai baltu užtepsi. Juk ne kilometras stalviršio bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 12, 17:43)
As irgi manyciau kad palik kokia yra siena.
spalvu ines..

user posted image

Grazu. wub.gif

QUOTE(*KAJA* @ 2011 07 13, 08:22)
nedazyta, tai netiks. aisku, jei butumem taip sugalvoje, kai statem, tai OK, bet galvojom tinkuosim. Cia sodyboj. vertem sena- statem nauja, liko plytu, tai naudojo senas. Jos tokios vietom negrazios, tai geriausia butu padazyti.
Papildyta:

grazuuuu, tik pas mus baltos ir negrazios. pabandysiu fotke ikelti nors ir ne tos sienos ()neturiu tos foto), bet esme matosi
Papildyta:

wauuu grazu. ir baltai dazytu yra. tik jos gal kokiais a le kalkinias dazais...  g.gif
o kazi kaip zitos padarytos ?? g.gif gal pagrindas tamsus, o paskui kitas sluoksnis  -sviesinta?  g.gif
user posted image
user posted image

good.gif
Papildyta:
QUOTE(memelietė @ 2011 06 02, 08:35)

wub.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 05, 12:26)
Kaip tik dabar isirengineju buta ir pas mane bus skandinaviskas interjeras. Stengiuosi visuose kambariuose kaip akcentus daryti vienodas spalvas, t. y. nedarant per daug skirtingu ir per daug margu kambariu. Netgi noriu, kad baldu spalvos butu vienodos, bet vargu ar tai pavyks.

Kaip sekasi, ar pavyko islaikyti vientisuma? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 18, 11:02)
Kaip sekasi, ar  pavyko islaikyti vientisuma?  smile.gif  4u.gif

kol kas dar laukiu nemazai daiktu, tad sunku pasakyti, koks bus bendras vaizdas. per artimiausias dvi savaites tikiuosi viska pabaigt wink.gif is esmes turetu but gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 18, 07:33)
kol kas dar laukiu nemazai daiktu, tad sunku pasakyti, koks bus bendras vaizdas. per artimiausias dvi savaites tikiuosi viska pabaigt wink.gif is esmes turetu but gerai biggrin.gif

Butu idomu veliau pasigrozeti. ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 07 18, 11:40)
Butu idomu veliau pasigrozeti.  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

pasistengsiu padaryti fotoreportaza wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 18, 09:48)
pasistengsiu padaryti fotoreportaza wink.gif

Labai lauksiu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2011 07 14, 14:20)
pas mus i ta sienle raudonu plytu jungsis tokia krosnis kugeliams kepti ir kaimiskai kiausinienei
Krosnele
Papildyta:

o kaip reguliuojamas virsuj kepimas tokia krusnis ? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2011 07 18, 16:28)
o kaip reguliuojamas virsuj kepimas tokia krusnis ? ax.gif  wub.gif

biggrin.gif o reguliuojamas kaip senovinese krosnyse - kepa ir kepa, jei nuimi nuo ugnies - nekepa biggrin.gif ant virsaus tokie ziedai dedami kaip senovinese krosnyse - didesnio- mazesnio skersmens anga galima palikti, priklauso kokioje keptuveje kiausiniene kepa essen.gif biggrin.gif , o yra dar orkaite kugeliams kepti essen.gif wub.gif kadangi orientuojuosi i kaimiska senovine grycia, tai stengiuosi kuo daugiau islaikyti stiliuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 19 liepos 2011 - 10:06
kas angliskai kramtot - spalvu testas saves ir aplinkos spalvu pazinimui thumbup.gif

nuziurejau spalva namo fasadui g.gif g.gif pagrindine samanu, kurios didziausias plotas.
user posted image

pagrindine spalva. langai -balti, pakalimai -balti, apvedziojimai aplink nama - balti. Stogas rudas, palanges rudos, lietvamzdziai rudi ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 19 liepos 2011 - 11:02