Superine tema

galu gale atsirado tokia, i kuria ir mano namu sienos issipaiso. Ziuriu i visas sukeltas foto (bent jau kurios matosi

) ir galvoju, taigi va is tos ir anos ir dar is tos ikvepimo semiausi

, o toje ir dar toje ir va dar toje yra kaip pas mane

.
Anksciau uzmiescio interjero temoje aktyviai su merginom bendravom, nes i "uzmiescio" savoka, daug stiliu galima pritempti, bet prigeso ji su laiku

Tada provanco ir klasikos temoje akis ganiau (bent jau kol Zyliukas savo dailiu namu vaizdais dalinosi), o veliau.... tokie "karaliu rumai" pasipyle
Bet atsiradot jus
QUOTE(blondine @ 2011 02 09, 10:11)
Šis stilius tikrai nėra tas, kuris reikalauja labai labai storos piniginės. Naujausi ir garsių firmų pavyzdžiai (kurie kainuoja) čia galimi , tačiau nėra būtini. Galima puikiai išsiversti ir su IKEA (kaip kažkuri jau ir parašė), su sendaikčiais. Čia tiesiog reikia geros akies, kad įvertinti, kas tiks. Todėl būtent šiame stiliuje puikiai draugauja pigus baldas iš IKEA, iš močiutės paveldėtas palikimas ir naujausias madingiausio dizainerio
klyksmas 
Ir tuo man jis labai patinka. Jis toks gyvas ir tikras, o ne nudailintas kaip įrėmintas ir įstiklintas paveikslas...
Gal tu kartais pas mane sveciuose buvai pries toki posta parasydama
Visus namus apsistatem IKEA, 2 kartus vaziavom i Lenkija su busiku ir abu kartus pilni grizom. To ko neparsivezem - radom sendaikciu turguose ir ant mociutes auksto. Ir net danu dizaineriu kede viena turiu

ale ir ta is sendaikciu
(uz 10 Lt)
Pati daiktus sveiciu, dazau, sendinu, zodziu prikeliu naujam gyvenimui, turiu knygu is UK atsisiuntusi, domiuose technologijom. Tik gaila, kad siuo metu laiko, o ziema ir vietos, sunku tam rasti...
Jei kam reikedavo paaiskinti, koks mano namu stilius, sakydavau Skandinaviskas provancas. Nors MB saukia, kad tokio stiliaus nera

bet man rodos tikrai internete buvau radusi kazkokiame straipsnyje (nebent susapnavau

).