Bliamba, pasiguosiu- sejau pilnavidures petunijas ir snipstas- siuo metu man jos pamazu siepiasi ir visos- NEPILNAVIDURES Agrofirma "Seklos" isdure. seklu pakiukas kanavo tik tris litus, bet man vozones gaila. pikiavau , popinau, su kate galinejausi... ir vardan ko? tokios pat pas mane pacios darzelyje sejasi- as jas kaip piktozeles kas pavasari raviu
QUOTE(vobla @ 2011 05 25, 10:49)
Bliamba, pasiguosiu- sejau pilnavidures petunijas ir snipstas- siuo metu man jos pamazu siepiasi ir visos- NEPILNAVIDURES Agrofirma "Seklos" isdure. seklu pakiukas kanavo tik tris litus, bet man vozones gaila. pikiavau , popinau, su kate galinejausi... ir vardan ko? tokios pat pas mane pacios darzelyje sejasi- as jas kaip piktozeles kas pavasari raviu
užuojauta , tai vat kad ne visada išauga tai ką pasėji, pas mane keistai įsimaišė vienas daigas ne pilnaviduris, spalva ta pati auga taip pat bet va žiedas vieno krūmelio ne pilnaviduris ir viskas, o šiaip man pilnavidurės labai patinka, žiūrėsiu jei jos visą cezoną išbus tokios gražios tai ir kitais metais sėsiu.
Žiūriu mano viena pilnavidurė kažkokia "minkšta" paliko, nerandu kito žodžio Lapeliai nusileidę, tokie kaip "škuduriukai", kas čia dabar jai gali būti? Negi jau numirti ruošias??? O visos kitos tam pačiam lovely kuo puikiausiai auga... Pamenu praeitais metais man su viena paprasta petunija taip buvo, tik nebeatsimenu kaip jai baigėsi
Anksciau vis bandydavau pati uzsiauginti sias geles, bet niekaip nesisegdavo, vis istysdavo, ors ir skabydavau virsuneles.
po nevykusiu bandymu nebevargstu daugiau, kelias nusiperku i soda ir viskas.
Kad ir ne mano pacios augintos, o pirktos turguje, bet pasigirsiu
Turguje nemaciau pirkti pilnaviduriu, o gal neatkreipiau demesio, reike spaieskoti, nes atrodo nuostabiai.
po nevykusiu bandymu nebevargstu daugiau, kelias nusiperku i soda ir viskas.
Kad ir ne mano pacios augintos, o pirktos turguje, bet pasigirsiu
Turguje nemaciau pirkti pilnaviduriu, o gal neatkreipiau demesio, reike spaieskoti, nes atrodo nuostabiai.
QUOTE(vobla @ 2011 05 25, 10:49)
Buna, oi buna, bet vis gi petunijos isdygo.
As pernai kaip pasisejau petrazoliu...tai ilgai negalejau patiketi savo akimis, kai salierai sudygo. O siemet drauge nusipirko 2 pakelius pomidoru seklu. Pakelyje po 12 seklyciu-kaina 17.99 Lt o sudygo paprikos. Vaziavo i "Zalia stotele" bande irodyti, kad yra nukentejusi, tai dar ko neiskoliojo jos pardaveja. Zodziu
QUOTE(anikita @ 2011 05 23, 21:58)
as labai noreciau pamatyt nemezijas gyvai nes ant seklu pakeliu tik ziedai be realaus vaizdo
Galesiu duoti nuoroda kaip atrodo mano nemeziju balkonai
QUOTE(pandora82 @ 2011 05 25, 14:08)
Galesiu duoti nuoroda kaip atrodo mano nemeziju balkonai
Ir man būtų įdomu pamatyti
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2011 05 25, 13:07)
As pernai kaip pasisejau petrazoliu...tai ilgai negalejau patiketi savo akimis, kai salierai sudygo. O siemet drauge nusipirko 2 pakelius pomidoru seklu. Pakelyje po 12 seklyciu-kaina 17.99 Lt o sudygo paprikos. Vaziavo i "Zalia stotele" bande irodyti, kad yra nukentejusi, tai dar ko neiskoliojo jos pardaveja. Zodziu
Tokiais atvejais nieko jau nebeįrodysi... Pažiūrėkit į situaciją pardavėjos akimis. Iš kur ji gali žinot, kad tikrai tos pačios sėklos sėtos, ar pirkimo čekis buvo išsaugotas (greičiausiai, kad ne), jei ir sutiktų pakeisti prekę, tai kaip tokiu atveju tai padaryti, pasiimti daigus ir duoti pomidorų sėklų? Grąžinti pinigus? Tai ji turėtų padaryti iš savo kišenės. Vienu žodžiu, nevykusi situacija: vienai pusei pikta, o kita nieko negali pakeisti Čia kalta tik firma tiekianti sėklas
QUOTE(fussy @ 2011 05 25, 13:37)
Žiūriu mano viena pilnavidurė kažkokia "minkšta" paliko, nerandu kito žodžio Lapeliai nusileidę, tokie kaip "škuduriukai", kas čia dabar jai gali būti? Negi jau numirti ruošias??? O visos kitos tam pačiam lovely kuo puikiausiai auga... Pamenu praeitais metais man su viena paprasta petunija taip buvo, tik nebeatsimenu kaip jai baigėsi
Lapeliai nuvepsta,kai istroksta stipriai gelyte.. bet jei tame paciame lovelyje, kur kitos,tai gal nulauze ja kas palei saknis?
QUOTE(fussy @ 2011 05 25, 18:15)
Tokiais atvejais nieko jau nebeįrodysi... Pažiūrėkit į situaciją pardavėjos akimis. Iš kur ji gali žinot, kad tikrai tos pačios sėklos sėtos,
Bet juk pomidoru ir paprikos skiriasi pacios seklos, ju isvaizda, tai jau sejant turejo matytis, ka seja
QUOTE(1juraciukas @ 2011 05 25, 16:07)
pasirodo man dar ne iki galo pasiguodziau. dar buvau pirkus mazaziedziu surfiniju daigeliu. prasiau tamsiai ruzavu, o matau jau antras daigas baltas skleidziasi. jie turejo kabet balkone balto tinko fone dabar tokios spalvos nesimatys. o jau i lovelius tvarkingai susodinau