klausimelis,ar nuskinta sulfinija,sakele,gali pridyti,jaj taip,tai ar i vandieni,ar i zeme kist
QUOTE(inrisa @ 2011 05 19, 13:14)
klausimelis,ar nuskinta sulfinija,sakele,gali pridyti,jaj taip,tai ar i vandieni,ar i zeme kist
į žemę
QUOTE(kar @ 2011 05 19, 11:05)
Na ka, mano pirmas blynas kaip ir neprisvilo. Bet... ant seklyciu pakelio buvo uzrasyta "balkonines" gali buti, kad nesvyrancios? Uzaugo graziai, issisakojo, zydi, bet nesvyra Ar turetu nusvirti, kai paaugs?
Tos balkoninės nesvyrančios Manau, jau galit viršūnes pradėt skabyt, nes kitaip jos labai išstypsta ir nebegražiai atrodo...
Papildyta:
Pagaliau ir aš sulaukiau pirmo pilnavidurės žiedo Labai jau ilgai jos skleidžiasi
QUOTE(fussy @ 2011 05 20, 10:47)
wau, koks grooozzzis
Tiesiog tobula
Mano pilnavidurės labai greitai auga,turėtų būti lašišinės spalvos su balta
labai gražūs žiedai, tiesiog nuostabūs , ir pas mane pražydo pilnavidurės
Dėkui Aš taip pat likau patenkinta rezultatu, ir spalva labai patinka Dabar tik lauksiu kol daugiau žiedų prasiskleis, sukrauta jų jau nemažai
Tos balkoninės nesvyrančios Manau, jau galit viršūnes pradėt skabyt, nes kitaip jos labai išstypsta ir nebegražiai atrodo...
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane zydi tokios pacios.. bet noriu paklaust-ar tokios ir turejo but? nes as pirkau tokiu paciu,garbanotu,seklas,bet baltas su ryskiai rozine, o zydi-baltos su violetine..
Tai pasitaiko, kad spalva neatinka parodytos ant pakelio O aš tokios spalvos ir pirkau
turiu neprotinga klausima
kaip tas virsuneles nuskabyt? kurioj vietoj? pas mane gelytes dar maziukes, bet jau krauna pumpurus, noreciau, kad butu veslesni krumeliai
kaip tas virsuneles nuskabyt? kurioj vietoj? pas mane gelytes dar maziukes, bet jau krauna pumpurus, noreciau, kad butu veslesni krumeliai