Gal kas žinot kokia žemės PH turi būti surfinijoms? Kažkodėl jaučiu, jog šiemet blogos žemės užsipirkau, todėl man su gėlytėmis taip ir gavosi.... Va visos surfinijos baigia išbalti , fuksijos nustojo augti ir jų labai pradėjo raitytis , net serenčiai ir tie neauga, o baigia išmirti....
Gal kas žinot kokia žemės PH turi būti surfinijoms? Kažkodėl jaučiu, jog šiemet blogos žemės užsipirkau, todėl man su gėlytėmis taip ir gavosi....
Va visos surfinijos baigia išbalti , fuksijos nustojo augti ir jų labai pradėjo raitytis , net serenčiai ir tie neauga, o baigia išmirti....
Tikus tikus ir lietuviska zeme ir seklos daugiau meiles noro ir viskas bus ok, o kad kartais nepasiseka tai nereikia nukabinti nosies, visko pasitaiko ir su kitu saliu prekem, taip kad kantrybes
O aš jau vakar išnešiau į kiemą. Žiedų daugybė, gėlės irgi didžiulės Nakvojo kieme. Visai patiko joms. Tik keista, kad saulė nepatinka. Vakar, kai išnešiau į kiemą tik apgeibo lapai. Paskui sugalvojau į pavėsį nunešt, vėl atsigavo. Ryte gražiausiai atrodė, dabar žiūriu, kad vėl lapai geibsta. Kiba saulė joms nepatinka?
kai paseji seklytes i zeme , sudygsta labai daug daigeliu, kad jie geriau augtu reikia kiekviena daigeli-siuleli persodinti i didesni inda , tai ir vadinama pikiavimu (p.s pikiuojama , kai augaliukai isleidzia bent pora tikru lapeliu)