Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinija-petunija

QUOTE(Palme22 @ 2011 04 19, 07:27)
i lauka dar nenesat? gal jau paskutines salnos  doh.gif

Oi dar ne schmoll.gif . Aš dar į šiltnamį pirma nešiu.

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 19, 08:13)
g.gif
jei šaknys nepasisavina geležies, tai ne geležies sulfato reikia, o pakeisti substrato pH.

Sodinau į durpę skirtą gėlytėms, tai dabar net ir nežinau kokios čia žemės joms reiktų doh.gif . O gal vis dėlto nepakenktų jei "geležim" palaistyčiau?
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2011 04 19, 10:02)
Sodinau į durpę skirtą gėlytėms, tai dabar net ir nežinau kokios čia žemės joms reiktų doh.gif . O gal vis dėlto nepakenktų jei "geležim" palaistyčiau?

dabar papildoma geležies porcija vistiek nebus įsisavinta. Čia lygiai tas pat būtų, jei bandytumėt rankas pasitepti rankų kremu pati būdama su guminėmis pirštinėmis wink.gif

Pamirkykit vandeny kiaušinių lukštus mažiausiai pusdienį ir tuo vandeniu palaistykit. Substrato pH pakils ir šaknys laisvai galės įsisavint jame esančią geležį.
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 19, 07:27)
i lauka dar nenesat? gal jau paskutines salnos  doh.gif

as i lauka dar bijau nest, o siltamin nugriautas 10m. jau atitarnavo statomas naujas, tai kol pastatys MB tai jau ir lauke galesiu laikyt lotuliukas.gif O jei lauke kur ant saulutes pastatyt, bet pridengti nakciai agroplevele kokiais 3-5 sluoksniais, kazin kaip butu g.gif Tik labai nervina tai temperaturu skirtumas ankstyvo ryto ir dienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 19 balandžio 2011 - 11:04
Mano manymu, dar tikrai per anksti i lauka nesti schmoll.gif , jos gali labai uzskursti g.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 04 19, 12:24)
Mano manymu, dar tikrai per anksti i lauka nesti schmoll.gif , jos gali labai uzskursti g.gif

supratau, tik baisu kai is namu darosi bardakas, tuoj neturesiu kur ju det doh.gif o be to kaikuias noeciau jau ikisti i pastovius vazonus, bet ju neturiu kur padet, ant grindiniu lentu gi nedesiu su plauso vazonais, oi biskiuka vargelis daba kitais metais sakiau issirinksiu 2rusis ir vsio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 19 balandžio 2011 - 12:02
QUOTE(toza @ 2011 04 17, 12:56)
Persodinau, palyginus su pikavimu tikras malonumas biggrin.gif , pas mane i maza loveli 3 jau sunkiai tilpo, tad nusprendziau nemaisyt spalvu, ir palikt vienspalves  - jas kabinsiu ant balkoniuku, o kitas , kurias i apvalius pastatomus ant kojyciu vazonus sodinau - mixavau violetine su balta spalva....
liko, dar visas kalnas daigeliu, net nezinau, kur tiek  reiks det ir nesuprantu , kam tiek spalvu nusipirkau... doh.gif
p.s kitamet bandysiu ieskot tu juodu seklyciu, gal jau bus kokiam ebay atsirade...

toza, gal norėsi pasidalinti likusiais daigeliais? mirksiukas.gif mano baltos kažkokios nenormalios panašu kad bus, tai galiu likti be baltų... blush2.gif
Papildyta:
Mergaitės, dar norėjau pasiteirauti dėl laistymo. Pas mane išpikuotos atskiruose plastmasiniuose vazonėliuose. Į lovelius dar nepersodinta, sodinsiu vėliau, kai dar paaugs ir jau bus galima visam laikui į lauką ištremti tongue.gif Ar reikia jau laistyti su trąšomis? Ir jei reikia, tai kokiomis: skirtoms žydėjimui ar augimui į lapus? Turiu tiktai schultz trąšas skirtas žydėjimui. Lapų augimui nieko neturiu blush2.gif Bet galvoju, kad su žydėjimui skirtomis dar ankstoka laistyti, nes noriu, kad dar daugiau šakelių prileistų ir lapus paaugintų g.gif Su kuo jūs laistote?
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(zydrunyte @ 2011 04 19, 13:02)
supratau, tik baisu kai is namu darosi bardakas, tuoj neturesiu kur ju det  doh.gif o be to kaikuias noeciau jau ikisti i pastovius vazonus, bet ju neturiu kur padet, ant grindiniu lentu gi nedesiu su plauso vazonais, oi biskiuka vargelis daba kitais metais sakiau issirinksiu 2rusis ir vsio  ax.gif

Niugi pas mane lygiai tas pats lotuliukas.gif , ne tik petunijos, bet ir agurkai, pomidorai, paprikos ir t.t. tuoj palangiu tiek neturesiu doh.gif . Bent naktimis nesaltu, tai tada butu thumbup.gif , as dar palauksiu pora savaiteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 04 19, 14:16)
ax.gif
Niugi pas mane lygiai tas pats lotuliukas.gif , ne tik petunijos, bet ir agurkai, pomidorai, paprikos ir t.t. tuoj palangiu tiek neturesiu doh.gif . Bent naktimis nesaltu, tai tada butu thumbup.gif , as dar palauksiu pora savaiteliu ax.gif

drinks_cheers.gif aukstaugiai pomidorai jau 0,5m. siekia, o paprika t.p. nemaza, taip kad ir as darza turiu namuose, ne tik gelyna lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 04 19, 15:12)
drinks_cheers.gif aukstaugiai pomidorai jau 0,5m. siekia, o paprika t.p. nemaza, taip kad ir as darza turiu namuose, ne tik gelyna  lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif o kas to daržo neturi lotuliukas.gif

skaičiau apie skabymus, tai aš būsiu iš tų, kurios vėl neskabo savo gėlyčių, nes nematau reikalo, jos man šakojasi ir taip ax.gif ir gal tikrai, kaip kažkuri rašė, tas šakojimasis priklauso nuo gėlių rūšies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2011 04 19, 12:34)
toza, gal norėsi pasidalinti likusiais daigeliais?  mirksiukas.gif mano baltos kažkokios nenormalios panašu kad bus, tai galiu likti be baltų...  blush2.gif

jau labai daug atidaviau, liko silpniausi daigeliai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 19, 10:19)
Pamirkykit vandeny kiaušinių lukštus mažiausiai pusdienį ir tuo vandeniu palaistykit. Substrato pH pakils ir šaknys laisvai galės įsisavint jame esančią geležį.

Kiaušinių lukštai užmerkti, dar prilaisčiau vakar azoto ir kalcio trąšomis, tai dabar žiūrėsiu kas čia bus verysad.gif
Atsakyti
be gailesčio apkarpiau daigelius. Taip ar taip jos keliaus į lovelius tik birželio pabaigoj, tai dar spės užsiauginti tankesnes kasas ax.gif
Atsakyti