QUOTE(_ka_ka_ @ 2011 03 05, 22:57)
Dar seklu pirkau zalioj stotelej, tai kur ta parduotuve prie stoties tai dirba labai nemaloni pardaveja, paklausiau apie meksikietiskas petunijas nes maciau kad internete, tai ji mane uzsipuole, tai pasisejau Burgundiskos spalvos petuniju, labai grazi spalva tai tikiuosi kad grazus vaizdas bus
Kaip tik vakar buvau toi pacioi parduotuvei Man irgi ji pasirode tokia nemaloni Galvojau gal man pasirodo kad ji tokia is tiesu nemaloni visiems Ir kaip gelytes nenuvista nuo tokios bjaurios atmosferos
QUOTE(_ka_ka_ @ 2011 03 06, 00:01)
ka raso tai netiesa, nes man jos sudygo per 3-4dienas. Sejau vasario pradzioj ir jau turi po 6 lapelius
Oho po 6 lapelius Geras
QUOTE(dymaxxx @ 2011 03 23, 18:53)
sveikutes petuniju augintojos,
norejau jusu paklausti, gal zinot kas atsitiko mano petunijoms? nebezinau ka daryti? norisi tik plaukus rautis
pasisodinau petunijas vasario pradzioje, puikiai sudygo,paaugo apie 1 cm ir sustojo,jau praejo geras menuo, o jos nei krust, ir lapeliai nebetokie zali , balteja. nebezinau ka daryti verkti tik norisi sakau gal jus zinosit
norejau jusu paklausti, gal zinot kas atsitiko mano petunijoms? nebezinau ka daryti? norisi tik plaukus rautis
pasisodinau petunijas vasario pradzioje, puikiai sudygo,paaugo apie 1 cm ir sustojo,jau praejo geras menuo, o jos nei krust, ir lapeliai nebetokie zali , balteja. nebezinau ka daryti verkti tik norisi sakau gal jus zinosit
Na va as sejau vasario kaskurtai 19 d panasiai Patirties 00000 pirmi mrtai
Sudygo bet siulai konkretus viskas stovi vietoje Islinde ir neauga Vos vos daigiukai Lobelijos surfinijos ir is pakelio viena petunija Bet petunijas pasidalinau su teta tai turiu isipikavus pas ja uzaugo jos o pas mane nesmikst Ka daryti su tais siuliukais ??? Ju net nepersodinsi jie mazyciai nesugrabaliosi Mikroskopiniai Kodel neauga jie???? Nu o pomidorai tfu tfu atrodo neblogi Nesuprantu kodel geles neauga o pomidorai liuksiski Na patirtis daug ka reiske
Ka patartumete daryti ???? Mest lauk ir nusipirkti daigeliu ?????