labos,
parsirandu ir aš po nekalbadienių, bet seku, kuo gyvenat, tik rašyt nėra nuotaikos.
bet žinios apie NBA labai pradžiugino - sveika pargįžus pas mus
Patricija, nu ką pasakyt jum, nu pasaugokit save, išsivirkit tų miežių, kad leukocotų prisigamintų Ir neskaičiuokit tų chemijų, mat jas bala. Lauksim atsakymo KT.
Gabija, gražių tų dviejų dienelių iki lašiukų
Ifauru, vau, norėčiau ten pakliūt
Visom gražaus savaitgalio, tegul apsninga blogas mintis, kad jų neliktų.
Vakar aš suvažinėjau į Kauną herceptinui, šiandien prisikepiau pyragų su slyvom, ilsiuosi, eisiu megzt
Sveikos, mergaites,
As nuo vasario 4 d. po spinduliavimo namuose, bet savaite nieko nenorejau, buvo isties labai labai sunku, nes spinduliai drastiskai pazeide gerkle, rykle, balso stygas...
Dabar jauciuosi siek tiek atsigavusi, vaikstau po namus, trumpam i lauka su suniukais iseinu, vienu zodziu, nesu as ypatingai geros sveikatos, bet dar laikausi...
As nuo vasario 4 d. po spinduliavimo namuose, bet savaite nieko nenorejau, buvo isties labai labai sunku, nes spinduliai drastiskai pazeide gerkle, rykle, balso stygas...
Dabar jauciuosi siek tiek atsigavusi, vaikstau po namus, trumpam i lauka su suniukais iseinu, vienu zodziu, nesu as ypatingai geros sveikatos, bet dar laikausi...
NBA, sveikatytės tau!!! Ačiū, kad pasirodei.
Patricija, ilsėkis, miegok kiek lenda, ... ir kad atsakymas nenuviltų.
Buvau šiom dienom su J. Marcinkevičium. Iš naujo atradau jo poeziją, skaičiau. Atsisveikinimą žiūrėjau šiandien... Galvojau, gal nereikia man žiūrėt, labai jautru, bet tiek šilumos, meilės, pagarbos ten buvo... Mąsčiau - kaip gera taip nugyventi gyvenimą ir išeiti taip visų mylimam...
Patricija, ilsėkis, miegok kiek lenda, ... ir kad atsakymas nenuviltų.
Buvau šiom dienom su J. Marcinkevičium. Iš naujo atradau jo poeziją, skaičiau. Atsisveikinimą žiūrėjau šiandien... Galvojau, gal nereikia man žiūrėt, labai jautru, bet tiek šilumos, meilės, pagarbos ten buvo... Mąsčiau - kaip gera taip nugyventi gyvenimą ir išeiti taip visų mylimam...
Jetus, TIKĖSIU, saulyte tu mūsų!!!!!!! Kaip gi tau sekasi, tu vis kaskart mus nustebini - tyli, tyli, o po to nušvinti pas mus
QUOTE(NBA @ 2011 02 19, 16:58)
Sveikos, mergaites,
Sveika sugrįžusi Pati geriausia žinia šią savaitę .
Aš irgi pribėgamai paskaitau, o parašyt neparašau. Kitą savaitę atostogausiu šiek tiek, tai dažniau užsuksiu.14 d. mirė mano anyta, beeidama 81 metelius. Amžiną atilsį jai. Rūpestėlių turėjom ir... turėsim-tėvukas vienas liko.
QUOTE(arune @ 2011 02 19, 16:47)
Jetus, TIKĖSIU, saulyte tu mūsų!!!!!!! Kaip gi tau sekasi, tu vis kaskart mus nustebini - tyli, tyli, o po to nušvinti pas mus
Ne savo noru tyliu dabar tik varikliuka(sirdi) stiprina
Ne visada ir rysi turiu
QUOTE(NBA @ 2011 02 19, 17:58)
Sveikos, mergaites,
QUOTE(TIKESIU @ 2011 02 19, 18:31)
Labas visoms
Mergaitės, mieliausios - sveikatytės jums . Ačiū, kad esate. Spindulėliai mūsų...
QUOTE(TIKESIU @ 2011 02 19, 18:03)
Na tai 100 arklio galiu linkiu Tavo varikliukui
QUOTE(Domogintare @ 2011 02 19, 20:59)
Na tai 100 arklio galiu linkiu Tavo varikliukui
man masiniuko vaizdas akyse nesu didele tokia nors tas sirupas megace tai labai vercia valgyt
TIKESIU, , tu tik užsuk, butinai uzsuk cia. Laukiam Taves labai.
Dekoju visoms uz linkejimus
Dekoju visoms uz linkejimus