Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(arune @ 2011 02 16, 19:56)
Sveta, kaip renginys praėjo?

Fainai labai thumbup.gif Jeigu spesi perskaityti dar,tai siandien rodys per Balticum zinias 21.45 reportaza trumpa,bet pacioje laidos pabaigoje,ir as ten busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 02 16, 21:59)
Fainai labai thumbup.gif Jeigu spesi perskaityti dar,tai siandien rodys per Balticum zinias 21.45 reportaza trumpa,bet pacioje laidos pabaigoje,ir as ten busiu biggrin.gif

O tai nespėjau.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 02 16, 23:52)
O tai nespėjau.

Po keliu dienu bus internete sitos zinios,idesiu nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Labas
Dar kartą apie asperiną vėžio profilaktikai

http://www.utro.ru/a...07/942317.shtml
Atsakyti
Visoms gerų emocijų, kokių patyriau kelionėj 4u.gif

Trumpas fotoreportažas iš Londono:

Pagrindinis mano dičkio noras buvo prieš išvažiuojant - Londono akis (apžvalgos ratas, keliantis į 135 m aukštį):
user posted image
Vaizdas iš viršaus:
user posted image
Pasitaikė superinis oras, tai per vieną dieną apėjom centrą: Vestminsterio abatiją, Karalienės rūmus (užtaikėm ant sargybos pasikeitimo), Trafalgaro aikštę, Towerį ir t.t.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kitą dieną aplankėm muziejus (lijo, betgi pas tuos kapitalistus begalė puikiausių nemokamų muziejų+buvom Madame Tussod vaškinių figūrų muziejuje), o trečią dieną Temze plaukėm iki Grinvičo
user posted image

O šiaip štai čia pagrindinis mūsų kelionės tikslas mirksiukas.gif
user posted image
Mažoji turėjo labai svarbią rolę - buvo flowergirl, taigi su pulku limuzinu važiavo ax.gif (aš su vaikais antram plane dešinėj)

Vasarį su trumpom rankovėm vaiksčiojom... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika
kaip suprantu įspūdžiai liejasi per kraštus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, Ifauru thumbup.gif . Kai pasižiūriu į tokias nuotraukas, taip norisi į kokią kelionę - Turkiją su vaiku, ar Disneilendą ar Paryžių... neįmanoma misija dėl pinigų trūkumo verysad.gif Įsivaizduoju, kaip gera pakeist aplinką, "atsišviežint", įkvėpt gaivaus oro... Džiaugiuos, kad tau patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 02 16, 19:56)
Sveika sugrįžusi, Rasyt 4u.gif  Kaip jauties šiandien?  Gerų tau atsakymų (tokių ir tikiuosi).

Labukas visoms, Mergaitems... 4u.gif 4u.gif
Aš jau šiandien darbelyje. Jaučiuosi neblogai. Šiokių tokių simptomukų jaučiu, bet skųstis tikrai negaliu... schmoll.gif

Kaip Ifauru buvo smagu... 4u.gif Tikriausiai įspūdžiai dar ilgai dėliosis mintyse - tikrai puikus užtaisas gerai nuotaikai... thumbup.gif
Atsakyti
Ifauru ,super thumbup.gif Matosi is nuotrauku kad nuotaika buvo liuks smile.gif

Va idedu ta nuoroda,kam idomu bus paziureti tongue.gif Bet tik paciam paciam gale,pries orus rodo smile.gif Ir labai trumpai,ir manes mazai lotuliukas.gif Ir mano gydytoja wub.gif Ji tik daug kalbejo pries kamera,o paliko tik keleta zodeliu.

http://www.balticumt..._show_video=334
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 17 vasario 2011 - 22:11
Sveikutes 4u.gif
Nerašinejau, nes nerašymo dienos buvo užpuolusios. Šiandien rytą lovoje labai nudžiugino NBA 4u.gif 4u.gif 4u.gif žinutė į telefoną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Ji jau atsigavusi ir namuose, sugrįžo į gyvenimą iš naujo, pakilo kaip feniksas iš pelenų 4u.gif .

Aš laukiu vasario 23 d. kompiuterinės tomografijos stuburo. Vis tikiuos, kad ten stuburo problemos. Navelbiną lašino tris savaites iš eilės, ketvirtąją, t.y. vakar nepavyko lašinti, nes leukocitai tik 1,9 buvo. Todėl šiandien ir vakar pasiėmiau biuletenį ir miegu, miegu vis miegu.

Paskaitydavau Jūsų išgyvenimus romantikės 4u.gif , rasų lankelės 4u.gif , robytės 4u.gif , SVETOS K. 4u.gif , bei ifauru 4u.gif džiaugsmus. Tiesa, pasigirsiu lotuliukas.gif , aš kai buvau Londone mačiau ir buvau vakare Towe Brigde, na, tiltą tą didžiulį kaip kelią pakelia, sustabdo mašinų eismą, kad upe praplauktų laivas. Didingas tiltas, rusiškai galima sakyti ogromnas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 19 vasario 2011 - 11:14
QUOTE(Patriccija @ 2011 02 19, 12:08)
Sveikutes 4u.gif
Nerašinejau, nes nerašymo dienos buvo užpuolusios. Šiandien rytą lovoje labai nudžiugino NBA 4u.gif  4u.gif  4u.gif  žinutė į telefoną thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Ji jau atsigavusi ir namuose, sugrįžo į gyvenimą iš naujo, pakilo kaip feniksas iš pelenų 4u.gif .

Aš laukiu vasario 23 d. kompiuterinės tomografijos stuburo. Vis tikiuos, kad ten stuburo problemos. Navelbiną lašino tris savaites iš eilės, ketvirtąją, t.y. vakar nepavyko lašinti, nes leukocitai tik 1,9 buvo. Todėl šiandien ir vakar pasiėmiau biuletenį ir miegu, miegu vis miegu.

Labas
labai gerai pažįstu nerašymo dienas, kai galvoje abejingumas ir jokių minčių.
Ar vis tik nebandai gerti miežių nuoviro ar nedarai su spanguolėmis, citrina ir t.t.
Linkiu geros stuburo nuotraukytės.

NBA sveikinu sugrįžus į gyvenimą.Belieka tik stiprėti.Kai galėsi parašyk.

Man dar liko dvi geros dienos.Antradienį vėl lašiukai schmoll.gif
Iki
Atsakyti
.GABIJA., ne, nebandžiau gerti miežių nuoviro, kad geriu Alkymero daug, Kordicepsą ir Osteoli, ir Mildronatą, ir C vit rutin forte,ir Wobenzymo kelias tbl, tai kai išsiriukioju...oho biggrin.gif Kiek tau liko chemijų dar? Mane tai veikia tas kad nežinau kada baigsis chemijos, dabar jau lyg penkiolikta turejo buti, jau net susimaišė.O jei stubure bus mts, tai laukia švitinimas.
Atsakyti