Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(arune @ 2011 02 14, 12:23)
Juodulė?  tongue.gif  Tokios norėjai?  Nesi prietaringa?  Na, bet ir juoduliai katinukai gali būti meilučiai ir geruliai...

Šių metų talismanas, skaičiau - baltas katinas,... taigi, mano Perlas - mano sargas šiais metais  rolleyes.gif

________

Šiandien už Rasytę sergam - operuoja  4u.gif

Raselei turi būti gera diena.Saulėta , turi būti viskas gerai.
user posted image

Kad man marti ją atvežė, nes šeriasi, o vaikutis pasigavo komplikaciją , astmos požymiai ir rodo , kad vystosi alergija katėms.
Šeip aš turi laukinį katiną , kuris pareina paėsti kai nuo morciaus jėgų nelieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 vasario 2011 - 12:17
rasu lanka ,laikom kumstukus group.gif Viskas bus gerai 4u.gif

GABIJA ,tavo Kite grazuole wub.gif

carvel ,ogo kaip tavo vaikai serga unsure.gif Tikiuosi kad jau geriau 4u.gif

pelkiu Monas ,tu saunuole kad taip tvirtai laikaisi,butinai turi padeti gydymas 4u.gif Juk turi tokius du stebuklus namie,vienas visai mazylis wub.gif

Siandien grazi diena,saule smile.gif Bet salta kaip ,brr,net pas mus Klaipedoje ryte termometras rode -17...Siandien vakare eisiu dar i susitikima,vel musu "kraujas"organizoja,bus paroda "Purpurinis laikas" Parodos anotacijoje rašoma: „Saugodami savo intelektualų snobizmą, dažnai nusukame žvilgsnį nuo to, kas gražu ir sparnuota - bijome užsikrėsti sentimentalumu, švelnumu, egzaltacija. Cinizmas gi, dažnai mums artimas, kaip savi marškiniai. Šioje parodoje eksponuojamų darbų autoriai metė iššūkį stereotipui - nutapė angelus. Tikrą angelų armiją sergantiems kraujo vėžiu žmonėms. Visiems žmonėms, nes sergantys žmonės niekuo nesiskiria nuo sveikų - ir vieni, ir kiti nežino, kiek dar laiko užsibus šioje žemėje, tik sergantieji ryškiau mato gyvybės trapumą ir labiau ją vertina. Ir dar – mažiau bijo. Nes šalia klausimo „kiek?“, visa didybe išsiskleidžia klausimas „kaip?“. Kviesdami į parodą, sakome: BŪK GERAS! BŪK ANGELU ŽEMĖJE!“
Manau kad bus idomu,tik kad nesusalti tongue.gif Masina siandien neuzsivede,tai su autiku teks vaziuoti.
Atsakyti
[quote=SVETA K.,2011 02 14, 14:48]
rasu lanka ,laikom kumstukus group.gif Viskas bus gerai 4u.gif

GABIJA ,tavo Kite grazuole wub.gif

carvel ,ogo kaip tavo vaikai serga unsure.gif Tikiuosi kad jau geriau 4u.gif

Labas mergaites,su sv.Valentino diena,mylekit ir bukite mylimos wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu Sveta ,jau geriau,tik kosuliai draskantys uzeina ,tas pats ir man ,koset pradedu nei is sio ,nei is to,kaip koks priepuolis,net nugaroje po mentim skaudet pradejo.

Gabija,labai grazi juoda kate,man labai ji wub.gif .Apie aspirino nauda jau seniai zinau,mano mama daugeli metu ji jau vartoja nuo kraujo tirstejimo,tik pries visokias operacijas negalima jo vartot ,nes nekreseja kraujas.

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 02 14, 12:23)
Juodulė?  tongue.gif  Tokios norėjai?  Nesi prietaringa?  Na, bet ir juoduliai katinukai gali būti meilučiai ir geruliai...

Šių metų talismanas, skaičiau - baltas katinas,... taigi, mano Perlas - mano sargas šiais metais  rolleyes.gif

________

Šiandien už Rasytę sergam - operuoja  4u.gif

Mano vaikinas taip pat alergiskas ir sia vasara diagnozavo astma, o labiausias alergenas katinas, tai musu mociutei tragedija, nes pas juos katinelis gyvena, tai anukas net i svecius negali atvaziuoti, gydytojai net gi sake, kad gali uztekti kontakto su zmogum, kuris katina turi, o seneliai turi, toki, kaip Aruneles Perliukas, musu Sniegis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domogintare: 14 vasario 2011 - 22:39
QUOTE(Domogintare @ 2011 02 14, 23:39)
Mano vaikinas taip pat alergiskas ir sia vasara diagnozavo astma, o labiausias alergenas katinas, tai  musu mociutei tragedija, nes pas juos katinelis gyvena, tai anukas net i svecius negali atvaziuoti, gydytojai net gi sake, kad gali uztekti kontakto su zmogum, kuris katina turi, o seneliai turi, toki, kaip Aruneles Perliukas, musu Sniegis  doh.gif

Labas
seniai matyta.
Ot tai bus bėda su Kite ir Katučiu , jei išsivystų vaikučiui tokia stipri alerginė reakcija. schmoll.gif

Linkiu visoms meilės ir mylėti.Pakelti taures už meilę , kuri yra , buvo ir bus.

user posted image
Atsakyti
Labas
Relaksui šokanti mandala
http://www.playcast..../04/1124674.swf

http://radikal.ru/F/...bf08d1.jpg.html
o čia labai graži mandala.

Tai tik dvi , o jų yra keli forumo lapai .Relaksui galima pasirinkti ko širdis geidžia.
Geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 15 vasario 2011 - 10:31
Sveikutės,Mergaitės 4u.gif
Ačiū už palaikymus. biggrin.gif Grįžau į namučius vakar vakare, bet niekaip neparašiau - jokio susikaupimo... doh.gif Paskaitau ir čia pat užmirštu - tai nutariau atidėti, kai būsiu protingesnė umn.gif Šiandien jau geriau, bet dėmesio irgi trumpam teturiu (tikriausiai veikia per dažnos narkozės) , ir greitai padūstu - bet tai praeis - mes tai jau žinome... Taigi, išoperavo mane vakar apie 10.30 - atsigavau normaliai, bet nepamenu kaip. Vyras sako , kad truputi kalbos "nudėjau" apie Angelus sargus ir mmm blush2.gif - sakė, visai be ryšio - vienas sakinys iš vienos temos, kitas iš kitos... blush2.gif Paskui pasakiau, kad man reikia pamiegoti ir kad niekas lai netrukdo - užmigau kokias 4 minutes ir atsibudau visai kaip kitas žmogus... Vyras sakė, kad nespėjo net reaguoti į mano kaitą ir pašnekėjimus. Išpjovė tą mano "pylypą", paėmė iš gimdos kažką (suprantu kaip mūsų romantikei ) ir išsiuntė tirti. Gydytojos klausiau, jos nuomonės , tai ji pasakė, kad niekada neprognozuojanti, nes gali būti kitaip nei žmogus jau nusiteikęs. Taigi, teks palaukti (kantriai flirt.gif atsakymo... Atsiųs į namučius, o po to su juo pas savo daktarytę...

Kokia graži Kitė... wub.gif

Visas meggaitės su praėjusia Valentino diena - visos raskite savo meilę , turėkite ir jauskite ją... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 vasario 2011 - 10:52
Rasu lanka 4u.gif jau namuciuose thumbup.gif

Kaip prajokino mane sis postas mano kitoje temoje lotuliukas.gif Gal ir jums pakels nuotaika biggrin.gif :

Lietuvos valstybes atkurimo dienos proga issikepkit pyrageli.
Patariu: butina laikytis recepto! Siandien nusipirkite visus reikalingus produktus ir pyrago kepimu uzsiimkit is pacio ryto....

PYRAGAS SU KONJAKU

1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės dž. vaisių,
1 stiklinė vandens,
sauja riešutų,
4 kiaušiniai,
250g sviesto,
1 citrina,
2 maži litrai konjako!

Prieš pradedant maišyti tešlą, paragauk konjaką, ar geras!
Suplak sviestą iki purumo su plakikliu.
Dar kartą paragauk konjaką - ar tikrai jis aukščiausios kokybės? Tam
tikslui pripilk jo pilną stiklinę ir išgerk iki dugno (kartojama 2
kartus).
Įdėk į išplaktą sviestą 2 šaukštus cukraus ir dar kartą paragauk
konjaką tuo pačiu metodu.
Įmušk į dubenį 2 kiaušinius ir suberk tuos keistus susiraukšlėjusius vaisius.
Dabar paragauk konjaką nustatydamas jo konsistenciją.
Išjunk plakiklį.
Užstrigusius tarp plakiklio stipinų vaisius iškrapštyk su žirklėmis.
Įmesk citriną į dubenį ir ten pat išspausk riešutus.
Papildomai įberk cukraus ir apskritai visko, ko tau norisi.
Ištepk orkaitę riebalais ir pasuk ją 360 laipsnių.
Išmesk dubenį su tešla pro langą ir pabaik gerti konjaką, nusispjauk į
tą pyragą ir eik miegoti!
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 02 07, 10:06)
Man poryt - vasario 9 d. Siandien eisiu siuntima paimt ir suzinosiu ar tinka tyrimu rezultatai. Sirdies perplakimai buvo daznoki pas mane...

Gal magnis ar magneziumas padetu?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 02 07, 10:57)
O vakar atsikosėjau vėl su negerom priemaišom. Jetau, kaip mane tai išmuša iš pusiausvyros!  Eisiu vėl šiandien pas šeimos daktarę...

Pabandykit ežiuolės arbata ir Uno de gato. Galit dar apie Pou de Arco pasiskaityti.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 02 07, 13:24)
Dar kartą rašau, kad mums neliko kitų ligų apart vėžio.

Neskaitet apie papilda ceolite Pure firmos?
http://www.zeohealth..._/product3.html
Atsakyti
Labas
Rasele sveika sugrįžusi į ryšio zoną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveik ir lauk gerų žinių. 4u.gif

Sveta ar negalima supaprastinti pyrago kepimo.Pirmiausia Patikriname konjako kokybę drinks_cheers.gif , thumbup.gif o šaldytuvo nė neatidarome.Be to cukrus tai pabrango ir išmesti per langą... doh.gif

Arūne, Carvel kaip laikotės ?

Šiandien globoju anūką.Prižadino 8 val, kada aš miegu iki 10-os .Laidoja jo prosenelę.Jau garbaus amžiaus -88 metai, kaip ir mano mamai. Dukrai nuvežiau savo veltinukus ir kailinius.Gelbsčiu nuo šalčio.

Nesušalkite.
Atsakyti
Labos,

kur ten sušalsi, mes čiuožinėjom nuo kalniuko Žvėryne visą dieną thumbup.gif Oras nerealiai fantastiškas wub.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžusi, Rasyt 4u.gif Kaip jauties šiandien? Gerų tau atsakymų (tokių ir tikiuosi).

user posted image
_________

Mes namie, šalčių prisibijom, mašiniukas neužsiveda... Buvom išvykusios sekmadienį apžiūrėt ledo skulptūrų į Platelius, vežėmės buvusią auklytę, tai biški kosuliuką jau turiu po išvykos - tokį nedidelį. Nebenorim sirgti!

Sveta, kaip renginys praėjo?
Atsakyti