QUOTE(romantikė @ 2011 05 02, 08:57)
Kaip pasake mano vyresnele:"Aciu tau, mamyte, kad pasirinkai mane ir leidai man Tave pasirinkti kaip MAMA...." Apsizliumbiau...
Praejau eiline technine apziura. Rodos, viskas gerai pas mane. Dziaugiuosi. Tik grizo menesines

Taip sakant, po 3 metu pertraukos grizo
moteryste... Onkologas liepe stebeti save ir dazniau matytis su ginekologu

kaip gražu, verkčiau ir aš, išgirdus tokius žodžius.

sveikinu, šaunu, kad TA rezultatai džiuginantys, taip ir toliau laikykis
O mano vaikai vakar mane prajuokino. Pribudau, girdžiu dičkė rengiasi, lekia parduotuvėn kvietkų. Guliu kantriai, noriu į tūliką, bet galvoju, sugadinsiu staigmeną, jei atsikelsiu. Išeidama prigrąsina Roką, kad tas tyliai sėdėtų ir neprikeltų manęs. Sesė tik uždarė duris, dar net užrakint nespėjo, o mazgis su trenksmais įlėkė į miegamąjį pas mus ir sako: "Labas mama, šiandien žinok mamų diena, tai sesė išėjo tau gėlių pirkt, o aš tai piešiu" ir duris, trinkt, uždarė kaip niekur nieko. Pagulėjau, kol grįžo dukra su gėlėm, Rokas užsakęs buvo baltą rožę, kaip visada, o Greta tris raudonas.
Patricija, gal ten tikrai tik skysčiai, mano nuo drenų irgi yra guziukai, bet chirurgas sako, kad ten randeliai. Manau, reiktų gydytojams pasakyti tikrą padėtį, gal negerai, jei nuslėpsit, gi ne sloga sergam.
Pelkių mone, valio, paskutinė chemo netrukus, ir taip jau prailginta programa buvo. Galėsi atsipūsti nors kažkiek nuo blogos savijautos.
Gabija, įsivaizduoju, kaip gera, kai žinai, kad jau paskutinė chemo praėjo ir dabar ramuma

O rododendrai, mačiau ne pas vieną, tikrai puikiausiai auga mūsų sąlygomis, žydi gražiai labai, tokios prabangios išvaizdos krūmai