[quote=GREK,2011 05 01, 17:39]
VIsas Mamas sveikinu su gražiausia metų švente

Nu atrodo, kad būsiu pirmūne

ir labai tikiuosi, kad to tyrimo tasakymas bus toks, kokio tikiuosi. net neleidžiu sau galvot, kad liga grįžta.
Jo, apie mamas radau internete, tokie paprasti, bet tokie teisingi žodžiai

Nu taip, ir aš mažai verkiu, bet jau kas liečia mamas - aš pasiduodu.
Nors šiandien mamą pasveikinau be ašarų, turbūt pirmą kartą gyvenime nevrkiau, nes visada pasiruošiu gražiausius žodžius, bet nepajėgiu jų pasakyt, visada rašau atvirutėj ką noriu pasakyt.
Jaučiuosi apgavike, nesakiau mamai, dėl ko man daryt PET, kam jai gadint nuotaiką, tikiuosi gero atsakymo.
Gabija, nežinau dėl ko man skyrė PET. Jau rašiau, kad užčiuopiu kažką kitoj krūty, pasisakiau mane operavusiam chirurguj, nors echoskopuotoja sakė pasitikrinti po 2 mėnesių, jis nustebo, kam laukti du mėnesius, jei galima dabar pasižiūrėt ir užregistravo mane. Buvo planuota MRT krūtinės, bet jis nusprendė, kad naudingiau PET, negi ginčysiuos

Aš tik džiaugiuosi, pačiai bus ramiau.
Džiaukis , kad paskyrė tokį tyrimą.Tikrai, kada žinai savo padėtį, neprisigalvoji papildomai diagnozių ,kurių nėra.Šaunuolis tas chirurgas, kad taip rūpinasi.Laikysim kumštukus.
Motinos dienai iš abiejų vaikų gavau baltas gėles.Dukra padovanojo baltą, pilnaviduriais žiedais rodedondrą vazone.Aplamai jis turi augti lauke, net bijau ar toks užsienietis mūsišką žiemą išgyvens.Galvoju gal vazone dideliame pasodinti ir žiemą laikyti rūsyje.